НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 3

• 41 324
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Някой има ли телефон на кабинета на др Марков за ФМ, защото на единия обявен в сайта им ми дава,че е грешен, а на другия от два дни или е заето или никой не вдига 😒

Явно си звъняла докато плащам, щото бях там преди час и малко и я чаках много време да платя, че беше захапала слушалката; Звънни пак - верен е тел-а от сайта.

# 196
Без коментар
И като сметнем доставката, общо взето е същото.

Ок, цитирайте ме дословно тогава, защото "общо взето е същото"  и само "същото", аз лично намирам за две различни неща. Не това обаче е важното. Посочих място, от което може при желание и възможности да си поръчате нещо необходимо, а такива места много. Въпрос на избор. Ако е било полезно супер, ако не, подминавате и пак супер. Хубав ден 😊

# 197
  • София
Това е свободна държава, всеки може да напише мнението си. Ако нямате търпимост към чужди коментари - не пишете. Или поне четете какво сте написали преди да се сърдите.

За мен лично поста беше грозна реклама. Да взимаш 50% отгоре без да плащаш данъци е далеч от нормалната човешка етика. Ако съм помогнала дори на 1 човек да не се върже на тая въдица, значи коментарът ми е бил полезен.

# 198
Това е свободна държава, всеки може да напише мнението си. Ако нямате търпимост към чужди коментари - не пишете. Или поне четете какво сте написали преди да се сърдите.

За мен лично поста беше грозна реклама. Да взимаш 50% отгоре без да плащаш данъци е далеч от нормалната човешка етика. Ако съм помогнала дори на 1 човек да не се върже на тая въдица, значи коментарът ми е бил полезен.

Въобще не се сърдя, не виждам с какво може да сте ме обидила мен лично. Изразявайте си мнението, то на мен е ми пречи. Нито познавам хората, които държат групата, нито пък знам дали плащат данъци, нямам такава информация. Предложих я, защото аз лично, както написах от там купувам памперси, мляко и други дребни неща и съм доволна. В мрежата има много такива, въобще не е трудно да намериш. Има и сайтове, има и доставчици. Далеч съм от мисълта да Ви убеждавам да си поръчвате от там. 😊

# 199
Някой има ли телефон на кабинета на др Марков за ФМ, защото на единия обявен в сайта им ми дава,че е грешен, а на другия от два дни или е заето или никой не вдига 😒

Явно си звъняла докато плащам, щото бях там преди час и малко и я чаках много време да платя, че беше захапала слушалката; Звънни пак - верен е тел-а от сайта.
Трудно се свързах и аз, но се свързах през телефона в сайта. Тоя дето не казва, че е грешен. Упорствайте.

# 200
  • София
Начиииии... айде само да не си говорите на вие Grinning

Здравейте аз съм от късните октомврийки, минавам за отчет:
ФМ номер 2 при Марковс мина. Всичко било в норма. Чакаме момче.
Почваме с ММ голямото разсъждаване за имена, защото нямахме нито едно за момче, а много и много хубави за момиче.
Ще го мътим Heart

# 201
И аз съм при Марков на ФМ другия месец. Телефоните си работят, но жената вдига на десетото позвъняване. Не се отказвайте бързо. И аз тъкмо да затворя и ми вдигна.
Колко лева е прегледа при него?

# 202
  • София
За 1ФМ платих 130, за 2ра днес - 150.

# 203
Лелеее, ама много бързо пишете и не смогвам да ви прочета и наваксам. 😄 Започвам отдалеч, Libert/Liberta е свобода, в случая- да, Ирена/ Ирене от гръцки е мир, а нашето е Айрин (производно на Ирена).
Да напиша и аз за дрешките- в Лидл наистина са много качествени, в HM някак много бързо ми се захабяват. Има едно магазинче в началото на ул. Хр. Белчев, там има хубави и качествени дрешки- има на Caramell, Chichlid и др. На прилични цени. Някъде около Х. Димитър има шивашки цех за детски дрешки и са хубави и не скъпи. При интерес ще издиря адреса. Аз май нямам много за пазаруване. Кумицата ми роди момиче преди 40дни,а вуйчо ми се сдоби с момче преди 6 месеца, та всичко ми пазят- дрехи, помпи за кърма и т.н. Имам легло и май само количка ще купувам по-крупно. Това е от мен Simple Smile

# 204
Момичета, как се оправят с качването на килограми? Аз съм в 15+5 г.с, забременях при 50 кг., храня се, според мен, нормално, даже в някои от дните прекалено малко, ходя редовно до тоалетна и въпреки това към момента съм 6, 5 кг нагоре. Вярно, че в началото ударно спрях цигарите, залежах се в карантинните дни и похапвах повече тестени храни заради гаденето , но това отдавна не е така. Видимо съм се изменила, а не е минала и половината от бременността. Направо се шашкам от темповете! При вас има ли някаква тенденция на бързо, равномерно или бавно качване на кг. и как се справяте с мисълта?

# 205
  • София
Аз съм в 20та седмица +4-5 кг
Качих ги ударно между 7-ма и 12-та седмица и от тогава не съм мръднала.
А ги качих, щото нали карантина и много папу Grinning

# 206
Аз също много се дялкам с тези килограми, още щом видях положителния тест спрях цигарите и аз си хапвах тестяно от началото. Бях 50кг в началото преди две седмици г/д на ФМ бях 56кг, а сега като се качих на кантара показва 59кг. Всяка сутрин закусвам овесени ядки с кисело или прясно мляко и половин плод, ям по максимум 2 филийки на ден, и като се храня гледам да е равномерно не ям в големи порции, но явно кантара друго мисли.. GrinningCry

# 207
Аз се чудя при положение, че закусвам кисело мляко само, обядвам таратор или салата с нещо дребно покрай тях-яйца, месо, тиквички или нещо леко, а понякога и само тях без останалото, вечерям плодове или пак салата, рядко си позволявам паста, спагети или тестени храни, все пак бързо качвам. Чудя се дали нямам някакъв проблем. И притесненията ми съвсем не са свързани само и единствено с фигурата ми, макар че е доста дискомфортно да се гледам в тези си форми, при положение, че години наред съм била 47-48 кг в този период от годината, но се опасявам, че мога да навредя на бебето с многото кг, а и не знам докъде ще стигна в растежа на кг. Моят мъж не спира да ми повтаря колко женствена и красива съм станала и да ми се радва, а аз виждам в огледалото една дундичка 😁

# 208
Аз пък съм си 58 кг още от самото начало - не съм качила абсолютно нищо (15г.с.) Храня се нередовно и нездравословно - просто така съм свикнала и не мога да го променя. Е, от време на време ям кисело мляко, плодове, салати и т.н., но като цяло - каквото ми попадне, стига да не е мега боклук. Напоследък съм вечно гладна - може би трябва да почна да ям повече. При мен притеснението е в обратна посока - защо не качвам. Докторите ми казват, че още е рано, но някак по-спокойна ще съм ако стана хипопотамче, за което нямам нищо против засега - после ще му мисля.

# 209
Аз също съм 15 г. с. и 5 дни. Старая се да се храня здравословно, не мисля че съм променила начина на хранене и въпреки това съм около 7 кг нагоре. Как се справяте с килограмите?

Общи условия

Активация на акаунт