Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 420
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 360
  • софия
Бях я забравила тази Бисера. Появи се долу-горе по същото време като Оливера, беше ми симпатична за кратко. Хвърлих едно око на инстаграма й, доста се е променила.
Снощи прехвърлих няколко видеа на варненската сирена - Деса Пеева, за да добия по-пълна представа за нея...леле, не знам какво да кажа. Пълна кукувица. А това мляскане ли е, цъкане ли е, не знам, но е много здразнещо.

# 3 361
Много ми е странно да отидеш на почивка и да проспиш целият ден, особено когато по цял ден това правиш и когато НЕ си на почивка. Grinning Но какво разбирам аз, не съм Кралицата на ваканциите. Sad Подвижен цирк са ми Мартин и Валката.

# 3 362
ГЪЛЪБ ЗАТВОРНИК АХАХААХАХАХ
ПУСКАМ!!!

# 3 363
  • Варна/Амстердам
Бойко би ги окачествил като "тулупи" 😁

# 3 364
Това Деси открай време изглежда доста, хм...нездравословно, какъв коуч може да бъде. Преди години позната започна да я следи заради суровоядството, запомнила съм я със съвети към онкоболни да забравят за традиционната медицина, че рак се лекува с хранене...което си е престъпно.

# 3 365
Това Деси открай време изглежда доста, хм...нездравословно, какъв коуч може да бъде. Преди години позната започна да я следи заради суровоядството, запомнила съм я със съвети към онкоболни да забравят за традиционната медицина, че рак се лекува с хранене...което си е престъпно.

Да, редовно някой в ютуб "лекува" рак със суровоядство или гладуване. Има една друга кукувица, FullyRawChristina, която постоянно повтаря колко лесно и достъпно е суровоядството, но като направиш сметка на продуктите... майко мила. Отделно взема и добавки доста. Но въпросната Кристина изглежда страхотно, май е наследница на някаква петролна фамилия в Тексас. Наша Деса на нея иска да прилича сигурно, но е недохранена.

Blair или Бисера, е доста енергична, аз се заблудих заради американския й провлачен говор. Още не съм сигурна дали ми харесва, ще превъртя някое друго видео.

# 3 366
Преди време следях Бисера и ми е много енергична и симпатична, но спрях след като изтри Бг канала. Нямах идея, че живее в Бг. Изглеждаше ми, че няма намерение да се връща в България за постоянно. Тя май се връщаше много рядко тук.
Предпочитам я мнооого пред Оливера. За Оливера си изградих доста лошо мнение след опит за съвместна работа преди 2 години. Гледа как да вземе пари на всяка цена само, без да се интересува, че е на гърба на последователите й. Отделно не предлага нищо интересно в канала си.

# 3 367
voxxymoxxy с глас се смея Joy Такава реклама правиш на Кралицата на Мързела, че ще я гледам и аз Joy

# 3 368
Някой спомена, че Деси Пеева пише във форума. Как й е никнейма, интересно ми е?

Като изключим крайно неподходящата рокля за фигурата й, на мен визията на Снежана ми хареса. Прилича на Снежанка и има леко ретро излъчване. Ако беше подбрала по-удачен тоалет щеше да е супер. Много харесвам комбинацията от бяла кожа, черна коса и червено червило.

# 3 369
И аз да се включа за пръв път 😀.  За Бисера като цяло преди я гледах от време на време ,но от известно време ми е доста неадекватна  . Разбирам че иска да е известна влогърка,но ми идва малко  прекалено " на всяка манджа  мерудия ,, при това за неща за които си личи , че няма никаква идея  . Харесвах й влоговете които правеше докато живееше  в Америка и Англия от сорта "живея с по 1 паунд на ден,, .

# 3 370
Роклята мисля, че е такава:
Скрит текст:
бяха много нашумели преди време, но е за съвсем друга фигура, на Снежана стои гротескно.
Не си обяснявам как може да се хареса и излезе в този вид.

Ей това е роклята, от HM е:

Скрит текст:

# 3 371
Изгледах влога на Валери.
Ай кю-то ми спадна с още 8 пункта.
Но пък видях behind the scenes - как Валчето стои с глава, килната наляво, държи чашата, сламката е мушната в устата, с другата ръка държим брадичката да не избяга, а Мартин снима 176 кадъра. Представих си как му дава инструкции с въртене на очите (защото не трябва да мърда) - снимай, още 3 направи!
Отивам до мола за рокля на Зара (имитация на Долче, добре че Гери Гучито ме светна), че тоя Аперол вкъщи ще вземе да се развали.

# 3 372
Роклята мисля, че е такава:
Скрит текст:
бяха много нашумели преди време, но е за съвсем друга фигура, на Снежана стои гротескно.
Не си обяснявам как може да се хареса и излезе в този вид.

Ей това е роклята, от HM е:

Скрит текст:
Много е хуабва. И аз исках такава в червено, но както каза една потребителска в магазините я нямат. Предлага се само онлайн. Аз дрехи онлайн не пазарувам.

# 3 373
Роклята на Валери/Пепе ми харесва. Вече казах. Потърсих я в Зара, ама я няма за съжаление...изпуснала съм я.

# 3 374
Валеринда с нов гръцки влог. В обобщение:
-Кралицата на мързела повтори няколко пъти, че с нейния лакей Мрънтин са станали в 4:00 ч., за да пътуват и е недоспала. Само че на нас ни е ясно, че той е карал, а тя е спяла, возейки се.
-синята рокля (тази, която и Пепе има) си отива с аперол и чехли. Не думай! А с ракия и налъми/галоши не може ли, Валеринче?
-Валеринда се държа като настъпана катерица при вида на комар. С Гергуча имат общ враг-комарите. Сигурно те им изпиват акъла през нощта.
-Мрънтинчо има няколко гласови включвания, коити наподобяват Чобака или може би гълъб затворник.

Припадам от смях с твоите коментари всеки път 😂😂😂
Настъпана катерица и гълъб затворник 🤣🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт