Лидл 140 - Здравей лято!

• 118 103
  • 2 088
  •   1
Отговори
# 1 125
Аз да си повторя въпроса за черните питки за бургери? Има ли шанс да ги намеря и сега?

И в Царево има Simple Smile

# 1 126
Днес нямаше "грам" дамски тениски от разпродажбата, от мъжките имаше само XL - сиво ( приличаше ми на тънка фланела/дядовска...), тъмно синьо ( малко като пижама...) и петролени с надпис "океан" - струва ми се , че те преди бяха по над 10 лв.( взех една за големия син, дано не е огромна).
Тези тениски бяха по 5 лв., точно в същите цветове ги бяха напускали преди месец може би. Тогава взех на мъжа ми една петролена, за цената си е супер. Даже сега се замислих дали да не му взема още някоя, ако има останали из нашите филиали.

# 1 127
  • Стара Загора
Черни питки при нас имаше 3 пакета с оранжев етикет, т.е. намалени. Говоря за Стара Загора обаче.

Благодаря че споделихте за зеления чай с бодлив кактус. Аз не съм фенка на зеления по принцип, защото ми нагарча (мразя и кафе по тази причина), но този е невероятен. Сякаш има бамбук, алое и лека плодова нотка. Като се постопли мисля да го пробвам и като студен. Но защо ми трябваше да се завъртам покрай чайовете. Тъкмо поизпих много от запасите, та сега наваксах. Нямаше черен шоколад 85 % и се прибрах със 7 кутии! Пфууу! Питах служителка за шоколада, след като прерових всичко и не видях, каза че е възможно да бил отлистен. Писах и на Лидълци да ги питам. Дано просто да няма зареждане. Иначе аз съм си намерила евтин и добър вариант с под 20 гр въглехидрати, за под 2 лв, но техния ми харесва много.

От зелените чайчета иначе грабнах и с грейпфрута, защото миришеше страхотно през кутията. И от 4-те плодови до тях.

# 1 128
Ивче, аз вече пробвах този чай студен- с лед и малко лимонов сок (не подслаждам по принцип). Хареса ми. Blush Тези с грейпфрут и лимонова трева предполагам, че също ще са хубави и студени.

# 1 129
На Сточна имаше от утрешните стоки. Взех си розови панталонки (умалени са, но аз не харесвам тесни гащи) и блузи за дребния. Имаше бол от последните. От гащите май по 1-2 броя от размер.

# 1 130
Момичета, този благоуханен чай има ли ароматизанти, какво са написали на кутийката?

Аз да кажа за един италиански продукт. Гледах го още в тематичната седмица, но не взех. Сега видях поизостанали бройки и реших, че това е знак. 😃 Горчичен сос с дюля. Много по мой вкус, направо съм запленена. Леко лют, леко сладък...фантазия! Дано решат редовно да го предлагат в италианските седмици.

# 1 131
Соул, пише 97,2% зелени чайове, ароматизант, 0,5% кактусова смокиня- по спомени. Предполагам, че и другите 2 вида ароматизирани са с горе-долу подобен състав, а има и чист зелен чай от серията, натурален.

# 1 132
Някой беше писал преди, че всеки четвъртък си пие кафето с новата брошура, та и аз съм така абсолютно почти всеки четвъртък( соул , ти ли беше?) Не помня кой беше, но, ако не спи, да му кажа наздраве Coffee с новата брошура. Сега я почвам. https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-22-06-do-28-06-broshura/view/flyer/page/1

# 1 133
Някой беше писал преди, че всеки четвъртък си пие кафето с новата брошура, та и аз съм така абсолютно почти всеки четвъртък( соул , ти ли беше?) Не помня кой беше, но, ако не спи, да му кажа наздраве Coffee с новата брошура. Сега я почвам. https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-22-06-do-28-06-broshura/view/flyer/page/1

Не съм аз, но тъкмо си направих кафето и аз я започнах. Simple Smile

# 1 134
Сл.семки са в брошурата- не че са скъпи и без намаление, но никога не са ми харесвали.  Има манекен за изсушаване и гладене на ризи и блузи. Просто си представих как нощем като се събудя и го погледна, ще си изкарвам акъла, защото ще бъда забравила, че имам манекен Anguished Joy https://www.lidl.bg/bg/p/vkshchestvuvay-s-blestyashch-dom/maneke … -i-sushene/p39942

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 06:49 от Nil desperandum!

# 1 135
  • Велико Търново
И аз рано рано я разгледам винаги. Много неща ми харесаха в новата, дано да мога да стигна до магазина следващата седмица, че списъка ще е от гащи, през бисквити чак до зарядно:)

# 1 136
На мен само гащурите са ми приоритет и то за мъжОвете. Друго нещо май не си харесах.

# 1 137
Сл.семки са в брошурата- не че са скъпи и без намаление, но никога не са ми харесвали.  Има манекен за изсушаване и гладене на ризи и блузи. Просто си представих как нощем като се събудя и го погледна, ще си изкарвам акъла, защото ще бъда забравила, че имам манекен Anguished Joy https://www.lidl.bg/bg/p/vkshchestvuvay-s-blestyashch-dom/maneke … -i-sushene/p39942

Тоз младеж кафе праЙ ли ? Ако да...да го вземам 😂

# 1 138
Откога чакам бельото Grinning най-накрая. Иначе има интересни неща.
Някой има ли тази парочистачка от новата брошура? Отзиви ?

# 1 139
Ивче, шушни кой е евтиния шоколад с малкото въглехидрати?
Абе я да ви питам за тези зелени Лидълски чайове, аз имам неприятен спомен от един на друга марка, който го изпих следобяд и цяла нощ не можах да спя. Оттогава ме е страх и да ги погледна.   Та с тези Лидълски които обсъждате, забелязвате ли нещо подобно?

Общи условия

Активация на акаунт