Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 135
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 4 125
Мале, ама то страшно бе. 😬 Тати чак се преместила, че да е в безопасност, за адвокати и изнудвания говори, Джефри може би бил съсобственик на Морфи, някакви схеми страшни. Иначе и тя не е света вода ненапита, прекалено невинна и глупава се изкара, и с тази благотворителност накрая съвсем се опита да замаже положението. Но пък ѝ личи че е смачкана, сега причината дали е заради его или заради това, което тя твърди... Да се съвзема бързо и дано скоро я зарадва бебе и да доразвие грим линията.

# 4 126
"Инфлуенсърката и половинка на Наум Шопов - Тея Минкова " утре с интервю в"На кафе" - плюсовете и минуси на това да имаш близначка Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

Оххх...

Ами ще даде полезна информация, ако някой се колебае дали да се сдобие с близначка. 😜

# 4 127
"Инфлуенсърката и половинка на Наум Шопов - Тея Минкова " утре с интервю в"На кафе" - плюсовете и минуси на това да имаш близначка Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

Оххх...

Ами ще даде полезна информация, ако някой се колебае дали да се сдобие с близначка. 😜

Обективно и искрено мнение,без да е спонсорирано 😉

# 4 128
Чудят се вече какви простотии да показват в На шкембе. Имам чувството, че Тейчеви са на хонорар там. Барабар със сестра ѝ на Теа. Много ще ми е полезно да гледам какви са предимствата, ако имаш близначка, и ако реша, че съм ощетена, ще се обадя на нашите да им се скарам, че съм само една. Като човек, който тепърва ще става родител, ще ми е много полезно също. Ще си пожелая близнаци, за да сме като Теа мадафака.

# 4 129
Преразказахте видеото на Тати,няма нужда се мъча 32мин. още.Взе да става много грозно.Турски сериал ще ми е по-интересен от американските  идиотщини и фрийкове.
Тейчето не знам с какво инфлуенсва,как да търкаме по-усърдно дивана вероярно,да пресичаме тичешком, селфейки се ,оживени булеварди.Не е хейт,просто съм късопаметна,ако някой има предложения да напише.

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 21:52 от BaklavaTa

# 4 130
Шейн е избухнал в иг лайф:
https://youtu.be/9LBUn6DqTv0

# 4 131
Почти сигурна съм, че в анонса за предаването утре показаха Ая, представяйки я за Теа. Thinking Най-вероятно ще си пробутат за пореден път cheesy шегата, която вече се изтърка като балатум - да си разменят самоличностите.

# 4 132
Харесвам Тати, но... Това ми беше too much. Да, може да е наранена, ама тези "сълзи" много фалшиви. 40 минути говори и нищо не каза. Много се изложи. И миналата година и сега. А самата твърди, че е голяма жена. Мхм.

# 4 133
Което показва, че възраст и всичко няма значение. С каквито се хванеш... тийнове и мега амбициозни скорпита-интриганти. Тая жена да се маха от там и да си хвана живота в ръце.

# 4 134
Почти сигурна съм, че в анонса за предаването утре показаха Ая, представяйки я за Теа. Thinking Най-вероятно ще си пробутат за пореден път cheesy шегата, която вече се изтърка като балатум - да си разменят самоличностите.
И миналият път беше така, седнала Ая до Наум и гушнала детето, представяща се за Теа. Много оригинално, точно като за 27 годишни.

# 4 135

Оххх...

И да каже как да се тунингиваш с близнака си в синхрон 😂 Явно им е важно

# 4 136
  • Мюнхен
Айде бе, голяма жена да я "настройват". Глупости, просто си търси извинение, че скочи на 20 годишно момче и го направи на нищо публично. Не че и той е мега невинен де, те всичките са мръсни, просто според мен Тати е напълно наясно, че може да прехвърли вината на Джефри, защото по-лесно ще й повярват заради предишните му драми.

А Шейн си е боклук, никога не съм се връзвала на притеснителното образче, което си гради. Психарски истории.

# 4 137
Харесвам Тати, но... Това ми беше too much. Да, може да е наранена, ама тези "сълзи" много фалшиви. 40 минути говори и нищо не каза. Много се изложи. И миналата година и сега. А самата твърди, че е голяма жена. Мхм.
И според мен се изложи Тати. Изкарва се светица и мъченица, как искала да направи Джефри по-добър човек, да бъде позитивен пример и тн. Всичко в тази драма е за власт и пари. Много фалшиви сълзи и много празни заплахи. Аз също я харесвах, но това е толкова рвжисирано видео.

Това с желираните витамини остАвя много горчив привкус. Джеймс рекламира конкурент и тя пусна веднага хейт видео. Сега разбрала, че Морфи и те ще пускат серия витамини и пак видео с отрова. Нито е измислила витамини под формата на желирани бонбони, нито е нешо революционно, че да мрънка. Жена на 40 години се прави на жертва и играе ощипана ученичка

# 4 138
Може да съм гадна, че го казвам, но не харесвам изобщо Джеймс Чарлс и според мен си заслужи доволно цялото разобличава е от миналата година.
Отивам да гледам Тати какви ги нарежда.

# 4 139
Ох аз й вярвам, обаче нали го има и момента, когато те са говорили клевети за Джеймс ти защо не си отстоявала и си повярвала? Лесна мишена за Джефри, а Шейн пък изобщо няма да коментирам, като едно от кученцата на Джефри ми е Joy
Пак казвам, тези неща на тийн години се преживяват и след това вече си избираш правилно битките и хората. Може би аз съм твърде интуитивна и не разбирам как хората не усещат фалша и се поддават на манипулации. Ама и толково розов свят, какъвто иска Тати никъде няма Wink Да си държи мейк ъп линията и да не се забърква повече.

tuali, на мен Джеймс ми е противен и не мога да изтърпя лигавщините му и секунда. За мен и той е в кюпа с Джефри, но...ок систър, щом си ангел Joy

Общи условия

Активация на акаунт