Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 427
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 330
Снежана Атанасов да не сменя професията? Нещо филм за възрастни ли ще снима?
Скрит текст:

Тази рокличка не бих я нахлузила за никакво излизане. Освен че има евтин, просташки вид, на нея съвсем ѝ стои, като на свинче-звънче. Този бял тон на кожата, тези къдрички и това ансамбъче, като от чалга клип  направо ми бодат очите.

Всъщност роклята е за точно такива събития, малко по-официални. Имам същата, само че в жълто и определено не е за всекидневието, дължината и също е нестандартна. Но ми се струва, че точно този цвят би подхождал повече на някоя руса мадама, а на нея в тъмно синьо.

# 3 331
"На някои жени, червеното червило им стои като покана за с*кс, на други като - лютеница."

Тази рокля прилича на бельо(от ония нощнички от едно време).

# 3 332
Някой беше споменал клип на Наталия Тейлър за модел, който се оказал робот, но не го намирам в последните и’ клипове, може ли линк?Simple Smile)
https://youtu.be/Zg65Gz50Dqw

# 3 333
Коментарите на Тейка към потребителите ѝ са ужасно неприятни. Не виждам нищо грешно или обидно в това да се напише факта, че през бременността най-много се качва в последните месеци. Но отговорът е просто...

Снежана ми се струва напълняла в сравнение с по-ранния ѝ период. Косата Мърфи стайл не ми харесва с тези къдрички, роклята освен, че е много разголена, сякаш ѝ е тясна.

# 3 334
Помислих роклята за нощница първо.Пошло и' стои,разгърдила се и показала вимета.

# 3 335
Ама вие сигурни ли сте, че не е нощница?

# 3 336
Ама вие сигурни ли сте, че не е нощница?
И да е...е излязла навън с нея. Ето още една  снимка
Скрит текст:

# 3 337
Значи.. бие ми на Кобилкина тая госпожа...
Има толкова хубава къдрава коса, защо я зализва така не я знам..

# 3 338
Коя е тази госпожА с червената роклА? Ужасно стои, на този огромен бюст, така разгърдена, много далеч от елегантно.

# 3 339
Ето тази кисела краставица
https://www.instagram.com/snejanaatanasov/

# 3 340
Единственият официален повод, на който бих се явила с такава нощничка, е официалният секс с любимия ми любовник. За всеки друг повод, бих избрала нещо прилично, па дори не толкова официално.

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 08:53 от Бона

# 3 341
Роклята, ако е този модел, за който си мисля е много много красива, обаче за жени със среден, че даже и почти липсващ бюст. Снежана да е жива и здрава Бог давал давал в тази област. Оттам и идва пошлия вид на роклята, просто това деколте не е за толкова пищен бюст.

# 3 342
В комбинация с ярко червеното червило си ми е баш за ... лека нощ Simple Smile

# 3 343
Следвате ли beauty.false в иг? Качват снимки Instagram vs Reality на известни личности по света - модели, певици, актриси, жени с много последователи в иг.

# 3 344
Снежана доста се е наляла. Следя я от самото начало и не изглеждаше така..

Общи условия

Активация на акаунт