Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 285
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 150
Ох, тази дама може да е радостна , но не ми е симпатична..
Скрит текст:
А супер мамаша Полина как отпразнува 1.6?? Сама с мъжът си без детето на романтична вечеря..евала, супер мама!!

# 151
Тази радостната е едно към едно с Нели/Опра, която се коментира в съседната тема. Да не се окажат и те някои далечни, а що не и близки родственици?🤔

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 13:48 от Emi_55

# 152
Защо пък да е лошо да коментираме пръстена на Николчето? Редовно коментираме дрехите и бижутата на Галя, Валери, банските на Теа и т.н., но за тях може, а за пръстена не може, понеже бил годежен. На мен лично въобще не ми харесва и го намирам за кичозен, но това не прави стойността му по-малка, а и на нейния стил й отива. Много ясно, че е важно тя да си го харесва. Може да не изглежда като "типичния" годежен пръстен, но за нея си има стойност. Няма значение какъв е, на едни им харесва, а на други не, все пак всеки има различен стил. За едни изглежда като от пръчки с награди, а за други изглежда стилно. И нали за това е темата - всеки да си каже мнението и да обсъдим. Аз мисля, че тя лично си го е избрала и после той й го е купил. А относно цената, въобще не мисля, че 140лв са малко. На видеото изглеждаха отегчени, защото бяха много уморени и те си го казаха, че едвам са заснели видеото.

# 153
  • Варна/Амстердам
Кринджвам се от коментарите под снимките на Кралицата на попарата. Освен Ванчените сърчица, Валката се радва на внимание от съмнителни чичаци. 😁
Скрит текст:

# 154
Не коментирам цената на пръстена в предните си коментари, а това как изглежда той. На мен не ми харесва, кичозен е и просто не е моята представа за хубав пръстен. Аз не харесвам претруфени неща, а pandora е факт, че не са особено качествени, само са с висока цена, но има какво да се избере, което да не е кичозно от там. В конкретният случай пръстенът е кичозен, защото явно Никол, която ще го носи, харесва такива неща и за нея е окей. Дори и най-обикновен пръстен, който е от стомана и е съвсем лежерен, под 10лв. може да е с огромна сантиментална стойност. Не казвам, че е нужно да се купува непременно скъп пръстен, а че просто този не ми харесва и е закупен, защото момичето е фен на марката, както очевидно държи всичко да й е марково. И отново казвам, това е окей, защото тя ще си го носи, аз просто изразявам мнение, че не ми харесва как изглежда пръстена.

И аз се чудя какво се случва с Киро брейка и Фифи. Ето това видео явно е, за да натрива носа на Фифи, който обаче е замлъкнал и няма нищо ново по темата.
https://www.youtube.com/watch?v=0lHBu4bNBzM

# 155
Има моменти, когато оставаш безмълвен 🤐😬😯 Тази особа има проблем с буквата "е" в края на думите. ГримовА, коментаритА и тн.... https://youtu.be/-fVCKqnJHB0

Това момиче се беше загубило доста време, гледам сега се е върнала с още по-пОтресни устни.  То не мърда там нищо, пълна мумификация, не мога проумея, наистина ли се харесват така и защо се пънат да изглеждат 35+ годишни, преди да имат още 30...😳

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 14:05 от tuali

# 156
Хубаво, уморени. Като са уморени, да си почиват. Темите, за които говорят не са пък тооолкова неотложни. Аз, като зрител, предпочитам да се забавлявам, да ми е кеф, като гледам, а не срещу мен на екрана, двама млади, които разказват за годежа си и някакви набурсучени ...блях...

На видеото изглеждаха отегчени, защото бяха много уморени и те си го казаха, че едвам са заснели видеото.

# 157
voxxymoxxy, има ли жена с профил в Инстаграм, на която поне веднъж не й е писал някой съмнителен чичак? Smiley Иначе човекът явно завижда, че си няма и той един Мартин.

# 158
Кринджвам се от коментарите под снимките на Кралицата на попарата. Освен Ванчените сърчица, Валката се радва на внимание от съмнителни чичаци. 😁
Скрит текст:
Този 'съмнителен чичак' може да й е роднина или близък познат. Да не 'кринджваме' толкова викам...

# 159
Ти да видиш пък какви коментари съм намирала под секси снимките на Герито. Смяла съм се с глас Joy

Emilie_, и аз съм съгласна, че като са уморени и отегчени не трябва да се насилват да снимат. Аз не разбирам тия дето казват - ново видео всеки вторник и петък. И за да си спазят уж срока се насилват да снимат когато не им се занимава. То така се и раждат идеите за безсмислени видеа, ей така, да има пълнеж просто, понеже нали са обещали.

# 160
Така и не разбрах този “блясък за коса” от видеото на Пепе какво точно е. Ще си рисърчвам в Гугъл обща информация.

# 161
Не знам дали е редно да се нарече блясък за коса, но ето това представлява:

https://www.lorealprofessionnel.com/int/botanea

Така и не разбрах този “блясък за коса” от видеото на Пепе какво точно е. Ще си рисърчвам в Гугъл обща информация.

# 162
  • Варна/Амстердам
Скрит текст:
Този 'съмнителен чичак' може да й е роднина или близък познат. Да не 'кринджваме' толкова викам...

Понеже си помислих, че може да са роднини на Валчето, мазохистично отворих профилите на въпросните господа, за да погледна дали Кралицата ги следва-ами не. Чак тогава публикувах поста. Макар да е доста лудичка, изглежда на човек, който държи на семейството си и неведнъж е показвала свои роднини. Най-малкото щеше да ги последва в инстаграм. Постът ми е публикуван, защото ми хареса серията от коментари, която се е подредила в редичка, показваща разнообразната аудитория, до която е достигнала Валчето и ми се стори забавно.

# 163
Напоследък Ивана е коригирала стила си, покупките от Мания изглеждаха в пъти по-добре и в по-добър синхрон от традиционните й "попадения от Шиин, които много ще ни харесат". Чувам, че споменава и важността да намери поне 5 приложения и комбинации на всяка дреха, така че може би има надежда там. С Боби са готини като двойка, както се е коментирало и тук преди, защото са естествени един пред друг. Няма промяна на тембър на гласа, няма глезотии, няма излишно натягане. Боби явно много я обича, прави наистина много за нея, оставя я да рискува, напускайки работата си в момент, в който теглят кредит за апартамент, включва се във видеата й, защото знае че е добре приет от зрителите. Според мен и тя допринася много за семейния им живот и личи колко са единни. Истинско семейство.

# 164
  • Варна/Амстердам
Според мен карантината и най-вече липсата на близки срещи с Кралицата на понитата се отрази градивно на Ивана Grinning

Общи условия

Активация на акаунт