Лидл 140 - Здравей лято!

• 118 086
  • 2 088
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Стара Загора
Нищо интересно и много намалено не съм виждала по тези намаления. Не е като преди в шатрите на паркинга.

# 1 186
Как са тези шоколади? Сефте ги виждам..

# 1 187
Месо от вериги в последно време взимаме вкъщи все от Фантастико и е хубаво. Цените са по-надолу от тези в Лидл, но те малко големи магазини останаха с по-високи цени от Лидл. Другата седмица само за био оцет и тофу ще ида.

Похвалвам нектарините от днес. Черешите са средна хубост - големи, лъскави, но не са много сладки. Говоря за тези в магазина на Раковски.

# 1 188
Как са тези шоколади? Сефте ги виждам..

Честно казано са далеч от истинският шоколад, но са вкусни. Особено харесвам този с лешниците. По-скоро са вкусен десерт с огромен размер. Един ни стига за целият офис /5 човека/...

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 12:42 от gerata

# 1 189
  • до най-прекрасния мъж
Чакам гащурята за едри дами с нетърпение. Много са удобни, пера на 95 градуса с предпране и дезинфектант, суша в сушилнята. Вече почти година са здрави и ще си купя още, ако има останали XL. Харесва ми, че са дълбоки, иначе влизам спокойно в L от другите, но все кръстът ми е отвън, особено като се наведа или клекна.
Имам стъклочистачката от миналата година, доволна съм, ползвам си я, като дойде време за миене на прозорците. Ако съм обрала с влажна кърпа голямата мръсотия, следи не ми оставя. Става много лесно и бързо с нея и най-вече този модел не тече.
Загледах парочистачката, искам да минавам пода с нея, но за ламинат вероятно не става. А само за една кухня не си струва. Имам малката и тя ми върши работа за там. Някой пробвал ли е на ламинат? Има ли проблеми?

# 1 190
Имам друга парочистачка (подарена ми е, но е същия принцип на работа). Има няколко степени и на ниската минавам ламинат- няма никакъв проблем. Дори може и върху естествен паркет, имаше една специална подложка за целта, но там не го ползвам (има килим отгоре и не е необходимо).

# 1 191
blue.angel, аз нямам ламинат, но знам колко мокри и според мен никакъв проблем!

Уреда за прозорци го купих на предишното пускане след хубавите отзиви тук и съм много доволна!! Мисля да купя сега за майка ми.

Бикините безшевни ли са? Не мога да преценя от картинките, но по-скоро не са.. Въобще безшевни пускат ли? Досега не съм купувала от Лидл (само на малкия боксерки) и не съм ги и разглеждала.

# 1 192
Не са безшевни бикините, но са доста удобни.

# 1 193
Няма общо намалението с това което са показали в брошурата. Съвсем други неща бяха при нас-непоказани. А от показаните - нищо нямаше. И от 1 лв нищо нямаше. Но пък имаше по 15 лв.

Съжалявам, но за мен това си е подвеждаща реклама.

но пък се застраховат с написаното в червената лента.
може да пуснат 1 намалена бройка и да се изчерпа от първия клиент. така го разбирам.

Изобщо няма такова нещо.
Лентите ги чета винаги.
Аз бях първият клиент и не видях бройка.

# 1 194
Някой пробвал ли е с 30%-ната Пилос сметана да прави домашен сладолед?

# 1 195
  • Буркина Фасо
Няма общо намалението с това което са показали в брошурата. Съвсем други неща бяха при нас-непоказани. А от показаните - нищо нямаше. И от 1 лв нищо нямаше. Но пък имаше по 15 лв.

Съжалявам, но за мен това си е подвеждаща реклама.

но пък се застраховат с написаното в червената лента.
може да пуснат 1 намалена бройка и да се изчерпа от първия клиент. така го разбирам.

Изобщо няма такова нещо.
Лентите ги чета винаги.
Аз бях първият клиент и не видях бройка.
в този смисъл да, права си и може да се претендира за подвеждащо инфо.
но аз ако съм след теб - не мога.
все пак трябва да се пробва жалбата. ще ми е интересен резултата. Smiley

# 1 196
Ама пък точно чета рецепти за сладолед 😸
Ако пробваш, сподели после.

# 1 197

да, с нея правя сладолед и винаги става екстра. особено ако е с жълтъци Wink

# 1 198
  • до най-прекрасния мъж

да, с нея правя сладолед и винаги става екстра. особено ако е с жълтъци Wink
Лидлска сметана, кондензирано мляко пак от там (или домашно, ако имам време да си сваря), добавки по избор и си ти Simple Smile

# 1 199
Ами случайно замразих една недобре разбита (със захар), но е доста тежичко така, чудя се дали да не размразя и смеся с някакъв плод🤔? (например ягоди, пюрирани).

Общи условия

Активация на акаунт