Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 175
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 4 095
Този D'Angelo изглежда много интересен, като имам повечко време, ще си го пусна.
За Тати стискаме палци, но не знам защо имам някакво предчувствие, че се покри не от хубаво, дано си остана само с предчувствията, но тези странни видеа, които качи в ИГ и туитър не са ми като да предвещават добри новини.
По едно време из коментарите на последния й пост в ИГ някой упорито разнасяше слух, че се е самоубила, дано са му блокирали акаунта.

# 4 096
Историята с добермана на Тейчеви беше глупава и измислена.Не разбирам защо трябва да лъжат и мажат,вместо да поднесат рекламата честно.Децата все мятат играчки по пода,нямаше нужда да си измислят добермани,за да ни рекламират лампи за дезинфектиране.

Всъщност,гърдите натрупват мазнини и може да се каже за едни гърди,че са мазни,провиснали.За Анелия конкретно не знам дали от бременноста са й такива или винаги е била с големи.7кг са си много свалени кг,не ги виждам при нея,наистина.Личат при Попова например.

Последна редакция: ср, 01 юли 2020, 00:05 от Adoralova

# 4 097
На Капиталова даже кученцето има инстаграм. Герганиното дали ще има, или първо трябва да ни наблокира и там

# 4 098
Аз още от никого не съм блокирана, чак ме хваща срам. 😂🤷‍♀️

# 4 099
Дано само кученцето да не бъде неглижирано, защото в случая на Гергана ми се струва, че е просто за декорация.

Много хора си вземат кучета и котки, само защото са сладки. Това мен лично ме възмущава. Сестра ми наскоро се беше засилила да си купува кученце, не помня породата, защото било много сладко, слава богу майка ми я разубеди, като й обясни, че това кученце има нужда от разходки, внимание и т.н, но наистина се замислих колко хора вземат животни, ей така, да са модерни. 🤦‍♀️

# 4 100
Аз още от никого не съм блокирана, чак ме хваща срам. 😂🤷‍♀️

Питай Валеринда дали си дърпа краката или що се излага да връща чашка за 2лв и си готова! 😂

Връщам се на D'Angelo, обаче като стана дума за рекламите пак, неговия (и при други е така, де) начин за мен е най-добър. Интро, спонсорирано от ххх, честно, почетно и с отношение поднесено и продължава по същество.
Жечев имаше наченки да прави такива рекламни включвания, в последните видеа беше станало обаче много натрапчиво пак (онова с готвенето).

# 4 101
Хахахах аз имам котка и куче, но преди мноооого години направих фб на котката за да мога да играя на едни игри (фармвил нещо такова беше) та не му знам пароли вече и така май си съществува все още. И котката и кучето ми са породи „златни души” разбирайте никакви, и тъй като са намирани много мънички на около месец си беше истинско бебе в началото. Зор работа си е, но човек трябва да е наясно преди да си вземе животно в къщи.
Аз също съм блокирана от много инфлуцки, не им пиша, не лайквам, не следях темата. Не съжалявам, тука научавам повече за тях от колкото от профилите им Joy

# 4 102
Какво означава 2-ри белгиец? Преди това с друг белгиец ли е била женена Йоко? А тя в Белгия с какво се е занимавала? Направо приказен живот си живее като гледам. Може би от българските влогъри тя е с най-висок стандарт откъм лайфстайл.

# 4 103
Аз ни в клин, ни в ръкав, ама ме хвана носталгията след сторито на Стефи, затова реших да си бетонирам и аз едно споменче тук, пък и нали има много наборки в темата, да усмихна още хора!😊
Скрит текст:

# 4 104
И най- красива.

# 4 105
Някой може ли да ми обясни защо Валеринда винаги си прави кафето с маймунка с диария, че и репоства такива неща, в които са я тагнали? 😳 Какво символизира??
Скрит текст:

# 4 106
Butterfly, какво е това 😁може ли да просветлиш родените в средата на 90-те?
Йокото с тези корекции не бих категоризирала като красавица, след носа по калъп ми е поредното безлично лице.

# 4 107
Някой може ли да ми обясни защо Валеринда винаги си прави кафето с маймунка с диария, че и репоства такива неща, в които са я тагнали? 😳 Какво символизира??
Скрит текст:

Защото смята, че е измислила нещо гениално. Един вид запазена марка 😂 малко хора могат да се похвалят, че някой като види дрискаща маймуна и се сеща за тях, ама Валчето се кефи 😁

# 4 108
Butterfly, какво е това 😁може ли да просветлиш родените в средата на 90-те?
😁 Играчка от шоколадово яйце, аз имах абсолютно същата! В детските ми очи изглеждаха супер реалистични всички герои...😜

# 4 109
Ех, голяма мистерия е тази Гери. Първо - живя под наем в стар апартамент с мистериозна съквартирантка. После каза, че със същата съквартирантка ще живеят на ново място. После се оказа, че новото място е "закупен"  апартамент с едно легло. Няколко потребителки бяха писали тук, че апартамента не е неин, а на някакво момиче (ако си спомням правилно), но май им бяха замитани мненията. Отделно самата Гергана един път казва, че е сама, друг път, че е влюбена. На лятната почивка момиче я мажеше с кисело мляко докато тя си снимаше марковите гащи, а в ресторанта също се видя ръка на момиче. В сторитата си пък питаше хората какво харесват и не харесват в един мъж и споделяше нейния опит с мъжете. Момчето от последните сторита сигурно е просто някой приятел или роднина, нали има баба тук. А и вземаше да гледа котката на някакъв неин приятел.

Едва ли някой се интересува чак толкова с жена ли ходи, с мъж ли, ходи ли с някой изобщо. Ако не иска да си показва личния живот, да не го прави. Но тя само пуска разни "фитилчета", но не знам дали от желание да предизвика внимание и мистерия около себе си. Чак толкова умна не е. Просто не знае какво говори вече и се оплита в лъжи и драма.

Общи условия

Активация на акаунт