Намаления – Лято / Есен / Зима 2020 г.

• 111 149
  • 691
  •   1
Отговори
# 75
Бенетон имаше есенно-зимни неща на 70 %, повечето перфектни за сега...но не знам дали е останало нещо..

# 76
Има реални 50% намаление в MANGO Simple Smile

# 77
В H&M също има намаления.В Уайкики вече няма много неща

# 78
Изгодно мъжка хубава пижама?

# 79
  • Пловдив
В реалния LC Waikiki  преди седмица имаше много хубави пижами за около 18лв.с дълги крачоли и ръкави. Имаше и само долнища - къси, дълги, които могат да се съчетаят с тениска например,  но цена не мога да кажа.

# 80
  • Plovdiv, Bulgaria
Вчера в Зара имаше тук там неща, намалени на 50%, някои от стоките не бяха преетикирани, но в сайта излизаше намалението. Скоро и в Stradivarius ще има, получих подсещане в приложението.

# 81
В реалния LC Waikiki  преди седмица имаше много хубави пижами за около 18лв.с дълги крачоли и ръкави. Имаше и само долнища - къси, дълги, които могат да се съчетаят с тениска например,  но цена не мога да кажа.
Благодаря! Simple Smile

# 82
  • София
Имам имейл от Бершка. Намаление до -50% от утре вечер 22.00 ч. През приложението - от 20.00 ч.

# 83
От сутринта опцията "Виж наличност в магазин" в Зара е деактивирана. Имайки предвид че и в Бершка са обявили сезонно намаление, то според мен до ден-два можем да очакваме и тук намаление извън посоченото в секция "специални цени".

# 84
  • София
Някъде има ли добри намаления на дивани?

# 85
Някъде има ли добри намаления на дивани?
Виденов, но не съм им фен

# 86
  • София

От този вечер и ойшо стартират намаление

# 87
-40% на всички чанти и куфари в CCC, предполагам важи и за намалените с тяхната клубна карта до 21.06.

# 88
Намаления на бански или още им е рано. Струва ми се, че тази година започнаха по-рано сезонните намаления

# 89
Струва ми се, че тази година започнаха по-рано сезонните намаления
Не.

Общи условия

Активация на акаунт