Лидл 140 - Здравей лято!

• 115 743
  • 2 088
  •   1
Отговори
# 2 040
  • София
Захарта е консервант. Затова я слагат.

# 2 041
За мен тия крилца са необосновано скъпи, 3.80 са в месарския ми магазин, повече не давам. Иначе ги харесвам с марината с кисело мляко и подправки.

# 2 042
И аз това споменавам често- бялото месо и крилата ми се струват скъпо спрямо месарския магазин.
Отчитам това, че не всеки има възможност и в близост месарски.

# 2 043
4-5 крила и съм наядена. Не знам колко гр са...

Утре ще ида да видя килимчето.

# 2 044
Пикок, то крилата са по скъпи и спрямо бутчетата, от един и същи магазин. Ми аз предпочитам да купя бутчетата вместо крила.

# 2 045
12 крилца ми излизат около килограм Wink

# 2 046
Бутчета мразя. Изобщо пилешкото ми е гадно. Само крилцата уважавам...обичам мазничко месце. Не месо само по себе си. Виж като чуя филе и пил.гърди и се потрисам.

Взехте ли айсберг? Нали от днес е намален?

# 2 047
Аз ги приготвям за децата. Те обичат да се плескат и да ги ядат, вместо кфс и подобни. За разнообразие от други манджи и меса правя крилцата. Вярно е , че в месарски са по-евтини, не винаги имам път натам обаче.

# 2 048
Аз диня взех. Уцелих някаква 5 кг. Ама довечера ще я видя хубава ли е.
Утре ще са намалени пъпешите, дано са хубави като предния път

# 2 049
  • София
Взехте ли айсберг? Нали от днес е намален?
Вчера беше по 99 ст., но и без пари да ми го дават, нямаше да го взема. Личеше си как е стоял, стоял ... В основата се виждаше изгнило, а листата стояха дехидратирани. Забелязала съм, че такъв айсберг освен, че не е сочен и свеж, започва и да горчи. Но може само в нашия магазин да е такъв. Или днес да има ново зареждане.

# 2 050
На мен ми дай да си обезкостя едни бутчета на пържоли, и после мариновани или не, та скара, та на фурна, на тиган.... 😋
Сухото филе и аз го мразя, то не минава през гърлото бе 😸
За престоялия айсберг да допълня Таня, че и започва да порозовява по краищата, хвърлих го.

# 2 051
И аз взех айсберг 0,99, при нас беше свеж и днес като направих салата, много пресен беше. Взех и червен лук на 0,69р биричка, сладолед. Исках и лимони, ама бяха едни топузи и намалени на 4,69 примерно нещо подобно - не ми харесаха такива дебелокори. За вечеря ще е останалия айсберг + 1 авокадо+краставица и копър!

# 2 052
На мен не ми харесва много българският айсберг, нищо общо с испанския....
Ама то испански май никъде няма от месец-два.

# 2 053
  • Пловдив
Аз намерих стелки...от мин.седмица дето бяха, ама изтривалка не видях. Явно са ги взели или щото местиха за утре.

# 2 054
За изтривалките не мога нищо да кажа (не съм ходила тази седмица до магазина), но за местенето на стоки от предни седмици имам подозрението, че ги разменят из филиалите (в големите градове поне, където са повече) - каквото е непродадено, отива към следващия филиал и т.н....

Общи условия

Активация на акаунт