Открийте тайните на витамин Д и подкрепете имунитета си

• 10 320
  • 268
  •   1
Отговори
# 135
За голямото ми момченце бих предпочела меки капсули, защото ги харесва повече и ги предпочита пред течните лекарства. Удобно е и сам би могъл да ги пие.  Докато за бебчо , най- удобно ми е на капки. Ляга на възглавницата и сам отваря устичка за да му капна от тях.

# 136
Предпочитам меки капсули

# 137
Меки капсули . По удобни са ми за даване на детето Wink

# 138
Приемам меки капсули- лесни за преглъщане и точно дозирани. На децата давам на капки- когато е по 1-2 капки, няма какво да объркам Grinning

# 139
Предпочитам приема на витамин D под формата на меки капсули, защото имам проблем, когато приемам таблетки.

# 140
  • София
Предпочитам таблетките, защото знам точния грамаж и не губя време в дозиране. Но за децата е по-удобно да са капки.

# 141
  • Пловдив
Предпочитам меки капсули или капки, за да е по-лесно приемането им Simple Smile

# 142
  • Бургас
За малкия - капки. Още е бебок.
За мама и тати - капсули. Някак по - лесно ги преглъщаме.

# 143
  • София
Предпочитам капки ( без аромат), защото са максимално изчистени от други вещества, лесно се дозират и приемат -  по време на хранене,  добавям към парче подходяща (по-мазна) храна няколко капки Simple Smile напр. върху жълтък на яйце, по-мазно сирене, тахан от ядки или семена ...

# 144
  • Варна
Меките капсули според мен са удобни и лесни за преглъщане.

# 145
  • Варна
Предпочитам таблетки, защото за мен е по-лесен приема. За детето капки, по същата причина.

# 146
  • София
Аз лично предпочитам таблетки.

# 147
Капки. По-лесни са за даване.

# 148
  • София
До момента, вит Д приемам само чрез слънчевите лъчи Simple Smile Предполагам, че капсулите биха били най-удобни

# 149
Предпочитам капки, просто не мога да глътна каквото и да е хапче, но така, на капки мога по-лесно да го давам и на детето.

Общи условия

Активация на акаунт