Лидл 140 - Здравей лято!

• 118 052
  • 2 088
  •   1
Отговори
# 1 005
  • shumen
Аз днес от друга верига си взех идеални бг череши.

# 1 006
Черешите са български и в момента, просто от четвъртък са на промоция. Всяка година са български.

Някой питаше за нарязаната мортадела - да, извадена е от асортимента и то преди поне месец-два.

# 1 007
  • София
А, тъкмо да те питам за голямата кутия със зърнена закуска, с тигърчето отпред. Няма я от доста време, пробутват скъпотиите на Нестле.

# 1 008
  • Мадрид / София
Днес отидох да пазарувам в Лидл следобяд, тогава можах да стигна до него. Е ми нямаше от обявените стоки в приложението, в магазина. Два вида хляб обявени с намаление - липсваха. Гледах за зелен чай - липсваше. Човек да се чуди за какво да се разкарва вече до там. Последно в четвъртък ще му дам шанс и ако няма от търсените стоки ще ме позабравят. Имам чувството, че нямат внос и карат на каквото е останало по складовете - едното нищо. Жалка работа!

# 1 009
Имам чувството, че нямат внос и карат на каквото е останало по складовете - едното нищо. Жалка работа!
За сметка на това, К. е ПРЕПЪЛНЕН.
Там, където пазарувам аз, са един срещу друг магазините. Честно казано покрай ИП започнах вс еповече от К. да пазарувам, отколкото от Лидл. Бях споделила, че много празен ми се трува магазина, особено откъм нехранителни стоки

# 1 010
  • Mediterraneo
Зависи от филиала, при нас винаги има от всичко по много. Не се сещам кога за последно съм търсила нещо и е нямало. А, harina de fuerza не намерих по Великден, но то нямаше никъде, не само в Лидл.

# 1 011
И при нас си има всичко, даже в повече и редовно намалят в оранжево. До вкъщи и до работата ми е на еднакво разстояние и почти няма ден да не мина, та рядко сме без дискаунт вечеря. Привечер дори зеленчуци/плодове винаги има допълнително намалени. Вчера например имаше от малките чери доматчета по 1 лв/тарелка (2,75/кг си бяха написали хората) - ми имаше 5 тарелки и ги ометох всички. Почти ги изядохме вчера и днес с моцарелки и босилек домашно отгледан Simple Smile Simple Smile
Нехранителни, парцалки, всичко.. даже бански полупълен панер беше вчера.
пу-пу да не ми налазят магазинчето Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 012
А, като каза пу-пу...кой изяде дробчетата в нашия магазин? Simple Smile

# 1 013
А, като каза пу-пу...кой изяде дробчетата в нашия магазин? Simple Smile

Няма да съм аз Simple Smile, -взех само 2 тарелки /едната в камерата/, другата я направих с лук преди малко - разкошни! Благодарско за инфото, мацки! :*

# 1 014
Вярно ли е, че тениските по 3,55 не могат да се връщат, а само да се заменя с друг номер? Понеже аз взех почти последни тениски и от мъжките, и от дамските- а след мен останаха по 2-3 броя тениски...няма да има с какво да се заменя..  Thinking

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 23:19 от dolce miele

# 1 015
  • Мадрид / София
Зависи от филиала, при нас винаги има от всичко по много. Не се сещам кога за последно съм търсила нещо и е нямало. А, harina de fuerza не намерих по Великден, но то нямаше никъде, не само в Лидл.
Това брашно отдавна не съм го виждала в Лидл. Търси го по другите магазини. В Алкампо пускат по малко и свършва бързо и първо.

# 1 016
Вярно е, че тениските по 3,55 не могат да се връщат, а само да се заменя с друг номер? Понеже аз взех почти последно тениски и от мъжките, и от дамските- а след мен останаха по 2-3 броя тениски...няма да има с какво да се заменя..  Thinking
Не, нещата от дни на големи намаления могат да се връщат и заменят така, както и останалите артикули от нон-фууд-а. Не могат да бъдат връщани и заменяни артикули от разпродажбата с цветни етикети, с разрешение на управител могат да бъдат заменяни с артикули със същата цена, но това е по негово усмотрение, по правило не може. За артикули с гаранция - тя си важи стандартно.

А, тъкмо да те питам за голямата кутия със зърнена закуска, с тигърчето отпред. Няма я от доста време, пробутват скъпотиите на Нестле.
Не се сещам за коя зърнена закуска става въпрос, но ако няма празно място, вероятно е извадена от асортимента, освен ако не ѝ е сменена опаковката, че в този сектор на много артикули се смени.

# 1 017
  • София
Не мога да намеря картинка на кутията с тигърчето, жалко, много я ядеше моя и беше изгодна. Дано се появи пак.

# 1 018
Мишка, благодаря. Тениските от 3,55 лв май бяха с оранжеви етикети...

# 1 019
  • Бургас
Момичета, въпрос: банските как излизат на касовите бележки - само с номер или с номер и размер, че нещо се обърках с бележките
Излиза само номер, размер със сигурност няма.
Аз танкини си взех и освен артикулния номер, на бележката си пише и размера.

Общи условия

Активация на акаунт