Лидл 140 - Здравей лято!

• 118 046
  • 2 088
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Варна
А, като каза пу-пу...кой изяде дробчетата в нашия магазин? Simple Smile
Във вашия не знам, но и ММ ходи два пъти, докато успее да вземе. Опитахме ги с ориз, наистина са хубави.

# 1 021
  • София
Ох, вчера ядох дробчета с много лук, малко лимонче Animal Pig

При нас нищо няма да тия намаления. Вчера изнесе тениските по някое време една жена, само мъжки, но моя е над тази номерация. Звънях на брат ми, ако иска да му взема, той пък не ще, имал си сто тениски. Зимата например от такава разпродажба взехме на щерката ролери - 20лв. Жестоки, много хубави според мен. Изобщо не беше планувана такава покупка, но просто цената не накара. Сега нямаше такива неща. Много дребни намаления.

# 1 022
Този шоколад ли търсеше някой ? В Овча купел е на странно място...срещу витрините със замразени зеленчуци
Скрит текст:

# 1 023
  • Пловдив
При нас също нямаше дробчета...ей, да не се разприказваме начи  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 024
Аз дробчета си взех. И разни други неща неинтересни.

Понеже преди време доста се коментираха железните "тигани", ако някой още си търси - в Поморие, до Захарото има 1 бр. голям, 3 бр. с дупки и 4 бр. с дървена подложка.

# 1 025
  • Перник
Като стана въпрос за дробчета - защо в Лидл няма охладени пилешки сърчица, а само замразени? Не хващам логиката - дробчета - има, воденички - има, а сърца? Thinking

# 1 026
  • Пловдив
И за тях страдам, да...

# 1 027
Преди имаше но ги махнаха.

# 1 028
  • София
защо в Лидл няма охладени пилешки сърчица, а само замразени? Не хващам логиката - дробчета - има, воденички - има, а сърца? Thinking

В началото като откриха Лидл в София имаше и сърчица. После изчезнаха - явно не са се продавали добре и е имало много намалени и бракувани. Срока им е кратък.

# 1 029
  • Перник
защо в Лидл няма охладени пилешки сърчица, а само замразени? Не хващам логиката - дробчета - има, воденички - има, а сърца? Thinking

В началото като откриха Лидл в София имаше и сърчица. После изчезнаха - явно не са се продавали добре и е имало много намалени и бракувани. Срока им е кратък.

Може и така да е.

# 1 030
  • София
Сега ми се доядоха сърчица Joy

# 1 031
Хм, ако нещо им застоява, да кажат да го изкоментираме в темата...

# 1 032
  • Велико Търново
Ох, ужас! Мисля че обърках изварата.
Купих една кофа 1 кг кремообразна извара, но не сладкарска, не открих сладкарска. Тази е в една синя кофа на цена 4.99 лв. Обърках ли всеизвестната извара за чийз кейк или не?

# 1 033
Ох, ужас! Мисля че обърках изварата.
Купих една кофа 1 кг кремообразна извара, но не сладкарска, не открих сладкарска. Тази е в една синя кофа на цена 4.99 лв. Обърках ли всеизвестната извара за чийз кейк или не?
Не си - това е новата ѝ опаковка.

# 1 034
Кремообразната извара преди се казваше сладкарска извара, но никога не е била подсладена. Спокойно, това е изварата. Blush

Общи условия

Активация на акаунт