Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 318
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 855
Някакъв глупав шега-израз между тях си, търсите прекалено надълбоко и много внимание им обръщате на Наумтейчеви. То и самото мадафака Амая не разбирам какво трябва да значи, някаква пълна побългарена от английски безсмислица.

# 3 856
Този Васко е фокусник, не футболист.
Някой беше засекъл един футболист, световно неизвестен в едно от видеата й, май за пътуването до Дяволския мост. Бяха го намерили пак по ИГ, но не му помня името.

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 15:02 от Stella Gemella

# 3 857
  • Варна
Хахахах и аз идвам със снимки от сторитата на Ганка с пуловерите. След коментарите за ужасните й избори за сутиени, сега ще гледаме зърна явно.
Скрит текст:

# 3 858
Драмата с футболиста-фокусник ме разсмя 😁 Откъде го измислихте този футболист? Гергана наистина се държи като третокласничка когато е сред представители на мъжкия пол, цвърчи и се превзема по-неадекватно дори от обикновено, не мисля че си има приятел.

# 3 859
Гергуц на стил ни учи пак ? 🤣🤣🤣Сори, ама излкежда нелепо и евтино и като да е ровила пак в кошовете с преоценени парцали на Теранова или Меркари. Тия съдрани дънки имат шанс да изглеждат добре само с едноцветен т-шърт и нищо друго. Ни Диор, ни Масимо Дути ги спасява.

# 3 860
Да не би този Васко да е приятелят на сестрата? Аз Гери не си я представям във връзка честно казано,особено пък с някой sugar daddy. Еротично бельо за нея в Киндерланд не продават,за какво му е внуче? Ако пък е съвсем нормален мъж на нейната възраст няма защо да го крие. До колкото знам преди да стане по-популярна влогърка е била сгодена и е снимала видеа с въпросното момче?
Не вярвам и да има връзка с момиче. Според мен има съквартирантка,просто се къса да лъже,защото много й се иска гадже. Познавам такива хора,изпадали са в същите безумни истории без да имат онлайн аудитория,а наша Гери като вижда,че има кой да я гледа направо се самозабравя в лъжите си.

# 3 861
Приятелят на сестрата прилича на запуснат лошо гледащ батка, не е той

# 3 862
Сестра й май е готина,а аз се чудя нали Гергана имаше голи снимки,кой ги е правил ХММ,и не видяхме и кучето,кой е купил апартамента и кой е въпросния мъжж;) и на всичкото отгоре познава един мой съученик и като я питах за него това си беше в лайф чат де и нещо почна да нарежда,кукууу

# 3 863
Ще помоля снимките да се слагат в скрит текст, както и повече от един цитат. Скрит текст през мобилна версия се прави като напишете [spoiler*] [/spoiler*] и поставите текста или картинката между двете скоби /без */

Моля ви, слагайте снимки в скрит текст. Не всички искаме да гледаме Гергана, зърната, гъз@ ѝ, и други подобни.
И после тия чаршафи със снимки като се цитират и става ужас!

# 3 864
Драмата с футболиста-фокусник ме разсмя 😁 Откъде го измислихте този футболист? Гергана наистина се държи като третокласничка когато е сред представители на мъжкия пол, цвърчи и се превзема по-неадекватно дори от обикновено, не мисля че си има приятел.
Не казвам, че е един и същи човек. Просто преди време беше влязъл един  младеж в кадър в нейн влог и някой го беше открил в ИГ, че е футболист. Тогава предположихме, че може да е той Мистър Х.

# 3 865
Заради такива кукАвици трябва да има тест за вменяемост преди да си вземеш/осиновиш животно. Чак ме избива на агресия като се замисля, че го взема, само да си навърта гледания и лайкове. Тва да не ти е плюшена играчка ?!?!?

Странно как се появиха нови профили да говорят за нея, вдигат й рейтинга ли, въпреки, че пишат глупости...

# 3 866
Някакъв глупав шега-израз между тях си, търсите прекалено надълбоко и много внимание им обръщате на Наумтейчеви. То и самото мадафака Амая не разбирам какво трябва да значи, някаква пълна побългарена от английски безсмислица.
Явно в хай лайф влогъри средите е много модерно и готино да наричаш бащата на детето си "мадъфакъ".

# 3 867
Ама те наричат така детето в случая. Та затова ми е пълна безсмислица какво аджеба трябва да значи 🤔 Нещо в смисъл на досадно бебе, но на шега, май?!

# 3 868
Заради такива кукАвици трябва да има тест за вменяемост преди да си вземеш/осиновиш животно. Чак ме избива на агресия като се замисля, че го взема, само да си навърта гледания и лайкове. Тва да не ти е плюшена играчка ?!?!?

Странно как се появиха нови профили да говорят за нея, вдигат й рейтинга ли, въпреки, че пишат глупости...
Кои профили визираш?

# 3 869
Хахото сигурно сега ще прави нов кучешки инста акаунт, като ѝ мине мерака за готвене 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт