НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 3

• 41 311
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Цвети, познавала съм трима Марио-вци през живота си и на нито един не са казвали на галено. Всички са си били с пълното име. Hands V

# 136
Момичета, мислите ли вече за имена? Спрели ли сте се на нещо? Ние за госпожица имаме готово, но за момче - нищо 😂
Ние правим топ 5 на женски имена, питаме всички за едно любимо, но не всеки казва. За момче имахме готово от преди наличието на бебе, но се оказа момиче 😁. За сега имаме Ралица, Емилия (на мама), Джулия (с буквата на таткото) и Карина което не е окончателно прието възможно 😂

# 137
Всички имена са хубави. Джулия ми е малко странно за България.

# 138
Далия, Калия, Леа, Ая, Теа, Алис, Ема - харесва ми доста повече от Емилия /, Арина.

# 139
Всички имена са хубави. Джулия ми е малко странно за България.
Да по нестандартно е, но ми се появи в ума една нощ, след поредното ставане до тоалетна. Споменах го на ММ и му хареса 🙂

# 140
Ние бяхме избрали име. За момиче... Обаче то... Момче ще е..никакво име не ми идва.

# 141
Далия, Калия, Леа, Ая, Теа, Алис, Ема - харесва ми доста повече от Емилия /, Арина.
Ема ще е накратко, и държим да е цялото евентуално, не харесваме тези кратки трибуквени имена. Мен ми допада Емили, но ММ казва като ще е, да е изцяло на майка ми. Ако решим да е то окончателно

# 142
На мен за момиче много ми харесват Лора и Беатрис.

# 143
Аз в такъв случай трудно бих могла да помогна,защото все ме тегли към кратките имена. 😁
Амели също ми харесва.

# 144
  • София
Аз, развълнувана от темата, която се разисква тук, одеве казах на ММ, че трябва да започваме да мислим
лека-полека.
Той хареса моята идея, тъй че така ще процедираме - ще направя списък на имена с всяка буква, които ни харесват. И после ще отхвърляме едно по едно... Hands V
Има и сайтове с имена, от които мисля да взема идеи. Nerd

# 145
Аз се колебая между три имена 😁 които всъщност не съм консултирала с мъжа ми😁
Росен (на мъжа ми)
Илия/Илиян (на майка ми)
Самуил (на никого, просто ми е любимо мъжко име)
За сега е това... ще видим като ги предложа какво ще стане 😁

# 146
Много съм щастлива!!!🙃
Днес бяхме на преглед и казаха,че ще е момиче. Толкова много исках още едно момиченце♥️
Иначе за име на момиче зе сега сме се спряли на Катерина. Скоро разбрах и,че ноември месец се чества Св. Екатерина. Ако остане това име в  английския паспорт ще е Катрин,а в българския Катерина

# 147
  • София
Нтмасдом, определено Самуил. Blush

# 148
Ние имахме страхотни спорове като мислихме име за каката. Аз не исках да е на никого ММ държеше да е с буква на бабите и дядовците. Накрая склоних ако аз избера името и накрая имахме Жаклин. Аз страшно го харесвам галеното му също.
Затова сега няма как ще мислим с буквите на нашите А и И.
На мен само веднъж са ми казвали пол -момче ама аз не вярвам(не ми се иска да вярвам😁), но все пак ако е момче ми харесва Ален с френското звучане.
Другото е, че според нас имената на децата трябва да си отиват. Имаме разни мислени варианти.
И - Ивон, Ирен/а, Ивелин, Искрен(донякъде)
А - Амелия, Адриана, Андреа/Адриан, Алина.
Много ми е трудно да за мъжко конкретно с тези букви. Ако можех да си избера мъжко име без условие щеше да е Боян.
Има го и това, че до година вероятно ще сме извън страната с тенденция там да оставаме и е хубаво да е нещо което и чужденците могат поне да изговарят, че каката навсякъде навън е Джаки. 😁
А Джулия е страхотно име между другото.

# 149
Здравейте 😍 Ние тска и не рсзбрахме какво ще е, казаха на 80% момиче, но пък предния път казаха 80% момче та... Трудно мога да мисля име така. Иначе името на синът ми означава победа, а на дъщеря ми мир. Сега се чудя...след победата дойде мирът, но какво идва след мира?!? 😄 И двете имена са латински, на дъщеря ми рядко срещано и сега не знам...

Общи условия

Активация на акаунт