Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 132
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 4 140
Тези американци какви циркове правят за пари, как се излагат...нашите инфлуцки не могат на малкия пръст да им стъпят.

# 4 141
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Тези американци какви циркове правят за пари, как се излагат...нашите инфлуцки не могат на малкия пръст да им стъпят.
Парите са мноооггоо, пазара е голям!

# 4 142
На фона на тях нашите вадят козове като 'доберман', 'померан', а някои и 'мечо'..пардон 'приятеля ми, който е по-голям от мен..' Joy

# 4 143
Аз мисля, че не бих я гледала повече. Наистина много режисирано видео в моите очи. Написала думите, чете, "реве". Гледам я от години, но започна да ми опротивява. И аз мисля, че търси начин да се оправдае, че скочи така на Джеймс, а реално нямаше някаква кой знае каква причина.

# 4 144
Дали ще разкажат историята за добермана утре при Гала, как мислите? Grinning Подозирам, че ще е безумно скучно и изсмукано от пръстите интервю, а леля Гала ще се хили мазно като зелка.

# 4 145
  • Мюнхен
Джеймс, който е на 20, имаше едно кофти видео с "извинение", но после се окопити и обясни всичко от своята гледна точка, със скрийншотове, без да реве, без да призовава към съчувствие. И това всичкото, когато титаните на Ютуб му бяха скочили отгоре. Ми респект, какво да кажа. И аз не го харесвам въобще, дразнещ ми е, тембърът му е отвратителен, но не може да се отрече, че се справи с това доста по-добре от Тати, която във всяко видео реве и манипулира емоционално публиката си.

Радвам се, че отдавна съм я unfollow-нала.

# 4 146
От рекламата ми се видя, че интервюто на Теа е само репортаж, не е основен гост, т.е. няма да ѝ отделят повече от 5мин.

# 4 147
Хора, много ми е жал за това кученце у Гергана. Тя е толкова егоистична натура, че не е сподобна да се грижи за друго същество. Снощи е играла с него защото й е било кеф, понеже е нещо ново. Не вярвам тя да го научи на навици и да му даде грижа. Много скоро ще го разкара, стойте и гледайте. Дано отиде при по-добра стопанка.

# 4 148
Споко, то дори не е нейно, точно като х'апартамента 😂

# 4 149
  • София
Харесвам Тати, но... Това ми беше too much. Да, може да е наранена, ама тези "сълзи" много фалшиви. 40 минути говори и нищо не каза. Много се изложи. И миналата година и сега. А самата твърди, че е голяма жена. Мхм.

Аз лично ще я от следвам, за нищо не пое вина, Джефри и Шейн я били настролили, бичплийз... Така се настройва човек, нема що...

# 4 150
Момчето от стори то на Гера е гадже на съквартирантката според мен. Тя караше колата, а той седеше отзад в предното видео и вървяха пред Гера двамата. Апартаментът пак е неин, а Гера спи на дивана. В ресторанта женска ръка се видя. Сигурно и кучето е нейно.

# 4 151
Споко, то дори не е нейно, точно като х'апартамента 😂
Дано! В това ми е надеждата . Защото според мен също Гергуча е завършен егоист. Два пъти сме имали бебе куче вкъщи. Почти като човешко бебе си е в началото. Плаче, иска гушкане, буди се, гладно е.

# 4 152
Погледнах рекламата на На кафе - точно Ая е, по-срамежлива изглежда докато говори, макар и да не се чува гласът й в рекламата. Предаването е огромно разочарование от 2 години насам, така че тази тъпа шега си е в техния стил.
Вчера гледах Зейнеб там, аз я харесвам като публичен образ и ми беше интересна във видеата си, жалко че не снима сега. Показваше дрехи, козметика и бижута от средния към висок клас - на мен те са ми интересни, а не Шиин парцалите. Правеше си косата сама всеки ден, а не ходеше да я мият и сушат по салоните. В същото време ми допада, че е човек, който е щастлив от живота си и му се наслаждава. Сега с майчинството явно е същата, радва се на детето си и не бърза да се връща в телевизията.

# 4 153
Като гледам какъв отзвук има видеото на Тати, май и то изчезне. А и тя покрай него. Аз се кефя на Джеймс. Откакто излезе Instant Influencer го гледам и определено неговата реакцие беше доста по-зряла. Simple Smile

# 4 154
Ей т'ва инфлуенсърите са ..живи да ги ожалиш..
Значи Тейче и Наумче си купиха мега скъпа количка и хоп, след 6 месеца- нова лятна количка, защото другата заемала много място
Кристина Ян има Стоки (е) ама заемала много място и хоп- нова лятна количка Simple Smile
Пръскат по над 1000-1500 лв , за да са по модата и после..

Общи условия

Активация на акаунт