Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 232
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 600
Бахахаха тая не се спре с нейните мании.

# 3 601
Очната линия нещо е избЕгала. Laughing
Скрит текст:

А след още 22 месеца ще е като Джими Хендрикс къдрава. 😂
Филтърчето е топ 😀👍

# 3 602
  • където ми харесва
Ще ме прощава Агугугу, ама това си личи, че е правено с преса....

# 3 603
Значи не мога да разбера философията на Ганка - опитва се да демонстрира някакъв висок стандарт на живот чрез скъпи дрехи, които средностатистическият човек не виждам как може да си позволи, а в същото време не живее в изящество и лукс, ходи на море в съвсем обикновена къща за гости на Синеморец, вози се в градския транспорт... Ами не ми се връзва.
А в същото време не мисли най-малко за здравето си...Брекети щеше да слага ама сигурно са се отказали да я спонсорират и така си остана, поне с това можеше да е полезна на хората... Тотално Ку-ку.

# 3 604
Очната линия нещо е избЕгала. Laughing
Скрит текст:

А след още 22 месеца ще е като Джими Хендрикс къдрава. 😂
Филтърчето е топ 😀👍

Хахахахахахаа
22 месеца по - късно, 1 преса по - късно, 20 стилизанта по - късно и 3 филтъра по- късно.
Брех таз очна линия, кацнала на къдрицата отгоре - инспирирана е от Ивана май с нейните пеперуди.
Ганата на последната снимка е уникум. Нали все драпа да е уникална - е, постигнала го е.

# 3 605
  • Варна/Амстердам
Зорница съвсем психяса с тези къдрици и деструктурирани сърчица, които съзира във всяка локва и обелка от картоф.

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 18:41 от voxxymoxxy

# 3 606
Зорето я преследват къдрици, накъдрил й се мозъка вече.

# 3 607
На мен ми харесват къдриците от снимката на Зорница, но мисля че косата й има шанс наистина да се накъдри ако я пусне по-дълга. Така е голяма мъка. Някои коси са прави в основата и се къдрят на спирали чак към краищата. Поне при мен е така - колкото повече я пускам дълга, толкова по-къдрава става. А като е къса е едно смачкано нищо. Пък и на Зорница ще й ходи дълга коса.

# 3 608
Несполучлив опит за ирония. 🙄
Но някои се уморяваме, да. Не сме перфектни майки. 👀😱

Що да е несполучлив? Има физически издръжливи жени. Едно е бебе, друго е 2-3 годишно.
Ясно. Значи просто съм физически неиздържлива. 😱😂😂😂

# 3 609
  • au bout du monde
Това с добермана ми напомни една случка от Гърция😆
Бяхме на море с нашето куче, което е черен лабрадор. Една жена се развика - вижте доберман 🤣😂😂😂
Някои хора не различават породите 😁

# 3 610
Теа И Наум са симпатични млади хора с красиво бебе, но абсурд да изгледам тяхно цяло видео. Явно все пак нещо има в тях, както и при Пепе, че постоянно се дискутират, в пъти повече от другите. Неприятното при рекламите е, че личи колко зорно им е да измислят нещо ненатрапчиво или лежерно. Всъщност като се поставих на мястото на всичките мрънкала инфлуенци, които ни набиват канчето, че това е работа и им зависи дохода от рекламите, разбирам, че не е лесно. На нас ни е лесно да гледаме и да оценяме,  все пак в такава роля сме Simple Smile
Та представих си аз с дете на море, мрънкащ мъж, топло му е, пече му, гладен е, бебе реве, сменяте тоалети, памперси, и всичко това заснето,  ами за нас е едни 20 мин, а те може цяла почивка да са заснели, но крайния резултат да не им е изгоден, да не стават кадри и да се напрягат  от това задължение. Тогава снимането няма как да е песен, но щом държат така да си изкарват парите, ок  Simple Smile

# 3 611
Хахахахах
УмирГам!!!
Ще ходя аз 22 месеца зализана и накрая ще се накъдря с машата... Само ми липсва P.S. ГледайтИ и завиждайтИ,.......(допълнете си го другото) JoyJoy

# 3 612
Аз пък силно се съмнявам в цвета на косата на Зорница. Категорично се боядисва.

# 3 613

На бизнес дамата и пречи скърцането и нямането на кошара. Ама в такива случаи хората си носят сгъваема кошара като знаеш, че няма само ти да си с дете тцтц. Къщата иначе е мн хубава

# 3 614
Никак не харесвам Полина, но на мен това ми звучи като доста искрено и полезно ревю.

Общи условия

Активация на акаунт