НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 3

• 41 319
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ние на каката в първите години основно купувахме дрехи от Джордж и от Лидл. Имаше и още един сайт, но го закриха. Уникални, здрави дрехи, а и цените са супер. Седем бодита за 7-10паунда. Често има промоции. И с годините станах голям фен на ОЛХ, сега също ще гледам там за някои неща и по групите за близнаци. Не съм фен на покупките само и само да е ново. С първата бременност шезлонг бяхме взели, люлка, добре че отгледаха още две бебета после, че щеше да мр е яд за похабената пластмаса.

# 181
Здравейте, момичета! И на сина ни, и на дъщеря ни почти от раз избрахме единодушно име. И сега се случи така и сме готови.

По повод групички във фейсбук за детски дрешки ще напиша някои, в които аз съм член и съм доволна. Можете да намерите дрешки и други полезни неща. Често има и чисто нови, с етикети, както и секънд хенд, но супер запазени на символични цени. Ето някои:

Детски находки
Mix&Match калпазани
Гардеробът на децата
Kid Outfitter

Също пазарувам памперси, мляко и други от тук: https://www.facebook.com/bebeshkidrehiUK/
Изпитано е. Всичко, което съм поръчала е супер, идва от днес за утре. Качеството е отлично. Дори, когато живеехме в Англия не съм си носила нищо (изключвам по-дребните неща и дрешки), а си поръчвах от групата, за да не мъкна.
Надявам все да съм била полезна за новите мами. 😊🥰😘

# 182
От Джъмбо бебешки дрешки по-добре не мъжа ми работи там и сме ги коментирали стават квадратни след пране. Бюджетни дрешки са Лидл(вървят уголемени), Лайкики(биват нещата), Пепко имам много много хубави неща за цените си. В групите за английски неща Джордж, Праймарк, Ту също много хубави оферти за комплекти, но също вървят уголемени.

# 183
На намаления в Зара има добри оферти.
Аз днес попаднах на един сайт с много сладурски неща, живот и здраве есента ше го тествам Heart patpat.com

# 184
Patpat съм го пробвала преди време - идват бавно и ги носят от азия до офис на бг пощи, а не с куриер. Моделите изглеждат много яки на снимки, но като дойдоха си личеше, че материята и изработката са китайска работа. Освен това не винаги имат наличност, което е странно за сайт за онлайн търговия...от Пепко съм много очарована - имат много хубави неща на добри цени.

# 185
Аз понеже нямам никакъв опит в онлайн пазаруването, но често чета за този магазин "Джордж", може ли линк към него?

# 186
  • София
https://www.google.com/amp/s/amp.direct.asda.com/george/clothing … 0,default,sc.html

Аз никога не купувам от групи неща от англия, почти винаги са с надценка и не се хващат актуалните промоции. С ggbg или gabco нещата идват за една седмица.

# 187
Аз често пазарувам от H&M и основно онлайн, но от чужди сайтове не съм.

# 188
https://www.google.com/amp/s/amp.direct.asda.com/george/clothing … 0,default,sc.html

Аз никога не купувам от групи неща от англия, почти винаги са с надценка и не се хващат актуалните промоции. С ggbg или gabco нещата идват за една седмица.

Е няма как да не са с надценка, иначе ще ни правят голяяяяма услуга 😊. В групата, която посочих, често (не знам дали винаги) посочват къде и кога има промоции. И като сметнем доставката, общо взето е същото. Аз лично поръчвам главно памперси, мляко, судо крем например. За дрешките процедирам по-често като Вас, но по мои изчисления разликата не е нещо кой знае какво.

# 189
  • София
Абе не знам как е същото, като "паунда е на 3лв" при официален курс 2,19.

# 190
И на мен ми направи впечатление, а аз хич не съм дребнава Wink

# 191
  • Тук... някъде
Някой има ли телефон на кабинета на др Марков за ФМ, защото на единия обявен в сайта им ми дава,че е грешен, а на другия от два дни или е заето или никой не вдига 😒

# 192
  • София
Жената често не смогва да вдига телефона, бъди настоятелна.

# 193

Даа, не съм казала "същото" 😊.

# 194
  • София
Без коментар
И като сметнем доставката, общо взето е същото.

Общи условия

Активация на акаунт