Открийте тайните на витамин Д и подкрепете имунитета си

• 10 319
  • 268
  •   1
Отговори
# 150
За себе си нямам предпочитания, но ако е за дете предпочитам капки, защото лесно се дозират и може да ги дадеш незобелязано с някаква течност.

# 151
Аз предпочитам капки. По-лесно се дават на децата.

# 152
Предпочитам меки капсули, защото са ми по - лесни за преглъщане.

# 153
За мен най-удобни са капките,особено за малки деца и за възрастни с проблемен прием на таблетки(имам в предвид големина).

# 154
Под каква форма предпочитате да приемате витамин Д добавки - таблетки, меки капсули или капки? Защо избирате именно тази форма?

Предпочитам меки капсули. Лесно за пиене. Но от лекар знам, че по-бърсо се набавя в течна форма, така че комбинирам различните форми. За мен не е толкова важна формата, колкото качеството на витамините.

# 155
Нямам големи предпочитания за формата, но най-често взимам на капки или меки капсули.

# 156
Приемам на меки капсули, най-удобно е за мен

# 157
Предпочитам да приемам вит.Д с меки капсули, защото са ми по лесни за преглъщане.

# 158
Аз предпочитам меки капсули, защото се поглъщат по-лесно, а за детето капки е най-подходящо.

# 159
  • Варна
Предпочитам меки капсули, защото с твърдите таблетки ми се е случвало да си нараня лигавицата на гърлото при поглъщане.

# 160
Предпочитам приема на таблетки.

# 161
  • София
За децата категорично предпочитам капки, въпреки че вече могат да пият таблетки. С капките по-лесно давам, получава се игра и на децата им е забавно. Разбира се по-лесно и по-бързо се усвояват. А от таблетната форма предпочитам меките капсули. По-лесни за преглъщане, по-нежни

# 162
Предпочитам прием на вит.Д на таблетки за мен и на капки за децата.

# 163
  • София
За мен и за децата ми най- лесен е приемът на таблетки.

# 164
И за баткото и за бебето в момента използвам на капки.

Общи условия

Активация на акаунт