НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 3

• 41 310
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
Ние имаме вече готови имена-Габриела или Георги. Ще е кръстено на свекъра, ММ много държи на това, а той е много готин, така че нямам нищо против. Никога не съм имала любими имена, и не ми е толкова трудно, той също се казва Георги. Все още не знаем пола със сигурност. Единия лекар момче, другия момиче. Тайничко си се надявам да е момиченце❤️❤️❤️

# 121
Моят мъж каза аз да реша, а аз колко съм колеблива не е истина.
Първото дете не е кръстено на никой, но има символика за нас.
За сега хем вече знам пола от Пренатеста идея си нямам, но то много време има.

# 122
И аз съм зациклила с името, а уж винаги съм знаела как ще се казва...Вече не ми харесва името, особено, та мисля.
Тежката задача е моя, ММ няма никакви претенции, стига да не избера Параскева или нещо подобно 😂.
Въртят ми се няколко в главата, но на всяко намирам кусур. Трудна работа е.
Със сигурност няма да я кръщаваме на никого. Бабите и дядовците са имали своя избор на времето, да ме прощават. Аз поемам целия товар на бременността, аз ще си бия 250 инжекции до раждането, аз ще поема всичко лошо от бременността, та ... така Simple Smile

# 123
Борнче и аз бях на това мнение, обаче като видях как грейнаха очите на баща ми, като чу, че може едното да е на него и ми стана много мило. Родителите ми дават всичко за мен, та смятам да направя този жест. Wink Добре, че са две, че има за всички 🤣🤣🤣

# 124
  • София
Аз много се надявам да няма изненади относно пола, защото се настроих вече и започнах да й говоря в женски род. Grinning
Започнах да мисля за имена, все женски.

Ние с ММ още не сме говорили сериозно по темата, но аз си разсъждавам...
Попринцип и двамата сме против кръщаването на някого /особено аз/, та  поне по този въпрос няма да имаме разногласия. Дали някой ще се сърди - изобщо не ме интересува.

Мисля да седна и да направя списък с имена от всяка буква, които ни допадат и после да обсъждаме. Grinning
Като го знам какъв е, нищо чудно в крайна сметка да остави изцяло на мен избора.
Аз като цяло съм фен на по-кратките и звучни имена, на които не могат да се измислят 162846 галени.
Също така не обичам твърде популярните имена... Аз например съм Гергана и хич не си харесвам името точно по тази причина.

А едва онзи ден осъзнах, че освен всичко друго, името трябва добре да звучи казано заедно с бащиното и фамилното...
С което един от фаворитите ми веднага отпадна, той като стават прекалено много в-та. Confused

За мен името е много много важно и определено ще е трудна задача. Thinking

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 12:53 от rave

# 125
Борнче, може да го кръстиш на себе си. 😉
На мен ми се въртят в главата няколко варианта, но по-скоро се колебая дали да е кръстено на някой или като първия път да избера име, което искам.
Мисля си, че ако избера да е на някой, от другата страна може да се почувстват засегнати по някакъв начин.

# 126
  • Sofia
За имената имаме поне съгласие, че трябва да е на моите родители. Тъй като каката ни е с първата буква на свекърва ни (Божидара). Сега за второто вариантите са с М (баща ми е Мариян) или с Г (майка е Гергана). Ако наистина д-рката познае, че е мъж, държа да е на баща ми. Тя зора е голям, защото ММ хич не ги харесва мъжките имена с М, ако е момиче е ясно, че ще е Мария. Ама..... А бе зор ще е. Simple Smile

# 127
И аз си харесах име - Кая Heart

# 128
  • София
АлисВ, страхотен избор ! Много нежно име.
И на мен щеше да ми е на едно от първите места, но кучето ми се казва така... Та няма как. Neutral Face

# 129
Ахах, да  😁
Знам,че има кучета с това име, но и на мен ми е любимо.
Аз се казвам Ася , бащата Красимир и решихме,че това е и на двамата Heart

# 130
  • София
Ахах, да  😁
Знам,че има кучета с това име, но и на мен ми е любимо.
Аз се казвам Ася , бащата Красимир и решихме,че това е и на двамата Heart

Да, прекрасно е и за човек. Purple Heart

# 131
Името на първото ни дете е много популярно. Аз принципно не държа да е уникално, а да ми харесва.
Едно от имената, на които съм се спряла сега, не е много разпространено, с първата буква на татко е, но според ММ било много чеждестранно. Аз не мисла така...Ако напъна, ще се съгласи, де. Стига и аз да се убедя, че точно него искам. Не съм стигнала още до там.
Да е живот и здраве без име няма да оснане! 😉😃

# 132
Аз също съм дала задача на ММ да напише списък с мъжки и женски имена. Аз съм готова с моя, но чакам него от няколко дни. И двамата мислим, че не искаме да е на никой, по скоро на него бих го кръстила (Петър), моето име е много дълго и не ми се нрави много първата буква да е Ц. За съжаление всички имена, които най много харесвам и съм си ги избрала още преди да се познаваме започват с буквите на неговите родители, а не искам да е на никой. С мъжките съм много зле, никакви идеи. Аз обичам по-кратки, а за женски божеее.. колко много излизат в акъла ми.. въобще не се сещам за мъжки, които да ми харесват. Как бихте казвали на галено на Марио?

# 133
Ох, Цвети, извинявай, но се сетих, преди години познавах един Марио, казваха му Филмарио приятелите 😂 Иначе май няма много галено име, би ви останали Марио според мен.

# 134
На Марио не мисля, че има галено, а и защо му е? Името в пълния си вариант е страхотно. Аз не съм особен привърженик на галените имена.
Моето име, например, в пълния си вариант е стотици пъти по-хубаво от всички галени варианти, с които са ме наричали някога. Някои от тях дори са ми откровено неприятни. Не знам защо хората обичат да измислят понякога безумни галени имена. Татко и ММ ме наричат с цялото ми име.
Някои имена изобщо не търпят галено. Особено трибуквените. Развалят се.

Общи условия

Активация на акаунт