Лидл 140 - Здравей лято!

• 118 090
  • 2 088
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
И аз това щях да посъветвам Месечинката - от китайските магазини купувам на моя клечо бански боксерки. С парашутките всяка година има рани по п...та, заради триенето на мрежата и пясъка и се отказах да ги купувам и да изрязвам мрежата отвътре.

# 1 171
Последно пък като вземах свинско беше от Метро и беше много хубаво. Също и рибата там- повече от лидълските ни харесват. Във Ф. също в повечето случаи съм вземала прилично свинско.

# 1 172
  • Варна
Взех миналата година уреда за прозорци, на третия прозорец се развали и го върнах. Нищо уау не е за мен. По-полезна ми беше бутилката със спрей и микрофибърна кърпа, която беше в комплекта, отколкото самата прахосмукачка, то почти не остава вода за изсмукване, ако ползваш препарат за  прозорци. А бутилка със спрей накрайник и микрофибърна кърпа за 50 лева... За мен категорично не си струва парите.
Благодаря за препоръките, момичета. Ще разгледам, но лошото е, че 90% и нагоре от боксерките ги правят с шевове през средата отпред и отзад и предполагам се впиват много неприятно в д-то, затова са и неудобни. А боксерки от цели парчета отпред и отзад почти не съм виждала...

# 1 173
Месечинка, ще похваля пък декатлонските бански (особено за слаботелесни като моя син) - като колоездачни панталонки, плътно по краката, със слънцезащита на плата.

# 1 174
На мен месото все ми се е струвало скъпо.

# 1 175
  • Стара Загора
Сутринта грабнах една бяла блузка с якичка и корабчета и един тъмносин стреч панталон, макар че имам в такъв цвят, но ми се стори хубав. Довечера ще меря, защото щях да закъснея съвсем за работа. Блузката с якичка, като я гледах по снимки в немския Лидл, ми се стори малко къса и широка. Иначе загледах и бермудите, хареса ми плата, от който са направени, но аз търся до над коляното, а тези са малко по-късички.

Уредът за прозорци го имаме от предното пускане. Не е лош, макар че на места пак ми остава линии. Предпоследния път, когато го използвах, имаше протичане, което не можах да разбера от какво се получава, но при последното използване нямаше проблем. За мен си е полезен, определено има какво да изсмуква и да пълни резервоара.

# 1 176
  • София
Досега в много теми се е обсъждал уреда за прозорци и отзивите за него са много добри. Аз също съм му хвърлила оЧо.
Аз пък искам да питам за робота за почистване от другата седмица, някой има ли го и доволен ли е?

# 1 177
Panayotu, благодаря за изчерпателния отговор. Значи предполагам че трябва да търся комбинирана , за да може да почиства и диван ?

# 1 178
  • Варна
Мда, и определено оставаха линии от уреда за прозорци, които така или иначе трябва да лъснеш на ръка, защото иначе стои доста грозно.

# 1 179
Айде пак - уредът за прозорци го имам от около 5 години сигурно. Не ми протича. Върши ми страОтна работа. Прозорците са ми супер замърсени, наоколо се отоплява всичко на дърва, сажди мажди дъжд - отврат са пролетно време. Само с препарат няма начин да се изчистят, особено отвън. Първо ги наквасвам едно хубаво с топла вода, направо  да тече, обилно, и обирам с уреда за секунда. После пръсвам препарат евентуално, но може и без - само с гореща вода - много лесно се работи, бързо най-вече е изсмукването, не повтарям, нямам линии, не се потя и не ми се откача рамото и ръката от въртене на парцал...

Робот имам на Виледа за 200 лв от лидл - аз съм много доволна. Обира добре, пускам го през седмицата да обира в кухнята, коридора и детската - там най-често се събират паднали влакънца и боклучки. Ми чисто си стои. Доволна съм. Не мога да си кривя душата.
Този е на Силвър крест и предполагам нещата с поддръжката и резервните части като четки и филтър, ще са решени на високо ниво и няма да има неразбории. На Виледа не са уредени нещата, знаете, писала съм - не внасят резервни части.
Този може би ще има и 3 г гаранция, вместо 2г както е при Виледа робота.
Аз не възлагах големи надежди на робота, но исках да видя с очите си как работи и какво точно върши. Но останах доволна и не съм го връщала. Определено е много по-чисто с него. Дребните боклученца знаете как вадят окото, особено по теракот и ламинат без килими...та аз препоръчвам принципно. Щом моят е от най-простите и евтини и върши работа Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 10:27 от teta75

# 1 180
Благодаря на тези, които ми отговорихте за черните питки, за съжаление при нас нямаше.
Крафт бирите от брошурата също не намерих! На друго място ли са сложени? Чак пък всички да са изкупили от понеделник, доста видове имаше в брошурата..

Взех мъжки къси панталони от най-светлия син цвят, имаше неговия номер. Черешите бяха много хубави и купих 2 кг (по 3,89 лв.).. Намален гащеризон и вакумирана скумрия и други неща накупих, но не са интересни.. А, за пръв път взех от топлата витрина бургери, че малкият не беше закусвал.

# 1 181
Пак намаления
Скрит текст:

# 1 182
Няма общо намалението с това което са показали в брошурата. Съвсем други неща бяха при нас-непоказани. А от показаните - нищо нямаше. И от 1 лв нищо нямаше. Но пък имаше по 15 лв.

Съжалявам, но за мен това си е подвеждаща реклама.

# 1 183
  • Бургас
В Бургас са в двата ми най-далечни и неудобни магазини, та ще пропусна, въпреки че винаги си харесвам по нещо от такива намаления Sad

# 1 184
  • Буркина Фасо
Няма общо намалението с това което са показали в брошурата. Съвсем други неща бяха при нас-непоказани. А от показаните - нищо нямаше. И от 1 лв нищо нямаше. Но пък имаше по 15 лв.

Съжалявам, но за мен това си е подвеждаща реклама.

но пък се застраховат с написаното в червената лента.
може да пуснат 1 намалена бройка и да се изчерпа от първия клиент. така го разбирам.

Общи условия

Активация на акаунт