НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 3

• 41 337
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
Килограмите при мен са +3 за сега. Започнах 43, вече съм 46 в 18+0 г. с. Честно казано 2,5 кг. Качих през първите 3 месеца, защото спрях цигарите, а и ме мъчеше запек. От тогава - почти нищо. Коремчето започва да се показва, но все още съм по-скоро като преяла, отколкото като бременна 😂

# 226
Скрит текст:
Ето ви коремище в 18г.с. 😁, като държа да отбележа, че е понамалял. Рязко изпъкна около 12г.с. и далеч не беше като да съм преяла. Не може да се скрие човек.

# 227
Борнче, според мен си изглежда супер! Все пак сме пети месец, идеален е.

# 228
Аз си имам излишни килца и доста от тях са в корема. Затова и си мислех, че по-късно ще ми проличи, ама малката иска да се пъчи 😁

Важното е да сме здрави, децата най-вече 💕🙏

Сега забелязах една стрия на корема. Аз стрии си имам още от тийн годините, ама по паласките и вътрешната част на бедрата.
Много лесно ми излизат и наистина си е до кожа, а не с какво се мажем. Не, че се мажа често, де. Wink

# 229
Аз се мажа с крема за стрии на Lieraс, много ми го на хвалиха. Иначе чакам да си дойде. До България, за да си взема домашно приготвена мас с много невен, която мама ми забърка, казват, че било направо вълшебно против стрии, а след това и за мазане на бебчето. За сега не са ми се появили още, но има време 😰

# 230
Божееее аз ако ви покажа моя корем... ОГРОМНА съм. И сякаш съм дебела, а не бременна. Борн къде са ти излишните кила, бре жена. Аз съм сякаш се търкалям а съм 16+6. И съм +5.200 кг.

# 231
162 см съм и 75 кила. Имам си излишък.

# 232
Е къде е ? Аз на снимката нищо не виждам.
И аз вече съм 72.-73 кг и съм 160. Забрменях на 67, а есента бях 64

# 233
Офф работата с килата е много индивидуална и зависи главно от това как ще се промени обмяната на веществата по време на бременността при дадена жена. Може да си супер клечка и да станеш слон, може да си леко пълничка, но да не качиш много. Имам живи примери на приятелки - почти цяла бременност САМО на легло нонстоп ядене под 10 кг. , другата не яде много ограничава вредните неща до минимум постоянно движение над 20 кг., вика ми дишам качвам - издишам качвам.
Аз първата бременност качих много между 25 и 30, вярно и бебето не беше малко имах и много околоплодни води, но все пак. Все си мисля, че и това че имам проблеми със щитовидната играе роля. Сега са към 3-4 кг. уж ще видим аз съм 177 см. 74 кг. съм в момента, гледам да ограничавам боклуците, газирано много рядко пия една две глътки, ако ми се яде сладко гледам да са плодове нося си и на работа, за да не се изкушавам със шоколадови истории. Тестото колкото мога заменям със здравословни алтернативи банички, мекици и подобни съм им казала твърдо не.
Бях вчера на преглед доктора каза, че плацентата е добре, но все пак да огранича вдигането на тежко. А след това, което видяхме на ехографа съвсем се разминах с надеждите за второ момиче Smile Smile мъжко дупе отвсякъде.

# 234
Аз, както си качих 5 кила до 12г.с., сега съм свалила 1 килограм за 2-3 седмици (откакто ме сложиха на диета).

Всичко е наред с малката, поранала е за 10 дни от 166гр. на 219гр. Маточните артерии са ми идеално отпушени и за първи път нямам притеснения 💜, ама никакви.
Продължавам си витамините, Алеракта и Магнезия.

Снощи споделих на ММ имената, които бях подготвила. 2 сме отхвърлили, обаче добавихме едно негово предложение - Изабел/а и аз веднага го опорочих, като казах, че ще ѝ казват Изи (Easy) и развалих хубавото име 😁.
И ММ спомена Изабела по предложение на братовчедка му, но на мен нещо не ми допада. Нашите участници за топ 5 за сега са Ралица, Емилия (на мама), Джулия (с буквата на таткото) и Карина

# 235
Аз съм 18 г.с. и съм + 2,5 кг. От 55,5 кг. вече съм 58 кг.. Корема ми е като на преяла все още, никой не може да заподозре, че съм бременна, ако не си кажа, въпреки че бебо се оказа малко над нормата 😂. Но аз се чувствам като балон, корема никога не съм си го виждала толкова голям 🤣.
Иначе вчера ни казаха, че ще е момче, а аз така се настройвах за момиче, че чак си поревах на излизане от кабинета, вечерта пак и все още ми е едно ревливо, най-вече от факта, че за момиче си имах име, а за момче сега започва една главоблъсканица🙄.

# 236
  • София
И аз от вчера съм със знанието, че е момче.
Мъжките имена са блях... (puke)

# 237
И аз от вчера съм със знанието, че е момче.
Мъжките имена са блях... (puke)
Верно? Мъжът ми иска да го кръстим Боил...

# 238
  • София
Боил не е зле. Чужденците ще му викат Бойл, което си е екстра.
Като цяло няма избор с мъжките имена. Снощи гледахме някакви списъци... Ми то аз имах чувството, че ще родя от истеричен смях и напъни. Не може да са 5-10 нормални имена само...
Ние сме го закъсали добре...Двете имена, които харесваме вече са заети в семейството и сега сигурно ще го кръстим милото с нещо неподобаващо..

# 239
Днес пак се теглих и не виждам промяна от предния път. Все 66 кг. Измерих си и обиколката на корема и е 98 см. Започвах с талия 81-82 см., та май доста е нарастването. Утре съм за първи път на ЖК и влизам в 15 г.с. Май позакъснях малко, но си имам два платени прегледа, правих директно Пренатест, без БХС, знам пола още от 11 г.с. Утре става точно един месец от предишния преглед.
Личи си, че съм бременна особено с определени дрехи.
Умората май няма време кога да я почувствам покрай домашните ангажименти. Малката фурия ме оставя без силици. Гледам да поспивам на обяд.
Деси, и аз като теб се бях настроила, че ще е момиче първия път, че като разбрах, че ще е момче бях като втрещена. Трябваше ми седмица за настройка. А той е такъв сладур сега, че втория път си казах и какво ако е пак момче - супер.

Общи условия

Активация на акаунт