НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 3

• 41 316
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
  • София
И аз имам списък от 30-40 имена, но мм нито едно не харесва.  А трябва да изберем цели две имена, еднакво хубави.
Май прекалено голям избор му дадох.

# 166
Борнче, на мен Лилия много ми харесва!
Дели, май наистина твърде голям избор, разглезват се така господата.

# 167
Аз още не съм ги предложила на таткото. Чакам да ги сведа до 3, тогава ще му ги предложа.
Засега го плаша с „Какво ще кажеш за Чебурашка?, а Шушана?” 😁😁😁
Погледът е безценен, очите на палачинки.
Винаги ги поднасям „съвсем сериозно те питам...”
Забавляваме се, ама като дойде ред и ме питат в болницата...😁

# 168
Йоана също е много добро Simple Smile  Йони става на галено, въпреки че цялото е по-хубаво.

# 169
  • София
Хоохоооо, преди няколко години с приятели се майтапехме и мислихме имена за близнаци. Оттогава са безценните
Тапета и Пердета
Гофрета и Кюфтета
Нооо за съжаление с тях само се смеем, не напредваме със списъка.

# 170
Ние засега сме се спряли на Момчил или Мирослав. Няма много избор с тази първа буква сякаш.

Влизам да ви се похваля с две срадурдки бебешки зимни спални чувалчета, които ми пристигнаха днес. Взех ги за 22 лв. парчето от емаг.

# 171
Не съм се сетила в емаг да търся за чувалчета. Ние ползваме чувалчета, откакто се е родило детето. Не знам на него дали му е удобно с тях, но аз съм спокойна, че няма да се отвие. Мислех да купувам отново летен, но май се отказах. Снощи за втори път спи с одеало и 4 пъти го завивах.
Три торби с дрехи съм събрала и съвсем малка част ще мога да използвам, защото няма повторение на пола.
Какво ще ги правя не знам.
Чувалчетата, одеала и пелени, количката, активната гимнастика, шезлонга, проходилката поне са уникекс.

# 172
Helinor, продавай, подарявай или разменяй:)
Дали няма някъде група с мами , от които нещо да може да се вземе секънд хенд?
Ще опитам в  пазаруването да съм практична, защото знам, че за едно малко дете е важно да има спокойна и здрава мама , а не куп ненужни вещи, купени с пари, изкарани за сметка на свободното време и здравето.

# 173
Пробвах преди време да продам, но не намерих кандидати. Предлагах на една позната, но ми отказа. Нямам много познати с малки деца. Ползвах от зълва ми доста работи и трупам. Ако някой иска за момче, насреща съм.

# 174
Хелинор, аз бих разгледала:) Ще ти пиша след няколко дни на лични да разменим контакт:)
Момичета извинете за спама .

# 175
Здравейте. И аз мисля да съм рационална в пазаруването за бебчо. Сестра ми е раздала всичко от племенника, тъй като той вече е на 13 г, на ММ брат му имат момиченце и там почти всичко е розово и няма дано да ни свърши работа.
Един приятел ми обеща количка. Дано да но свърши работа. Иначе разглеждам в OLX и съм си набелязала някои неща, но ще купувам малко по-натам. Нямам скрупули или притеснения да ползвам неща втора употреба.
Съгласна съм с MrsAlwayssRight, че има други много по-важни неща.

# 176
Аз ще купя от "чувалчета с кауза".
Иначе дрехи за момченце и аз бих погледнала Simple Smile

# 177
Да ви се похваля и аз с една от първите покупки.

По принцип отидох да си търся раничка, ама се прибрах това.
Смятам също като Кийпчето и Енджъл да съм рационална. Просто няма смисъл, за неща, които бързо ще израстат. Даже обмислям да си поръчам някои неща от ebay и aliexpress

# 178
Хей, момичета Ася е страхотно име, не че си е моето Grinning
Аз много харесвам Алия Heart
Доколкото си спомням означава "богиня" от арабски.

# 179
Аз набързо да се отчета, след втората ФМ категорично сме с момче, имам някои фаворити за име, но още не сме говорили с ММ. Всичко е добре с бебчо. Мисля да не пазарувам много и аз, от кака ми имам доста неща за първо време ще ползваме тях, а за тези които ми трябват ще поразгледам и аз различните магазини преди да  купя. Събота бяхме в Джъмбо имало доста неща за бебета 😂 не бях гледала до сега и цените са добри.

Общи условия

Активация на акаунт