С моята кола Пловдив-София и обратно ще излезе под 50 лв горивото, с тази на ММ - също. Не е драма да нямаш възможност за нещо (финансова, физическа, каквато и да е), но е малко смешно да натрапваш как то по принцип не е нужно за никого. Колкото и фермана да напише Жребчето, собственият/семейният автомобил е удобство, свобода и дава много повече възможности, отколкото отнема време или ресурс.
Писал съм, че НА МЕН не ми трябва, с някакви много редки изключения. Прочети и въпросното ми мнение - там ясно си го пише. Таксита в другите години съм хващал основно от или до летища в София и Бургас, така че и сто собствени коли да имах, пак нямаше да ги използвам тогава за тези пътувания. Таксита до "Сити клиник" съм наемал преди 3 години. Единични случаи, заради операции. Естествено, че няма да позволя майка ми сама да хваща автобуси и влакове в такова състояние и да се чуди как да се оправя там! Имай малко уважение, вместо прибързано да пишеш твои измислици за други хора! Зарязвал съм кариера и съм си идвал от чужбина спешно само за 2 седмици. Трябвало е - сторил съм го. Хората го правят за обикновени почивки, а много ясно, че ще го сторя за жената, която ме е родила. Бих се радвал повече синове и дъщери да са грижовни към възрастните си родители, защото виждам как някои не са.Пропускаш и друго ключово нещо, което бях писал одеве. Много е важно къде живееш. И като населено място, и като разположение в него спрямо центъра на града и основните обществени места за посещения. Ако бях забутан в края на града, щях да усещам нуждата от кола. Обаче не съм там. Всичко ми е на един хвърлей. Искам да съм сред природата? Никакъв проблем - на 300 метра имам голям хълм, който е като малка планина. Алеи, пътеки, тишина, ухание на природа - за броени минути. Другите хълмове също не са далече. До тях са Градската градина и Главната улица, барабар с каквито искаш заведения и магазини.
Такива сценарии, такива чудесии измисляш.
Още малко ще ме изкараш детегледачка или мамино синче, живеещо у мама. Само дето всъщност съжалявам, че години наред съм бил далече от семейството си - и като съм бил в България, и в чужбина.
) и не всяка жена би ме харесала - съвсем нормално. Не правя грешката нито да се надценявам, нито да се подценявам.