Както вече се видя, ОСМИ клас ще свършим от дома

• 29 874
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • София
А днес рожденичка е Спунк Simple Smile, да ни е жива и здрава и всички само да я радват! И все хубави теми да ни пуска!

Брей, не съм изпуснала много. Надявам се, че всички щъкате на хубави места. Благодарение на ИП си направих чуден терасен рожден ден снощи с приятелки.. -, че мъжото и децата се наложи да заминат за морето да обслужват почиващи. Изсмучихме 2 Аперола.

Народът яко го е стегнала шапката и всички искат на море (разбираемо). Братчед ми държи един къмпинг на Градина - каза, че никога не е имало толкова много хора на този ден.

Това за различните празнични дни също не го помня, помня режим на тока, режим на водата не сме имали.
Пазя си една купчина детски рисунки - имам една с опашка за банани! Даже и цена имаше, но сега не мога да си спомня 3 или 6 лева беше Simple Smile

# 106
  • В средата на времето
А днес рожденичка е Спунк Simple Smile
...a я няма. Simple Smile (шегувам се). Честит рожден ден, Спунк! Сънчо, честит да бъде и твоят! Бъдете здрави, щастливи и много обичани! Искайте, имайте и постигайте! Flowers Rose Hug

# 107
  • София
Спунк, честит рожден ден! Да си здрава и много щастлива! Леко и безпроблемно преминаване през кандидатстудентската кампания!

Сънчо, честито и на теб! Само положителни емоции ти пожелавам! И аз обичам аперолче, че и каката абитуриентка зарибих!

# 108
ЧРД, момичета, живи и здрави, усмихнати и щастливи!
Кандидатстващите ги чакаме да се похвалят в скоро време.
Аз започнах сезона на тренировките. Днес установих, че тотално съм изгубила форма. Бях решила да отида на нещо леко, че си знам, че съм кашкавал, но се прежалих и сигурно ще имам прекрасна мускулна треска.
Мечтая си за море, ама ще е по нататък, дано всичко се уреди и да успея тази година.

# 109
Да са здрави и щастливи рожденичките!
Сега се сещам, че в реала имам също две приятелки рожденички, трябва да ги поздравя.

Вчера имахме много особен разговор с детето. Помагах му да направи план за есе на тема мечти, цели и тн. Той като цяло от малък е ориентиран към техника, физика, такива неща. Но вчера ми каза, че мечтае да е военен и да ходи на мисия. Питах го, не се ли страхува, не, ако загинел, щяло да е достойно. После обърнах плочата, че не е много дисциплиниран и дори все още го събуждам сутрин. Щял да свикне.
Всъщност, ако стане офицер, ще е трето поколение по бащина линия, ама защо точно това. А иначе е изключително миролюбив и неагресивен.
Чудя се, колко точно трябва да се притеснявам и дали да дълбая в посока противостояние.

# 110
  • София
Честит рожден ден Спунк!
Да си жива и здрава, все така усмихната и духовита🤗

Сънчо, честит рожден ден и на теб, на патерички! Аперолче на тераска ми звучи прекрасно, вярвам, че сте си изкарали чудесно🤗

И аз се замечтах за моренце, надявам се за началото на септември.☀

# 111
  • София
Честит рожден ден на Сънчо и Спунк! Здраве ви желая, че това е важно за всеки! Желая ви също мечтите да ви носят усмивки, сбъднати или не!

Светкавица, не бих се опитвала да влияя. Слушай, обсъждай, търси информация. Никой не знае къде му е рискът и къде щастието. А и да учиш висше военно, не те прави роб на армията, може да се откажеш. Има инженерни специалности и там.

# 112
  • София
Честити рождени дни, прекрасни! Да бъдете здрави и много обичани!❤

Дайте ми идея дали сега мога да садя градински цветя в двор и какви? Много съм зле, а имам желание!

# 113
Честит рожден ден на Сънчо и Спунк! Здраве ви желая, че това е важно за всеки! Желая ви също мечтите да ви носят усмивки, сбъднати или не!

Светкавица, не бих се опитвала да влияя. Слушай, обсъждай, търси информация. Никой не знае къде му е рискът и къде щастието. А и да учиш висше военно, не те прави роб на армията, може да се откажеш. Има инженерни специалности и там.

Да, мъжът ми е с военно и инженерно образование, от години работи с второто.
Много се надявам при сина ми да е фаза на растежа.

# 114
Нека здравето, късметът и много щастливи моменти с любимите ви хора да са част от вашето ежедневие Спунк и Сънчо! Пожелавам ви лято с много слънчеви емоции! Smiley

# 115
  • някъде ... тук ...
Спунк и Сънчо, здрави да сте, момичета!

# 116
  • София
Честит рожден ден на Спунк и Сънчо! Бъдете здрави и мечтайте!
Сънчо, освен да организираш следващата среща на къмпинг? Ще сме на открито, а може и да ни стигне времето...Само, ако има кой да направи маслини... Drina?
За военното възпитание, аз много одобрявам. Само дето у нас никой не иска. А преди месец се върна приятел от поредна мисия в Афганистан...

# 117
Здравейте мили майки! Препратиха ме от единствената група за матурите след 7 ми клас за тази година към Вашата. Извинявам се за безпокойството предварително! Имам няколко въпроса, и ще съм Ви много благодарна на отзовалите се.
На моят седмокласник вече са му оформени оценките - ще завърши с отличие по всеки един предмет. Предстоят му матурите, Олимпиадата и Национално състезание по Природни науки и география „Акад. Любомир Чакалов“ .
Не мога да се справя с балообразуването. Надяваме се на отлични оценки и на тях. Бихте ли ориентирали?

Благодаря Ви!

# 118
  • София
Спунк, Сънчо, честит рожден ден! Бъдете здрави, щастливи и обичани! Flowers Rose

# 119
Божидара-мама, балообразуването за всяко училище го има в "Справочник за кандидатстващи след седми клас". Явно ще имате по 50 точки от дипломата за Бел и Мат. Оценките от матури се взимат 3 пъти Мат и един Бел, за НПМГ и СМГ. Пак за НПМГ може и с по един път матури Бел и Мат и 2 пъти олимпиада/ национално състезание. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт