Лидл 140 - Здравей лято!

• 115 757
  • 2 088
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря! Сега видях ,че имат и мицеларна вода. Ползвала ли си я?

# 76
Какво на Кристина Агилера се търсеше? При нас някакви маши са извадили.
Сешоар търсих - купиха ми от Кърджали Grinning
Машите ги видях, но девойката не проявява интерес (дано не стане като със сешоара).
Благодаря Flowers Rose

# 77
Някой опита ли топлопушената скумрия от промоцията? Взех все пак 1 брой, колкото да не е без хич, обаче като си спомня при последната промоция как беше като вкисната....дано сега да я бива.
Скумрията беше добра, взех две опаковки за една паста, която правя.
Аз много я харесвам - и като вкус, и като състав, взех 6 дори на промоцията - само с подправките и с черен пипер. Никога не ми е била вкисната! Децата много я обичат и ядат най-вече като сьомгата - на филийка с крема сирене. Преди няколко години за пръв път я опитах в Лондон, тогава в България почти не влизах в Лидл.

# 78
Аз нещо взех да я избягвам пушената скумрия, откакто миналата година хванаха няколко пъти с листерия. Не зная дали лидълската попада в тази група, но превантивно решихме да не взимаме известно време.

# 79
  • в кукувиче гнездо
Много хубави са малките червени печени чушки в буркан - ал пикийо. Много се изненадах, като ги видях, защото само в Испания съм виждала.  С абсолютно натурален вкус, нямат сол, оцет, захар... Най-накрая ще мога да направя пълнени с риба треска. Сега остава само рибата треска да намеря.

# 80
Не са ли люти?

# 81
  • в кукувиче гнездо
Не, това са малки печени червени чушки и са много хубави.

# 82
Не, това са малки печени червени чушки и са много хубави.
може ли снимка Моля.

# 83
  • в кукувиче гнездо
Снимка нямам за съжаление. Бурканите седят на рафтовете до киселите краставички и консервите с грах и царевица.

# 84
И аз да се отчета от вчерашния бърз пазар във филиала до Халите . Накупих си мляко , кетчуп на Heinz , че е много изгоден - имаше и промоции останали от миналата седмица , като детските салами , което ми се стори странно ,но се възползвах. Друго , което не бях забелязвала досега, че имаше витрина -to GO - с някакви бургери и пил.филенца .....май и Лидъл се изхитриха и неща, дето им изтича срока на годност се опитват да ги пробутат на топлата витрина.
По повод на пакетираните печива ... вчера скокнах и до К, за кафенце Лаваца -кафе нямаше , разбира се Simple Smile Но, затова пък , беше пълно с народ, основна част от които над 60( това към 1 на обяд). Не само че повечето хора бяха без маски , имаше един възрасттен мъж, който кашляше отвратително, докато опипва де що зеленчук има , и една дама , която почти си навря главата в отделението с някакви закуски, мачкаше ги, натискаше ги, че и въртре бъркаше да ги гледа. Та с Ковид-а може и да се разминете, но с хорската простотия - няма начин. Като цяло отвратително, неприятен пазар - персоналът, както винаги , не знае кое къде е или има ли го въобще, бабите и лелките се бутат и врат навсякъде без да им пука, не можеш да се разминеш спокойно , толкова много неща, че нищо не можах да намеря- и естествено времето ме притискаше . Отвикнала съм явно - в Лидъл всичко си го знам къде е ( горе долу) , конкретни неща си взимам , а рано сутрин е супер спокойно да се пазарува - явно ще трябва да преосмисля как може и за в бъдеще да се случват така нещата Simple Smile .

# 85
За спокойно пазаруване май е най-добре между 14-15- до към 16 часа през седмицата (който може така)- поне в Лидл и Ф. съм нацелвала (в последния между другото са пакетирани печивата, засега поне. И в Била бяха, но не съм минавала тази седмица до там).

# 86
Мицеларна вода на Лидл ползвам синята и съм доволна. Не сваля водоустойчива спирала, мисля, че това е ясно. Няколко пъти се престарах и ми залютя на очите, затова следващия път ще погледна някаква розова тяхна май беше...мисля, че за нея четох, че е за чувствителна кожа. Козметиката е въпрос на кожа, обаче, трудно се препоръчва.

# 87
soul, и розовата налютява.
 Даже с нея по-често ми се случва.

# 88
Друго , което не бях забелязвала досега, че имаше витрина -to GO - с някакви бургери и пил.филенца .....май и Лидъл се изхитриха и неща, дето им изтича срока на годност се опитват да ги пробутат на топлата витрина.

Ми не се опитват да пробутват нищо, всичко идва готово, замразено в кашони и се пече на място. Има ги само в по-оборотните филиали, защото цената им е височка, а се бракуват на всеки няколко часа.

Цените вървят нагоре, но то навсякъде е така. В нашият град месарници на производители почти няма, а тези които ги има цените са им в космоса, а качеството съмнително. Кварталните магазини са много по-скъпи от Лидл, например бананите вървят по 3 лв/кг, всичко е с поне 20-30 ст. нагоре спрямо Лидл. На пазара плодовете и зеленчуците си заслужават само през лятото, през останалото време всичко е драстично по-скъпо. Поради това клиентопотока се увеличава непрестанно.

# 89
На мен ми е омръзнало по пазарите да ми хвърлят загнили продукти в чантата, а качествените да са им експонат на сергията за пред клиентите. За качествени продукти на пазара плащам толкова, колкото и в Лидл или дори повече. Има изключения, но са точно това - изключения. Разбира се, в глупости като 17 лв. за кг кестени не съучаствам на Лидл. Някои са късметлии да имат изгодни магазини около тях, но да кръстосвам София за 5 лв. икономия, няма как да стане, времето и пътят също са пари.

Но за друго исках да пиша - явно ще се отървем от тъпия сутрешен коридор скоро, от 15 юни падат всички мерки. Сигурно и дезинфектантът на входа ще падне, освен че паднаха опаковките на печивата, но нали нямало пълно щастие. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт