Лидл 140 - Здравей лято!

• 118 099
  • 2 088
  •   1
Отговори
# 1 140
При XXL сиренето в метална кутия Милбона имаше разлика в производителя с този в нормалната опаковка. И лека във вкуса. (Сега може пак да е така, затова поглеждам етикетите.)

# 1 141
Абе я да ви питам за тези зелени Лидълски чайове, аз имам неприятен спомен от един на друга марка, който го изпих следобяд и цяла нощ не можах да спя. Оттогава ме е страх и да ги погледна.   Та с тези Лидълски които обсъждате, забелязвате ли нещо подобно?
Аз да. В зеления чай има кофеин.

# 1 142
  • Асеновград
Откога чакам бельото Grinning най-накрая. Иначе има интересни неща.
Някой има ли тази парочистачка от новата брошура? Отзиви ?
Парочистачката я имам от две години.Върши си работата по предназначение, с нея само се мие под или друдруго/килими, пътеки и прочие/.Преди това е нужно добре да се мине с прахосмукачка, парочистачката няма как да изсмуче боклука.Някой го смятат за трудоемко, за мен си е ок.Не се слага препарат в нея, ако искаш да чистиш с препарат ги нанасяш директно на пода и минаваш с парочистачката отгоре. С нея минавам и матраци след като са добре обрани с прахосмукачката за матраци, дава ми усещането че с парата съм убила микробите. Вече не пера килими и пътеки, минаването с нея ми спести тази задача, поддържа ги винаги чисти. Тази е за под, и няма как да се използва за друго за разлика от комбинираната която пускаха скоро.
Аз се надявам да има и от течния перилен XXL не го виждам в брошурата, но често пускат неща и без да са в нея.

# 1 143
Абе я да ви питам за тези зелени Лидълски чайове, аз имам неприятен спомен от един на друга марка, който го изпих следобяд и цяла нощ не можах да спя. Оттогава ме е страх и да ги погледна.   Та с тези Лидълски които обсъждате, забелязвате ли нещо подобно?
Аз да. В зеления чай има кофеин.

Силен си е зеленият чай. За това го избягвам. Както и черния.
Аз си пия само отвари ... от безобидни треволаци и плодчета...

# 1 144
Аз си пия чайовете с кеф, зелвни, червени... Не ми пречат, цял ден се наливам.
Тоз смокинския малко ми идва повече напарфюмиран, ама става.
Любим ми е круша с карамел.

# 1 145
На който не му влияе на съня кофеинът, няма значение дали ще пие кафе, зелен чай или черен чай по което и да е време. Но хората са различни, така че всеки да си преценява по себе си, който може да пие преди лягане кафе и после заспива, няма да има проблем и със зеления чай.

# 1 146
Отварям новата брошура и съм в потрес... Топеното сирене кога стана 5 лв??
XXL мозарелата вече ще е в постоянния асортимен естествено с по-висока цена...

# 1 147
Мъжките боксерки загледах за пореден път, но виждам че пак имат някакъв кант. Дали няма да стяга бедрото? Заради тези съображения съм на изчакване за други, но времето си минава, а гащя си трябват.

# 1 148
  • Велико Търново
Мъжките боксерки загледах за пореден път, но виждам че пак имат някакъв кант. Дали няма да стяга бедрото? Заради тези съображения съм на изчакване за други, но времето си минава, а гащя си трябват.
Канта им е мн фин. На ММ не му стяга бедрото ( той е и слаб, но въпреки това не  изглежда да стягат)
Дори си мисля, че целия кант е само декоративен, защотот при пране на единия чифт леко замина.

# 1 149
Момичета, този благоуханен чай има ли ароматизанти, какво са написали на кутийката?
Заповядай:

# 1 150
  • Пловдив
За сефте тая сутрин отидох в 7,30...беше бутаница и лудница. Няма забрани, няма правила Head Band За какво точно беше това блъскане и бързане...?
Погледнах брузките с яка...не са моите.Сутиените не са за ненадарени Sad
Череши взех малко и хапнах една, хубави са.

# 1 151
  • София
Моя мъж е дебел, но пак няма проблем с канта. Най удобни са му Лидълските гащи. Ще ходя и аз да му вземам. Дамските така и не можаха да ми харесат, два пъти вземам и двата пъти за нула време се размъкнаха като парцал.

Приятелка има парочистачката, каза че с нея банята и плочките в коридора светват.

# 1 152
Оф, дойдох да видя розовите дълги клинчета, ми тя материята има като на гащи, толкова са тънки. Взех си една термо постелка да не съм капо.
И доматите на клонка вече не са един и нещо а два и нещо, краставиците вчера бяха 2,20 днес два и петдесет.

# 1 153
Иначе щях бият в гърдите, че смъкват цените от 1.7..
Ще се опитам да отида на гащЯ. Аз имам такива, които нося от доста дълго време и е време за смяна ама все малък номер пускаха

# 1 154
Иначе щях бият в гърдите, че смъкват цените от 1.7..
Ще се опитам да от
ида на гащЯ. Аз имам такива, които нося от доста дълго време и е време за смяна ама все малък номер пускаха

Това къде го има като информация?

Общи условия

Активация на акаунт