НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 3

• 41 342
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Ох и съм на същото мнение. Толкова красиви женски имена а с мъжките е много трудно.
Как ви се струва Валентин?

# 241
  • София
Валентин е прекрасно. Баща ми се казваше така, светла му памет, и много му отиваше, защото беше много красив.
Та го свързвам с име на хубавец Grinning

# 242
  • София
Борнче, за какво коремище говориш, много си е хубаво коремчето ! Heart Eyes

Аз стартирах от 56 кг. /160 см./, все още нищо не съм качила. Дано не е за сметка на последните месеци и тогава рязко да стана прасе. Disappointed Relieved

Смайл, ММ се казва Валентин. На мен ми допада, защото не е много масово. Значението му също
е хубаво /здрав, силен/.

По-горе се обсъждаха мъжки имена с Б, аз много харесвам Борил.

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 14:42 от rave

# 243
Борнче, супер си ❤
Валентин на мен ми е в топ 3 с тази буква. Даже май това ще е едното.
Дагни, добре дошла в мъжкия отбор 💙

# 244
Оли, момичета, много сте бързи. Докато ви прочета и хоп пак сте писали.

Здравейте, как сте?
Аз все още съм на работа- Ужас Sad, но гледам да си почивам повече.
За имената да Ви разкажа, как избрах име на дъщеря ми.
Преди да разбера пола си бях намислила имена и то само женски: Моника, Екатерина, Лилиян, Цвети и София. Така обаче нощта  преди ФМ санувах някакъв странен сън , при който се събудих с ястото съзнание , че детето е момиче и ще се казва Цвети. Никои от роднини и близки не вярваше ,че детето ще е момиче, тъй като от страната на ММ са само мъжки до 9 коляно, да ама не, както казват майката си усеща. И така, отидохме на ФМ и ММ като чу доктора да казва пол-женски и имах чувството , че му казват печелите 100000000000 долара, така се усмихна и толкова се зарадва, че не беше на себе си. Тогава той ме попита, как съм решила да се казва и въобще не очакваше на чуе името Цвети, то по междо другото никой не очакваше така да кръстим детето , защото свеки се казва ЦЕЦА и нали се сещате, че като не се харесваме , а имитираме привързаност на дали ще кръстя детето тако. НО в съня ми , моето момиче сама си избра името и аз въобще не съжалявам.

За килограмите , ужасно, но факт- утре влизам в 18г.с. и съм +6.5 кг . Ами като ми се яде, какво да правя?Flushed
А корема ми е като за 7 месец, няма да снимам, че ще се уплашите.
За покупки- Има суеверие, че първата покупка трябва да е шапка, та като тръгне нормалното раждане да излезне лесно.
Аз за сега нищо не купувам, защото количка, легло са унисекс и са запазени от каката . Дрехи също има от нея които стават за момче. Може би ако харесам нещо просто хей така ще го взема , но за сега не мисля да взимам.

# 245
Helinor17 Много лошо нещо е настройката. Аз уж гледах да не се настройвам, но на поледния преглед доки подхвърли, че повече бие на момиче и толкова ми трябваше.
 И аз съм убедена, че като го видя ще изчезнат всички разочарования. Знам, че няма абсолютно никакво значение какво ще е, важното е да е живо и здраво. Но все пак цял живот си представям панделки, прически и роклички🤩.
Даже вчера ходих до WC Laikiki, трябваше да избера нещо за подарък за погачката на бебето на наши близки /което също е момче, общо взето около нас в рамките на 1-2 месеца се родиха 3 момченца, като включим и нашето, живи и здрави по на там, ще се формира голяма мъжка банда 😅/ та толкова много и все хубави неща има за момиченца, очите ми изтекоха. А за момченца къде, къде по-обран избор.

# 246
Деси, и за момченца има хубави дрешки. То само пари да има човек за харчене. Аз пък не харесвам розовия цвят и като гледам за момичета той е основен. Харесвам повече жълтичко, зеленичко, че даже и синьо.
За момиченца има по-голямо разнообразие от модели, де.
Да е живо и здраво малкото човече това е най-важното!

# 247
Helinоr17 , права си, живи и здрави да са ни, другото са прищевки!

# 248
  • Sofia
Борнче, за какво коремище говориш, много си е хубаво коремчето ! Heart Eyes

Аз стартирах от 56 кг. /160 см./, все още нищо не съм качила. Дано не е за сметка на последните месеци и тогава рязко да стана прасе. Disappointed Relieved

Смайл, ММ се казва Валентин. На мен ми допада, защото не е много масово. Значението му също
е хубаво /здрав, силен/.

По-горе се обсъждаха мъжки имена с Б, аз много харесвам Борил.

И ММ се казва Валентин.
 Много го харесвам това име но за бебчето ще мислим друго. Не си падам по идеята да се казва като баща си.
Иначе само ви го давах на вас като идея ако ви хареса 😊

# 249
С В аз харесвам Василен и Владимир. С Б харесвам Борис ( с ударение на И), но при нас е заето вече, също хубаво е Борил, както казаха поради мен.
За корема в см няма да говоря аз, че май съм доста бях 66-68см а сега съм около 80.
Аз също не харесвам това розово яркото, цикламено чак. Обичам лилаво, зелено, сиво.. за момченце също жълто и всички пепелни нюанси ми допадат.
Ние започваме с мъдренето на мъжки имена скоро, а за момичета толкова много се сещам само ми дайте буква 😄

# 250
Здравейте, да ви попитам случвало ли ви се е да имате зацапване само при избърсване в 16 г.с. ? Много се притесних сега като ми се случи, чух се с докторката тя каза да не се притеснявам, но ако се засили да отида утре да ме види. Мисля направо да отида , за да не се притеснявам, но ще съм ви благодарна ако на някой се е случвало да сподели , за да не го мисля до утре. Благодаря Simple Smile

# 251
С "В"  ми харесва Виктор, Валери, Велизар, но най-много първото име.
С "Б" ми харесва Борис, Боян, Богомил.

# 252
Аз доста съм качила - от 52 кг съм 56 в 18г.с, но се храня съвсем човешки, не прекалявам с нищо, но спрях спорта и мисля,че може и да е от това. Правех доста кардио преди това.
Иначе аз харесвам и доста мъжки имена - Боян, Борил, Самуил, Валентин, Никола, Филип, Явор ми харесва също.  Bowtie

# 253
Борнче, ако твоето е коремище, то моето е коремище глътнало 2 такива като твоя, а дори съм с една седмица по-назад от теб - 17г.с5д 🤔😭🤣 Вчера чичо ми ме попита сигурна ли съм, че е едно, а жена в магазина реши, че съм на термин?! Най-интересното е, че съм само 1.5кг нагоре, макар че, срам не срам, ще споделя, че вече 3 ден пропускам тоалетната...
Иначе има много красиви мъжки имена, признавам, че Валентин ми е слабост- баща ми се казва така. Синът ми също е с В. За момичета също има хиляда варианта. Сега на бебика му викаме Божка/ Божко 🤣и всичко тръгна на шега, но сме много далеч от тези имена, по-скоро сме за Никола/ Николая, но накрая ще го кръстим някак и въпреки това, по навик, ще го наричаме Божко...

# 254
Сега се сетих и за Матео/ Матея/ Матей Heart

Общи условия

Активация на акаунт