НОЕМВРИйчета 2❤️2❤️ - Тема 3

• 41 336
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
Аз също съм в 15+6 г.с. Качила съм две кила до сега, като много си похапвам хлебец и тесто. Но пък започнах със завидните 79 кила, така че даже смятам, че се движа съвсем окей.

# 211
  • София
Аз съм 20гс и съм качила 7кг, с близнаци съм. Ям по-малко от преди да забременея. Килограмите са предимно на гърди и корем, дупето ми си е както преди, влизам си в панталоните.
Някой ако иска може да опита да сметне: 2 бебета, 2 плаценти, 2 амниотични сака, 2 кръвотока, сигурно има и други неща които не зная, но добавят тежест. При всички положения наддаването на килограми не е само напълняване. Именно затова докторите се притесняват, ако не наддаваш.

# 212
Аз за кг по-добре да си мълча Simple Smile Имам чувството, че ще съм така до края, но това да е 😊

# 213
Аз съм 16 с + 2 дни и съм качила 3 кг. Килограмите са предимно на корем и гърди.Качих ги още в началото след като спрях от ряз цигарите - имах страшен апетит.

# 214
Качила съм 3-4 кг. и съм 66 кг. Предишната бременност качих общо 9 кг. като започнах от 61 кг. Не съм променила нищо в храненето спрямо преди. Мисля, че и сега няма да кача много, но аз по принцип съм си леко закръгленка.
Не ми се яде повече, дори напротив - не мога да определя какво ми се яде.

# 215
Когато забременях бях 49кг. Първите месеци станах 47кг. А сега в 18+1 съм 52-3. Побирам се в панталоните, но не мога да ги закопчая. Корема ми изглежда все едно съм глътнала диня. ММ обича да ми казва “огромна сиии” 😁
И да споделя нашите предложения за имена: Симона, Радина, Бояна, Румена, Карина.  За момчета - Йоан, Крум, Румен. Simple Smile

# 216
Аз съм 17-та седмица и съм +3.5кг.
Хапвам повече сладко от преди и много плодове. Гледам да не прекалявам с въглехидратите,но последните седмици покрай кървенето подпирам леглото и се движа доста по малко от преди.

# 217
Аз също съм 15 г. с. и 5 дни. Старая се да се храня здравословно, не мисля че съм променила начина на хранене и въпреки това съм около 7 кг нагоре. Как се справяте с килограмите?
Ами, аз не се справям, явно. 😁

# 218
  • Тук... някъде
С голямо упорство успях да се свържа с Марковс и да се запиша за ФМ.
Относно кг- от началото на стимулацията до сега (16+4г.с) съм в +6 кг. Не се храня никак здравословно, защото съм цял ден в движение и хапвам нещо набързо през деня, но вечер задължително готвено вкъщи. Коремчето от 3-4 дни е по-забележимо, а ММ ме закача, че съм заякнала в ръцете 😊 май кг са ми гърди и ръце 😁 но щом все още никой не се е усъмнил да ме пита дали съм бременна, не е толкова зле положението. Покрай карантината всички са се поокръглили и поне това ме успокоява

# 219
Аз съм в 16 седмица и съм + 1 кг, но на мен заради висока захар ми наложиха диета - никакви въглехидрати и предполагам, че това е причината. Естествено не успявам съвсем да се справя с ограничението. А коремът ми е направо огромен. Взеха да ме питат скоро ли ще раждам 😂

# 220
Аз, както си качих 5 кила до 12г.с., сега съм свалила 1 килограм за 2-3 седмици (откакто ме сложиха на диета).

Всичко е наред с малката, поранала е за 10 дни от 166гр. на 219гр. Маточните артерии са ми идеално отпушени и за първи път нямам притеснения 💜, ама никакви.
Продължавам си витамините, Алеракта и Магнезия.

Снощи споделих на ММ имената, които бях подготвила. 2 сме отхвърлили, обаче добавихме едно негово предложение - Изабел/а и аз веднага го опорочих, като казах, че ще ѝ казват Изи (Easy) и развалих хубавото име 😁.

# 221
Момичета, преди да ми установят проблемната плацента, понеже се чувствах супер ( И в момента също де, но ми забраниха разходки) се справях със страха от килограми с разходки. С почивки по пейките, без бързане и на сянка правех по 7-8 км средно на ден и в 17-18 седмица имах качени 2-3 кг , но сега откакто бездействам нещата се променят и кантара почва да ме плаши. Така, че да знаете помага, ако сте добре и доктора разрешава, вече е само в един голям плюс да се разхождате повече, особено ако ще раждате естествено. Горене на калории и в леглото с любимия , също ако имате късмета да ви е позволено Grinning

# 222
Момичета, преди да ми установят проблемната плацента, понеже се чувствах супер ( И в момента също де, но ми забраниха разходки) се справях със страха от килограми с разходки. С почивки по пейките, без бързане и на сянка правех по 7-8 км средно на ден и в 17-18 седмица имах качени 2-3 кг , но сега откакто бездействам нещата се променят и кантара почва да ме плаши. Така, че да знаете помага, ако сте добре и доктора разрешава, вече е само в един голям плюс да се разхождате повече, особено ако ще раждате естествено. Горене на калории и в леглото с любимия , също ако имате късмета да ви е позволено Grinning
Звучи повече от логично и чудесно, но с моето кървене от отлепване и лежане 1 месец без почивка, изпитвам ужас само при мисълта, че от разходки, а да не говоря от секс, ще си причиня отново това състояние. Иначе притрепервам и за двете 😄

# 223
Може да си следите наддаването през бременността тук:
https://ohnamama.bg/teglo-pri-bremmenost
От долу дори има помощник за избор на име в зависимост от избраната от вас буква. Simple Smile

# 224
Да си призная и мен започнаха да ми се виждам мн тези кг, видимо не съм напълняла, на пръв поглед само гърди и корем. В 18+5 г.с. съм и +5кг (приблизително), като и аз главно миналия месец съм ги качила, май по време на карантинните дни съм се хранила по-добре. До началото на май бях +2,5кг, останалите са за последния месец, а не съм сменяла нищо в храната, дори избягвам тесто и наблягам на плодове и зеленчуци. 😔
Като гледам снимки от преди година имам чувството, че съм слон сега. 🥺🥺 Коремчето се вижда от една седмица вече и започва да ми пречи малко, а съм още в 5 месец. Разходки гледам да правя всеки ден, поне 10000 крачки - в обедната почивка, а след това и вечер след работа.

Общи условия

Активация на акаунт