Намаления – Лято / Есен / Зима 2020 г.

• 111 144
  • 691
  •   1
Отговори
# 60
Зара и сега нямат много намалени артикули. Струва ми се, че преди имаше повече. В Паоло Ботичели и CCC има добри намаления. Забърсах пантофки за 19лв от първия магазин. Доста са стилни и стават за офис, ако изобщо стъпим там скоро. Grinning
В магазина на Зара Хоум изобщо пък нямаше и 3те неща, които бях харесала онлайн.

# 61
На зарахоум магазините не са чак толкова големи, че да поберат целият им асортимент.

# 62
Може, просто преди ми е правило впечатление, че холните масички и дребните неща за маса ги имаше всичките.

# 63
Някой минавал ли е покрай Pull and Bear, дали има намаление на дънките, че не съм ходила скоро към мола Simple Smile

# 64
На сайта имат намаление, значи и в магазините

# 65
  • на земята
В Зара след 15 юни ли почваше,бях питала по напред,но не ми отваря коментарите.
Благодаря ви момиченца/

# 66
  • София
Да, след 15 юни.

# 67
  • Бургас
До сега летните намаления по моловете винаги са започвали след 15 юли. Знам го, защото винаги съм се възползвала и следя детските дрехи в НМ, Зара и др. Не зная от къде имате информация за 15 юни.

# 68
Тази година не е като преди, аз мисля, че намаленията ще са по-рано за да привлекат хора в моловете.

# 69
  • София
В Зара намалението миналата година започна на 19 юни онлайн и на 20 в магазините.

# 70
В Манго има добри намаления: Изчистени тениски и такива с щампа от 10 до 20 лв. Дънки по 30, якета по 50, слънчеви очила по 20 и мернах няколко чанти по 25лв. Не погледнах цените на другите неща.

# 71
Някой минавал ли е покрай Pull and Bear, дали има намаление на дънките, че не съм ходила скоро към мола Simple Smile

Не, няма нищо намалено нито P&B, нито Бершка.
И аз търсех дънки в мола вчера.
Намерих в Reserved по 9,99.
Като различните размери дънки са намалени различно. S - 9,99, M,L-19,99
(Те имат и някаква друга номерация хем с букви, хем 34-36-38. )

# 72

Не, няма нищо намалено нито P&B, нито Бершка.
И аз търсех дънки в мола вчера.
Намерих в Reserved по 9,99.
Като различните размери дънки са намалени различно. S - 9,99, M,L-19,99
(Те имат и някаква друга номерация хем с букви, хем 34-36-38. )

Тъпо... P&B имат 2-3 модела, които ми седят добре, но на намаление са по 20ина лв, а иначе са по 40ина... Проблемът ми е, че от 22ри се включвам в Slow Fashion Summer и няма да си купувам нови дрехи 3 месеца, та ми се ще да намажа едни дънки преди това, че сушилнята уби 2 от общо 4 чифта, които са ми окей Grinning

# 73
Боди шоп -20% на целия сайт.

# 74
  • София
Имаше ли нещо изгодно намалено след отварянето на моловете и дали са останали?

Общи условия

Активация на акаунт