Gynecologist in Gabrovo (Гинеколог в Габрово)

• 538
  • 1
  •   1
Отговори
Hello!

I would be so grateful if someone can help me with these questions...

I am not Bulgarian. I live near Gabrovo and I am pregnant. I really want to find a gynecologist who I can trust.
I would also like to know what the hospital experience in Gabrovo is like, if I can pay for a private room.

And finally, I heard that in Bulgaria they don't let the baby interact with the mother, that they take him to another room and bring him at certain times. It is true? How can I have my baby with me in my room?

Thanks!

автоматичен превод
Здравейте!

Ще бъда благодарна, ако някой може да ми помогне по тези въпроси ...

Не съм българка. Живея близо до Габрово и съм бременна. Много искам да намеря гинеколог, на когото мога да се доверя.
Искам също така да знам какво е изживяването в болницата в Габрово, ако мога да платя за частна стая.

И накрая, чух, че в България не позволяват на бебето да има контакт с майката, че го отвеждат в друга стая и го довеждат в определени моменти. Вярно ли е? Как мога да задържа бебето при себе си в моята стая?

Благодаря!

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 16:55 от Mamma

# 1
Здравей.
От Габрово съм, но много отдавна не живея в града. Питах и ми казаха, че няма свестни гинеколози там. Препоръчаха ми гинеколог  Търново.
Ако не ти е далеч, обади му се.

Да, бебетата се разделят от майките, за съжаление.
В София в частните болници и в много  малко държавни не го правят.
Ако искаш ще питам в Търново дали има частна болница, в която не отделят бебето.
В Плевен в Клиника Марина бебето може да е при теб. Ще питам за лекар там.
Лека бременност.

Общи условия

Активация на акаунт