Лидл 140 - Здравей лято!

• 118 047
  • 2 088
  •   1
Отговори
# 1 035
Само една е, тя е, споко Simple Smile

# 1 036
  • Велико Търново
Йееее! Значи ще правя чийзкейк! Благодаря Simple Smile
Сега да се включа с повторение на въпроса ми от вчера - някой да има идея как лесно да сътворя чийзкейк с нея. В януарската тема рових чак, намерих няколко рецепти но все сложни ми бяха. И тъй като се надявам някой да ми прави рецепта купих днес долу-горе като продукти каквото видях че би ми било необходимо - бисквити, масло, ванилия есенция, извара, бял шоколад и ягоди.
Давайте рецепти за бъркоч с това, моля ви! Simple Smile

# 1 037
Сигурно сте хвалели преди и сърчицата, и затова са изчезнали 😸

# 1 038
  • Козлодуй
Йееее! Значи ще правя чийзкейк! Благодаря Simple Smile
Сега да се включа с повторение на въпроса ми от вчера - някой да има идея как лесно да сътворя чийзкейк с нея. В януарската тема рових чак, намерих няколко рецепти но все сложни ми бяха. И тъй като се надявам някой да ми прави рецепта купих днес долу-горе като продукти каквото видях че би ми било необходимо - бисквити, масло, ванилия есенция, извара, бял шоколад и ягоди.
Давайте рецепти за бъркоч с това, моля ви! Simple Smile

http://angellovescooking.blogspot.com/2015/07/no-bake-morello-ch … y-cheesecake.html  - намерих една рецепта ама не знам дали ще ти свърши работа Simple Smile

# 1 039
Може ли помощ от запознатите с качествените зехтини - кое показва на етикета киселинността на зехтина (този е от испанската седмица):

# 1 040
  • на морето
Такива хубави неща имаха за кученца, Защо изчезнаха, точно когато си взехме кученце? Говоря за аксесоари, не за храна. Някой знае ли причината и дали ще се появят пак?

# 1 041
Такива хубави неща имаха за кученца, Защо изчезнаха, точно когато си взехме кученце? Говоря за аксесоари, не за храна. Някой знае ли причината и дали ще се появят пак?
Не са изчезнали. Кучешките аксесоари са в тематичните седмици. Ще се появят, когато има пак такава седмица.

# 1 042
Феникс, аз само на някои гръцки зехтини съм виждала да е обявена на етикета киселинността му:

# 1 043
Благодаря, Леми. Мислех, че нещо може да подскаже в таблицата на етикета... май по вкус, а не качество ще трябва да се избира.
Да не е като спам, да кажа, че акумулаторната отвертка (винтоверта) никак не е зле за дребни ремонти (замества просто въртенето на ръка с обикновена).
Доволна съм и от сатенения долен чаршаф.

# 1 044
Феникс, специално съм гледала по бутилките в нашите магазини, и не съм видяла да е отбелязана киселинността.

# 1 045
И аз гледах разни марки, май никъде не срещнах да е написана и се чудех дали не пропускам нещо. Пък съветите са да се избира по киселинност. От постоянния асортимент на Лидл има ли в стъклена бутилка някой да препоръчате?

# 1 046
  • София
Аз също гледах за киселинност на зехтина ,последният който пуснаха,че взех Каламата, но няма никъде означено каква е.
Добре е ,че правих майонеза, защото предишният испански ми става горчива с него и не го харесаха домашните.

# 1 047
Не я пишат киселинността. На единици марки само. В Гърция я пише по етикетите, но тьк не съм срещала ...

# 1 048
  • shumen
И аз не съм срещала да пише киселиността.

# 1 049
  • Асеновград
Тази сутрин отворих магазина Simple Smile . Смених роклята с единствената останала М размер, върнах и едната мъжка тениска, на бележката се оказа 9 лв. а я взех от коша на 3,55. Били разместени от клиентите, което вероятно е така, но явно и никой не гледа защото в последствие в прередения кош с мъжки на 3,55 се мъдреха още 5 бр. от тези скъпите. Взех още един фенер за къмпинг, и едни лед колчета за палатка.Ако някой ги има интересува ме колко им издържат батериите, че в последствие чак се замислих дали няма да се наложи да се ходи с тях с една камара допълнителни батерии.Много се чудих на соларния прожектор и така и не реших да взема -тъкмо време някой да го похвали Simple Smile . При нас с намаленията имаше и заредени инхалатори от мобилните на Медисана на 65 или 69 лв. нямам спомен на редовно на каква цена бяха, но ако на някой му е нужен в момента има налични.
Забърсах и от чая с кактусова смокиня, обрах колкото кутийки имаше в кашона.Страхотен е Благодаря на Дочето че сподели. И пак забравих да видя дали има от мокрите кърпи с костенурката, запасите ми заминават, а другите пакети не ми влизат в кутията от мокра тоалетна хартия.

Общи условия

Активация на акаунт