НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 3

• 41 309
  • 731
  •   2
Отговори
# 105
  • Варна
И мен напоследък често не боли главата и отзад и отпред към челото и то още като се събудя и така целия ден.Будила съм се и посред нощ от главоболие,а по принцип не съм от,хората които страдат от такова. Като си меря кръвното все е около 115/65 , пулса е една идея по-висок напоследък,не постоянно,но на моменти е около 90-100,което ми е много неприятно.
Понеделник съм на преглед и ще питам.

# 106
  • Sofia
Момичета, не съм ви чела, но днес ще се опитам. Ние с малката голяма кака сме при мама и тате, много ни е хубаво. А ще се прибера на 13ти за преглед и удължаване на болничния и обратно във ВТ. Simple Smile

# 107
Момичета, мислите ли вече за имена? Спрели ли сте се на нещо? Ние за госпожица имаме готово, но за момче - нищо 😂

# 108
Снощи мислихме за имена и нищо не измислихме Joy стигнахме да извода че ще е супер ако можеше бебето само да си избере име Хаха Grin

# 109
О имената ще е голямата драма при нас 🤣 Каквото и да предложа ММ го отхвърля и не предлага други. Май стигнахме до компромис едното да е в В на двамата дядовци, а другото с Д на мен, ама... сме до там 🤣

# 110
Ние за момиче бяхме харесали Елия, после се отказахме, сега сме на Естел. За момче - мъгла... искаме да е със С на единият дядо, но до там 😅
Така де, казаха ни, че уж ще е госпожица, но все още има възможност и за момченце, така че ни трябва резерва.

# 111
Ние сме готови с име. От години си имаме име и за момче и за момиче.
Даже вече, когато сме си самички, говоря на бебчо и се обръщам към него с името му.
Откакто ми отмина периода с повръщането, съм станала по-емоционална.
Снощи слушах някои песни за сина и съм ревала от щастие и емоции.
Мога да кажа, че вече усещам и приятните вълнения от бременността Grinning

# 112
С "В" ми харесват Виктор, Велизар , Владимир.
С "Д" - Даниел, Димитър. Stuck Out Tongue

# 113
И на мен Владимир ми харесва, а с Д бих добавила и Деан. Със С много ми харесва Самуил, но уви - заето е около нас, та няма как Sad

# 114
Да, и Делян също. Лифи, със "С" може Симеон-силно, изчистено, българско име.

Ние много искахме името да носи история. ММ е фен на бг историята, отвори именника на българските ханове, но така и не намери подходящо с "М". Искам да е на баща ми, а второто той да го избира  Simple Smile Бях се спряла на Мартин, но не се хареса, много било често срещано.

# 115
MrRight, Симеон беше второто ни предложение иииии точно тогава наша близка обяви, че чакат момче, което познай - ще се казва Симеон 😂😂😂
С М харесвам Максим, сякаш не е много често срещано? И Матей не е лошо.
При нас е много странно - за момиче мислим нещо супер изчанчено, а за момче - супер българско и класическо 😂
Редактирам се: със С май ще е Стилиан - звезда човек 🤩

# 116
И на мен Владимир ми харесва, ама...
За сега мисля в/у Валери и Валентин. Имам бивше гадже Виктор и не върви. С Д харесвам Даниел, Димитър и Дамян. Но ... ще видим де има време.
Кийпче с М харесвам много Михаил и Мирослав, не са хански, но са силни имена Simple Smile
А със С освен Симеон, Станислав ми е във фаворитите Simple Smile
Общо взето аз харесвам силни и звучни имена Wink С мъжете е по-трудно. За жени идеи имам бол 🤣

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 11:16 от Диди 💙💙

# 117
И ние сме така  - за женски идеи бол, и все красиви, звучни. Ама за момче трудна работа. Мирослав ми е в списъка да, Михаил също, ама мъжът се дърпа , щото галеното е Мишо и сме го обричали да е полицай. Той си има някакви свои усещания и аз гледам да се съобразявам:D

Диди , определено имаш избор с Д и В, дори и предложенията тук все са хубави.

Лифи , ние така бяхме харесали Мариян, но ни го взеха;) Стилиян е топ, както и за жена Зорница, Звезделина, Стела.

# 118
Здравейте ,
Ние все пак се оказа , че чакаме момиче и д-р Чачева си е познала . Прена теста е хванал У хромозома на другото бебе , което явно е било момченце . Бях се побъркала да мисля имена за момченце и все нещо не ми харесваше или свързвах с хора на които не искам да си кръщава детето . За момиченце си имам избрано име и съм много щастлива , че ще имам 2ра дъщеричка .
От утре съм в 18та седмица и последните няколко дни все повече и повече усещам побутвания и мърдане в коремчето 😁

# 119
Ние чакаме да ни кажат какво ще е и тогава ще обсъждаме имена. Въпреки, че ако е момиче от години знам как ще си го кръстя, заявила съм го на мъжа ми, нищо  че името е в тайна и от него все още 😀.
А за момче ще е тегава работа... никаква идея 😁. И като се знам каква съм трудна в избора си, не искам и да си помислим колко ще ме боли глава 😅.

Общи условия

Активация на акаунт