Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 434
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 345
Не в ли био, не ми го Фали!
Скрит текст:
КрастЕвици! Да ви имам претенциите, госпожо Джелато!

Скрит текст:

# 3 346
"Био бакпулвер" Joy Това ми звучи малко като онзи маркетингов трик - сода бикарбонат без алуминий.

Снежана, ако толкова много искаше да покаже "момичетата", можеше поне да избере нещо без дантела. Виждала съм подобна рокля на живо - на фина жена с малък или среден бюст стои по друг начин. Макар че на събитието едва ли е имало недоволни от роклята й мъже .

Между другото някой попадал ли е на Blair Walnuts? Ютуб упорито ми я препоръчва, а се оказа че живеела в София. Чужденец да хапва овче кисело мляко с кеф не бях виждала досега

# 3 347
Роклята мисля, че е такава:
Скрит текст:
бяха много нашумели преди време, но е за съвсем друга фигура, на Снежана стои гротескно.
Не си обяснявам как може да се хареса и излезе в този вид.

# 3 348
С по-друга дантела е роклята на Снежана. Тази, която показвате на снимка е много красива и си търся такава от доста време, но не искам да поръчвам, а да пробвам на място, защото имам съмнения дали ще ми стои добре.

Иначе следвам Снежана от доста години и я харесвам. Имаме сходен тип кожа и хвърлям по 1 око какво ползва. От нея се зарибих да си поръчам един спрей за коса на Color Wow. Писах за него в темата Рапунцел. Simple Smile

# 3 349
Антоанет Попова и новото ѝ видео ми бяха скучни. Не знам дали си въобразявам, но винаги като има реклама във видеата ѝ, я чувствам по-обрана и леко напрегната. Иначе я харесвам, май ми е най-приятна от нашите звезди.

Валката ако я питате от всичките си почивки какво е научила и какво е видяла, сигурно само за ресторанти ще се сети. Следя я сигурно 2-ра година и една нова дума не съм видяла в речника ѝ. Подобрено качество на съдържание, заснемане и обработка също.

# 3 350
Между другото някой попадал ли е на Blair Walnuts? Ютуб упорито ми я препоръчва, а се оказа че живеела в София. Чужденец да хапва овче кисело мляко с кеф не бях виждала досега
Не мисля, че живее в София, освен ако не съм пропуснала нещо. Не е чужденка, българка е - Бисера, но е израснала в Щатите.

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 10:22 от Superficial

# 3 351
  • Варна
Blair Walnuts се казва Бисера

# 3 352
Не мисля, че живее в София, освен ако не съм пропуснала нещо. Не е чужденка, българка е - Бистра, но е израснала в Щатите.
Преди 2-3 години правеше клипчета на български, защото усети, че е интересна на хората и я гледаха. Тъкмо тогава се беше появила и Olive's branch.
Мисля, че е изтрила българския си канал и сега има само такъв на английски, който честно казано е доста популярен. Прави предизвикателства да се храни като различни жени.
Живее в Щатите, но поне от месец е в България, защото изглежда живее някъде около нас - редовно я засичам с гаджето й. Smiley

# 3 353
Скрит текст:
Не мисля, че живее в София, освен ако не съм пропуснала нещо. Не е чужденка, българка е - Бистра, но е израснала в Щатите.
Преди 2-3 години правеше клипчета на български, защото усети, че е интересна на хората и я гледаха. Тъкмо тогава се беше появила и Olive's branch.
Мисля, че е изтрила българския си канал и сега има само такъв на английски, който честно казано е доста популярен. Прави предизвикателства да се храни като различни жени.
Живее в Щатите, но поне от месец е в България, защото изглежда живее някъде около нас - редовно я засичам с гаджето й. Smiley
Ясно, явно съм слушала с половин ухо.
Благодаря за информацията, момичета.

# 3 354
Аз я помня, дори правеше 'курс' да преподава на желаещи да научат английски език. Учеше ги да говорят с американски акцент Rolling Eyes
Честно казано беше интересна за кратко време, защото се луташе и търсеше как да се популяризира, но си изтри канала и вече не я следя. Няма конкретно съдържание, а е яхнала вълната като другите. Бисера Косева се казва.

# 3 355
Снежана също не блести с особено добър вкус, поне докато я следях ми правеше впечатление че се облича доста хаотично и неумело, но поне не кичозно и пошло. Роклята е твърде неудачен избор за нейната фигура, а деколтето е прекалено дълбоко и провокиращо, цялостната визия е голямо НЕ.
Гергана освен че не умее да избира размера на дрехите си, явно не умее и да подбира подходящ сутиен за съответната дреха. От тези прословути топове имам в над 10 цвята, стоят най-добре със сутиен тип "бриджитка", който е изчистен (без дантели, декорации и т.н.), които да прозират. Проява на много лош вкус е да ти се вижда сутиенът или презрамките, а на показаните тук снимки целият сутиен е на показ.
За тези топове бях "инфлуенсната" от Мария от beglam преди години и се оказаха голямо попадение за мен, неизменно присъствие в гардероба ми, отчитам го като много полезна препоръка Simple Smile

# 3 356
  • Варна/Амстердам
Валеринда с нов гръцки влог. В обобщение:
-Кралицата на мързела повтори няколко пъти, че с нейния лакей Мрънтин са станали в 4:00 ч., за да пътуват и е недоспала. Само че на нас ни е ясно, че той е карал, а тя е спяла, возейки се.
-синята рокля (тази, която и Пепе има) си отива с аперол и чехли. Не думай! А с ракия и налъми/галоши не може ли, Валеринче?
-Валеринда се държа като настъпана катерица при вида на комар. С Гергуча имат общ враг-комарите. Сигурно те им изпиват акъла през нощта.
-Мрънтинчо има няколко гласови включвания, коити наподобяват Чобака или може би гълъб затворник.

# 3 357
На мен тази Бисера ми е доста антипатична и според мен доста прекалява със самоиронията.

# 3 358
Цялота фамилия е заминала за Щатите. Бисера е била съвсем малка на около 2 годинки. Много жизнерадостна и позитивна мацка.

# 3 359

-Мрънтинчо има няколко гласови включвания, коити наподобяват Чобака или може би гълъб затворник.

С глас се смея! Не мога. АХХАХАХАХАХАХАХАХА

Отивам да гледам.

Общи условия

Активация на акаунт