Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 100
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 105
Чистещата винаги показва, крайния резултат с някакъв бляскав филтър . Пробвах и аз този филтър върху килима, детето беше яло точно бисквити... ами изглеждаше изчеткан и блестящ като на чистофайницата.

😂 Да!И  аз това забелязах,даже мернах петна след чистенето(пак имаше филтър).
Кафе машина чистеше.
И тая жена ,ще се изтрови с тия препарати😁...пръска като побесняла.

# 106
За мен жената от този профил за чистенето минава нещата отгоре -  отгоре , маца с някакви мокри кърпи , пръска препарати и вече много чисто.Ами аз предпочитам да чистя един/два пъти в седмицата , да се поизморя , вместо всеки ден да съм с парцала.Айде прахосмукачка може да се пуска през ден , но това постоянно ходене с препарати не ми е ок.Има долу - горе добри съвети за някои неща , но като цяло е голямо разхищение на продукти.

# 107
  • Някъде там
Аз яко се забавлявам с чистещата и още повече с безумните фенове, които преди да се появи тя, явно никога не са чистили.😀
Беше позабравила хейьоо и ми липсваше да се смея с него сутрин, но днес пак го използва. 🤣 Господин К и вземане на прах, също ми са фаворит.
Нека търка, да има с каква да се смеем, че другите са скучни...
Обаче продължавам да се чудя това дете къде е, когато тя чисти? Как ще пръскаш постоянно с някакви препарати пък били то и еко, около дете. И хиляда миризми в едно..

# 108
И на мен “вземането на прах” малко ме фрустрира. Допадат ми някои идеи, но ако чистенето е ежедневно, бих ползвала по-леки препарати, за да избегна алергии. Не се виждам да обикалям къщата със Сано в ръка през ден, защото Куч ще се изприщи. Мъжът ми сигурно и той. 😂

Мен пък ме дразни как казва на тоалетната WC-то.

# 109
Госпожа К я питаха днес как плота на който готви блести така и изглежда полиран, тя каза че това е резултат на лъскане по 3 пъти на ден... ще се гръмна!

Пръстенът на Никол го имам същия. Изобщо не изглежда като от царевични пръчки 😀

Скрит текст:

Простете, че ми липсват орловите нокти 😀

# 110
Хич не я харесвам Никол,ама и от зрънчо да е ..това няма значение.Моя беше обикновен сребърен.Бедни студенти 😁 бяхме,но пък мъжа -безценен.

# 111
Явно като гледам сторита без звук и губя половината смисъл в това, което се показва Simple Smile

# 112
  • Някъде там
Явно като гледам сторита без звук и губя половината смисъл в това, което се показва Simple Smile
Ти пък най интересното изпускаш. 😀
Голяма любов..

Вивиан на твоята ръка изглежда различно пръстена.

# 113
DiDi§, за някои хора може да са много, но тя миналата седмица си взе джапанки на Карл Лагерфелд на същата цена.
Преди няколко месеца правиха въпроси и отговори и там казаха, че не бързат с тези неща, малки са още и не им се гледат сега. Така че съдейки по този им отговор и отношението към годежа сега, се вижда, че това с кафето им е сто пъти по-вълнуващо. На тяхната възраст това е добре, няма какво да бързат, подарил е един пръстен и си продължават по старому.

Джапанките са й подарък от приятеля й. В един нейн клип отдавна ги беше показвала и каза, че все още не ги е носила, но когато заживеят в нов апартамент с Васето тогава ще започне да ги носи.
Не ми се вярва да й е трудно да работи в кафето им по 12 часа. Смените в Бъргър Шеф бяха по 9-10 часа когато работех там. Но си мисля, че бързо ще им изчезне ентусиазма и знаейки, че те са си шефове ще си позволяват да почиват повече.

# 114
Веднъж съм я гледала и показваше парфюм за 200 лв на изтърбушен ретро диван в стая с тапети (стари).

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 23:57 от MyPlace

# 115
140 лв. вече са 2-3 стандартни пазарувания на храна в супер маркет.
Щом отварят заведение и имат пари за маркови аксесоари, по мое мнение наистина сумата е доста скромна, щом говорим за годежен пръстен. Изглежда ми сякаш го е накарала с нещо да се отчете там според традицията. Младежът хич не ми се струва горящ от желание да купува пръстен и да се сгодява.
Ако е подарък за друг повод, да. Но за годежен пръстен това нещо...

# 116
Пръстенът е хубав, младежки и очевидно много й харесва. Младежи на по 20 са все пак. Не смятам, че цената е най-важна, напротив. По принцип може да е хиляди ревове, но без стойност и от зрънчо, но безценен.

Много са ми смешни на Ралица сторитата, като тийнейджърки в ново приятелство са, тип "Муци, обичам те, бфф." Чак пък толкова вече... И нещо не схващам пълненето на хладилника с кутии. Два буркана в кошница с какво се различават от два буркана, поставени директно на хладилния рафт? Освен с това, че освен хладилника, ще трябва да бършеш и кутиите и вместо да отвориш и вземеш каквото ти трябва, първо ще вадиш друга кутия.

# 117
Аз ползвам от мнооого отдавна,но са прозрачни и много по удобни.Чистят се много лесно и лесно се намира ,това което търсиш.

# 118
Пръстенът е хубав, младежки и очевидно много й харесва. Младежи на по 20 са все пак. Не смятам, че цената е най-важна, напротив. По принцип може да е хиляди ревове, но без стойност и от зрънчо, но безценен.
Да, така е, съгласна съм. Но като ги гледам някак си не ми приличат на изгарящи от любов, безрезервно влюбени, готови на всичко в името на любовта... а по-скоро на той й предлага, защото тя го натиска и защото така трябва.

# 119
Прозрачни ми звучи по-логично, да. Иначе за пръстена по принцип имам предвид, не смея да коментирам връзки. Хубаво е двойката да е на едно мнение за важните неща в живота.

Общи условия

Активация на акаунт