Лидл 140 - Здравей лято!

• 115 698
  • 2 088
  •   1
Отговори
# 60
  • Пазарджик
Ще трябва да купувам хартия за печене, да ме подсетите каква й беше цената?
1.99

# 61
  • Буркина Фасо
Ще трябва да купувам хартия за печене, да ме подсетите каква й беше цената?
1.99
зависи от ширината и дължината.

# 62
Брадата 💐
хартия за печене е вече само нарязана 30/30 май беше като размер.Много ми липсват : ролката пекарска хартия , мокрите кърпички с костенурката , сухия чесън , галетата- няма ги и туй то Sad
Днес имаше намален спанак 250/1.65 и бейби спанак 125/0.99
Долче изкарали са щанда със слънцезащитните продукти ( при нас са срещу яйцата), но не погледнах сроковете им ( дали има и миналогодишни) , стори ми се че цените са същите, но не съм на 100% сигурна.
Впечатлих се от цените на  свински врат- хл опаковка нарязан 5-6 бр.-11.99 за кг( не видях произход); цяло парче - 8 лв.за кг.( Германия и видимо " не лепено")
Взех пуешки бутчета-срок до 4-5.06 и на цена 5 лв./кг

# 63
Някой опита ли вече от врата цяло парче. Колебая се, притеснява ме да не е миризливо.

# 64
Много ми липсват: ролката пекарска хартия, мокрите кърпички с костенурката, сухия чесън  галетата - няма ги и туй то Sad
Също сухият босилек, замразеният млечен грах..

# 65
Вратни пържоли редовно купувам ,но цяло парче досега не съм взимала. Бях решила да отида за 2-3 бр ама сега се замислих щом е различно от другото Rolling Eyes

# 66
  • Мадрид / София
Цитат на: ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[ link=topic=1221374.

[/quote
App на телефона, апликация където като зададеш страната ти дава продукти и пособия от момента които са пуснати или ще ги има следващите дни. Качва се от Play store или от Apple store.
това да не е QR кода ?

Не е. Някой беше дал преди мен от къде да се свали. Апликацията се търси като " Lidl "(без кавичките).
[/quote]

# 67
Благодаря за темата! 🌹
Много ми липсва замразения грах. Винаги поглеждам във витрината, но няма Sad , а е много хубав и опаковката е удобна.

# 68
  • София
Благодаря за темата! 🌹
Много ми липсва замразения грах. Винаги поглеждам във витрината, но няма Sad , а е много хубав и опаковката е удобна.
Дано заредят отново, наистина е добро попадение.Само от Лидл купувам замразен грах, спанак, броколи........имат и замразен гювеч-също е добър.

# 69
У нас много се хареса грах консерва. Не бях взимала отдавна.

# 70
  • shumen
Благодаря за темата.
У нас грах се хареса на ДЕА замразен.

# 71
Замразеният грах
Скрит текст:
К-класик в Кауфланд също е много хубав, има малки опаковки и по 1 кг- обаче често липсва...откато спряха лидълския Rage Също така, последния път като бях в Кауфланд забелязах, че отново са заредили и хартия за печене на ролка  (20 м, ненарязана) и вече поне там не е само нарязана. Но е бежова което не ме кефи много, но за някои тави и съдове ненарязаната ми е по-удобна.
Дени, благодаря- ще намина да проверя дали и при нас има слънцезащитни. Blush И на мен ми липсват изброените продукти+ замразен грах, буквичките и кус-куса с яйца, талятелите с яйца, бадемово брашно, пуешките наденички, някои видове сладко...
Някой опита ли топлопушената скумрия от промоцията? Взех все пак 1 брой, колкото да не е без хич, обаче като си спомня при последната промоция как беше като вкисната....дано сега да я бива. Много се харесват вкъщи и сардините в консерва (тези с мазнината, не с дом. сос, но отцеждаме). Но това не съм го казала, че да не ги отлистят...

# 72
Някой опита ли топлопушената скумрия от промоцията? Взех все пак 1 брой, колкото да не е без хич, обаче като си спомня при последната промоция как беше като вкисната....дано сега да я бива. Много се харесват вкъщи и сардините в консерва (тези с мазнината, не с дом. сос, но отцеждаме). Но това не съм го казала, че да не ги отлистят...
Скумрията беше добра, взех две опаковки за една паста, която правя. Само се подлъгах малко от червения етикет с редовната цена. Беше ден преди да влезе в брошурата. Wink
За замразения грах - досега все си мислех, че е свършил и не са изнесли. На два пъти напоследък вземам последните пакети зелен боб, та дано не изчезне и той.

# 73
Добро утро! На Cien има ли почистващ гел за грим и съответно хубав ли е ако има?

# 74
Аз ползвам един от 2 години и ми е ок Simple Smile зелен е моя. Ама се гримирам мега рядко и не знам дали съм критерий 🙄

Общи условия

Активация на акаунт