НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 3

• 41 314
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Нтмасдом, определено Самуил. Blush
Даа, толкова хубаво име:heart:
Сами като галено също е доста готино.

# 151
  • София
Gerta, стана ми интересно как се казва дъщеря ти? Уж знам латински, но не мога да си го представя на име.... Simple Smile

# 152
Ирина от гръцки мисля, че означава мир, но на латински не знам как е. Аз доста време харесвах това име, мислех ако имам момиче така да се казва. Други варианти които мислех бяха Карина, Кристина, Маргарита, Елена...И за момчета си имам любими имена, но се придържам към класиката като цяло . Вече се пробвах да пробутам Антон и Андрей на мъжа ми - нещо не се харесаха. Харесвам също Калоян, Момчил, Никола, Теодор или Тодор,  Атанас, Боян, Димитър... не съм ги мислила да съвпадат с някой от рода, просто си харесвам имена. Лошото е, че понякога ги свързвам с определени хора, които познавам, а така е по- трудно, защото с едно и също име знам хора които са много симпатични и такива, които никак не харесвам. Има още доста време обаче и все нещо ще харесаме. Ако ли не - като се роди - на път за родилния дом каквото ни дойде наум - знам и за такива случаи 😁

# 153
Либерт? Ако д на латински, май ни стана интересно това име:heart_eyes:

# 154
Аз съм си харесала отдавна за момиче -Матея. Галеното също е готино-Мати или Тея. За мъж- Дарен с ударение на "е" . Не са често срещани, но и не звучат нелепо в България като Дженифър Петрова или Федерико Иванов. 😁🙆
За момиче става и  женския вариант Дарена.
Ще се радвам ако някой си хареса от моите любими имена Simple Smile Animal Baby Chick

# 155
Много съм щастлива!!!🙃
Днес бяхме на преглед и казаха,че ще е момиче. Толкова много исках още едно момиченце♥️
Иначе за име на момиче зе сега сме се спряли на Катерина. Скоро разбрах и,че ноември месец се чества Св. Екатерина. Ако остане това име в  английския паспорт ще е Катрин,а в българския Катерина
Цял живот съм искала детето ми да се казва Катерина или Екатерина, много ми харесва и как звучи Катерина Петрова, също искам и да й казвам Катрин 😂 май при мен ще е Катеринчо 😂😂 Много ги харесвам тези имена, но с тези букви започват имената на неговите родители и нз как да им обясня, че няма общо с тях 😂

# 156
Аз имам същия казус с едно име, което харесвам. Винаги ми е харесвало, но ако го избера всички ще си мислят, че е кръстено на еди си кой.., а то няма да е на него. А  с буквата на човекът, на който искам да кръстя, пък не ми харесва толкова много никое име. 🤔🤔🤔

# 157
Знаете ли, моето име е избрано от заглавие във вестник. По времето, когато съм се родила, една гимнастичка е спечелила титла и името й е било на първа страница на един спортен вестник, който баща ми дълго време събира. Обмислях и тази стратегия, ама с днешните заглавия, най-много да се казват Бойко и Кови 19 🤣

# 158
Диди, точно твоето име (цялото) ми е едно от любимите 💙
Добре, че са чели вестника. Simple Smile
Някой спомена да си кръстя бебето на себе си 😁 - не си го харесвам особено, но дори да не беше така, не бих. Искам ново име, с нов късмет. Не си падам по „повторения”. Затова и не искам да кръщавам на никого. Да не можем да си ходим на имен ден 😁 (не, че празнуваме такива празници, ама все пак).

# 159
Аз го бях споменала това с кръщаването на себе си. Това малко на шега по повод на това, че писа, че ти го носиш и раждаш и затова трябва ти да го решиш. 😃
Нещо като закачка.
Аз много си харесвам името и мисля като теб - и аз не бих повторила. Този вариант с кръщаване на родител е повече  разпространен сякаш сред мъжете.
Не искам едната част от роднините да смята, че отдавам предпочитания на другата. Естествено имам предпочитания към моите си родители. Добре, че ММ не ме натиска за име както първия път, така и сега.

# 160
  • Тук... някъде
Gerta, след мира е Благоденствието 😉
Ние все още не сме обсъждали имена, защото и пола не ни е известен. Надявам се на следващия преглед вече да се види на 100%.
Аз съм си измислила имена, но ММ все още не знае 🤣 подозирам, че ще имаме разногласия, но има достатъчно време да решим..

# 161
  • София
Борнче, точно така - ново име, нов късмет, нов път ! Heart

Също и това да се кръщава на определения ден, щото тогава се родило - също не го възприемам.
Колко много случаи има - родителите избрали друго име, ама детето решава да се появи на Никулден примерно - и хоп - трябва тогава да има имен ден. Neutral Face

Амиии аз май съм готова със списъка... Дано не добавяме нищо, до тук са 45 имена. Joy
ММ каза, че в краен случай ще ги сведем до 2-3 и накрая каквото избера аз в родилното.
Но все пак на мен ми се ще да е предварително избрано.

# 162
ММ нямаше предпочитания и преди и сега, ама като кажа нещо и първата му реакция е, че не е подходящо. Като го питам излиза, че не му се мисли изобщо.
Накрая свикна с моето предложение. Така ще стане сега. Първият път, обаче, аз самата май бях по-сигурна и категорична кое име точно искам.
Раве, 45 имена - малийй😱😃 Караш ме да се чувствам безидейна с моите 4-5 предложения.

# 163
Мале, Рейвчее, 45 имена. Grinning
Моите преди бременността бяха 3, сега са близо 10, което ме ошашави...и постоянно излизат нови в главата ми.
Анастасия, Мария, Виктория (клоня към премахване от списъка), Йоана, Лилия, Ася....и още няколко. Но забелязвам, че ми харасват имена, завършващи на „Я”. Не е целенасочено.
Диди, твоето умишлено не съм го написала 💙, нали сме инкогнито тук. Иначе и то.

# 164
  • София
Борнче, ако седнеш да ги систематизираш по букви като мен... Ще видиш още колко ще ти хрумнат. Grinning
Е, поне 5 от тях са просто в различни варианти - с едно или две 'н'-та или да завършват на 'а'/'я'.

Виктория е с хубаво значение, но е твърде популярно в последните години и затова не ми харесва...
Ася и на мен ми е в списъка. Blush

Общи условия

Активация на акаунт