Лидл 140 - Здравей лято!

• 118 095
  • 2 088
  •   1
Отговори
# 1 110
Черните питки за бургери има ли ги често?

# 1 111
А, в Италия си използват екстравърджин за готвене без никакъв проблем. В някои райони и използването на мас (особено за някои ястия) също е срещано.

Този стикер (част) се оказа залепен за черната ми, чисто нова тениска от 3,55. Grinning Какво ли прави там? Иначе черната тениска е една идея по-прибрана като кройка сравнена с петролената. И двете са ми ХЛ, широчеят ми около рамене и мишници повече отколкото искам, но за вкъщи и за да сме еднакви с дъщеричката понякога биват...Дано петролената се е свила поне мъничко от прането...

# 1 112
А, в Италия си използват екстравърджин за готвене без никакъв проблем. В някои райони и използването на мас (особено за някои ястия) също е срещано.

ами то няма проблем. качественият екстра върджин става за готвене, има висока точка на димене.
маста пък е екстра за готвене.

# 1 113
Екстра върджин, точно така, такъв вземам. Но рядко готвя с него, и то на по-ниските температури. Иначе други (пред)ястия/салати овкусявам. Чудесна е идеята за тиквичките, не знам защо, когато го правя на грила, не се сещам да им слагам мазнина. Което ме подсети, че преди време правих рулца от тиквички с крема сирене, те могат да се намажат с мазнина при гриловането (на лентички, след грила се слага пълнежът, ама е играчка) и ще стане по-вкусно.

# 1 114
О, това е повече от разкош, но аз не смея да пиша коментар, че ще го отлистят.Камемберче е ако не се лъжа. Има и със синьо сиренце, то каква гадост е, мале мале с чаша винце. Има и със лук, пак е гадно, не купувайте.

# 1 115
  • Варна
Като чета последните страници имам чувството, че съм сбъркала темата, във всеки пост зехтин, зехтин, зехтин, не го ли изучихте из основи тоя зехтин Joy

Сиренето е смотано, съгласна съм Crazy Веднъж го пробвах, има някакъв странен привкус, от който буквално ми се гадеше. Не е за всеки вкус.

# 1 116
  • Велико Търново
Бележката ми прилича на палетна. От тези които слагат в складовете, когато гласят палеъи за товарене Simple Smile

# 1 117
От вътрешната страна на тениската беше, видях понеже я събличах пред голямо огледало, иначе вероятно щях да я видя чак при първото пране. Grinning

# 1 118
Аз да си повторя въпроса за черните питки за бургери? Има ли шанс да ги намеря и сега?

# 1 119
Мисля, че не са в постоянен асортимент. Така че вероятно ако са останали...
Някой може ли да каже изварата (4,2% мисля беше) в кръгла найлонова опаковка дали е идентична с някогашния "млечен продукт по италиански"? Понеже ми се струва, че на картинката е показана нарязана на резени върху хляб...

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 20:53 от dolce miele

# 1 120
Аз да си повторя въпроса за черните питки за бургери? Има ли шанс да ги намеря и сега?
В понеделник имаше от тях в Лидл на вагона.

# 1 121
Във Варна днес имаше (филиал Мир).

# 1 122
Днес нямаше "грам" дамски тениски от разпродажбата, от мъжките имаше само XL - сиво ( приличаше ми на тънка фланела/дядовска...), тъмно синьо ( малко като пижама...) и петролени с надпис "океан" - струва ми се , че те преди бяха по над 10 лв.( взех една за големия син, дано не е огромна).
Тук ли някой търсеше куфарче за монети или беше в темата с въпросите ? В Овча купел има пет бр., срещу салфетките.От шоколада дето тия дни го снимах , че някой го търсеше - днес беше останал само един (до памперсите срещу замр.зеленчуци).

# 1 123
Дени, при нас още в първия ден късен следобед имаше само по 2-3 тениски- дамски черни и мъжки сиви. Ако не са заредили после де...Междудругото, ММ и брат ми харесват много такива "дядовски" сиви тениски меланж. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 124
  • shumen
Лри нас от черните хлебчета не съм виждала отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт