Лидл 140 - Здравей лято!

• 118 095
  • 2 088
  •   1
Отговори
# 1 155
Някой беше писал преди, че всеки четвъртък си пие кафето с новата брошура, та и аз съм така абсолютно почти всеки четвъртък( соул , ти ли беше?) Не помня кой беше, но, ако не спи, да му кажа наздраве Coffee с новата брошура. Сега я почвам. https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-22-06-do-28-06-broshura/view/flyer/page/1
Aз съм с кафето. Благодаря за брошурата!

Гледам пак е дошло време за гащи. А свинския врат от кога е 12лв на промо, тези за луди.

# 1 156
Иначе щях бият в гърдите, че смъкват цените от 1.7..
Ще се опитам да от
ида на гащЯ. Аз имам такива, които нося от доста дълго време и е време за смяна ама все малък номер пускаха

Това къде го има като информация?

https://www.dnes.bg/pr/2020/06/15/lidl-bylgariia-namaliava-cenit … -ot-1-iuli.453318

# 1 157
Вчера взех от месарския до нас врат на 10.80кг., вярно са луди тези 😀

# 1 158
Това се отнася за бебешорските неща.
Свинският врат и доматите хич не са ...
Айде сега по случая всички в темата с по едно бебе, че да се възползваме максимално хахаха (да не ме чуе ММ, лошо ще му стане Simple Smile Simple Smile Simple Smile )

# 1 159
Лъки , аз писах и се маех за тази цена на св.врат, когато пуснаха някакъв вакумиран по 7 лв.( преди 2-3 седмици май беше).Много са нагоре вече цените , а когато "има" нещо на по-нормална цена , то го няма...

# 1 160
  • sofia
Аз рано, рано минах през Сточна гара, там винаги е много добре заредено, изрових си рокля с якичка ХС и тениска бяла ХС, бих взела и от раираната рокля, но започват от С. Чудя се защо рядко има от моделите ХС.
Много ми хареса белият панталон, но започва от 36, стори ми се големичък.

Имаше авокадо на 1,89, прилчно голямо и готово за консумация.
Черешите изглеждаха страхотни.

# 1 161
  • там където има винаги вятър
Сутринта бях пред магазина в 8 без 20 - втора. До 8 часа/толкова отваря при нас/ стана опашка. Кой с маска, кой без - натъпкани. Дали имаше 3-4 с колички само.
Грабнах стреч панталони - 2 номера за всеки случай/единия ще го върна че ми е голям/, клин, туника и 3 дъждобрана от детските - да има за в чанта, за в кола. Чакайки на касата видях че има слънчогледово семе  - белено, печено,солено та грабнах и едно пакетче.
Ами не ми харесва това раб. време - закъснявам за работа, ама кой ли ме пита Rage а сега в 9 часа  съм сигурна че вече не е останало почти нищо.

Сега "отивам" да погледна брошурата за следващата седмица Smile

# 1 162
  • Варна
Чаках детските бански, е защо за момчета пускат само тези парашутни гащи? Друга година имам спомен, че са зареждали и боксерки, тези парашутните са ми ужасни, направо си представям как залепва този мокър плат за краката и до коленете си седят перманентно мокри. Не мога да ги възприема и това е.

# 1 163
  • София
Да, на всичкото отгоре не е хубаво свинското в ЛИдл, на мен ми мирише. Купуваме от месарския, не че и там не качват цените постоянно. Simple Smile
От другата седмица харесах доста неща, най-вече хранителни. Ужас, само плюскане ми е в главата. Simple Smile

# 1 164
  • някъде
Здравейте Simple Smile
Бихте ли ми казали хлебопекарната на Лидл през колко време я пускат в брошурата? И може ли да ме посъветвате дали да я чакам или да си взема на Тефал /тази, която в момента върви заедно с кухненска везна в Технополис/?

# 1 165
Чаках детските бански, е защо за момчета пускат само тези парашутни гащи? Друга година имам спомен, че са зареждали и боксерки, тези парашутните са ми ужасни, направо си представям как залепва този мокър плат за краката и до коленете си седят перманентно мокри. Не мога да ги възприема и това е.
Това не са ли боксерки или са малки за твоето дете?
Скрит текст:

# 1 166
  • Варна
Малки са... Вече е за другата номерация. Освен и досега боксерките да са били само за малките, а да не съм обърнала внимание.

# 1 167
За софиянци, във Фантастико от днес свинския врат с кост е 8 лв.
Лидълското месо хем кофти, хем скъпо.

# 1 168
Мале...лидл зорлям искат да ме направят веге ли..тц..тц...12 кинта.

Момчешките бански боксерки са ужакно умалени. Купувала съм и съм връщала..много малки бяха.
Моят син харесва парашутките.
Иначе боксери от левчето за 3-4 лв му бях взела миналата година. Но си предпочита парашутките ☺

# 1 169
Момичета, някой с отзиви за уреда за чистене на прозорци? Това ми е една от по-омразните домакински дейности и ако има нещо, което ще ме улесни ще е супер

Общи условия

Активация на акаунт