Образователен Говорилник - пак bug - v.5

• 19 128
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
Опа, резултатите от матурите при девойката 5,65 БЕЛ, 5,85 английски. Трудни ще да са били.
Весел и щастлив уикенд на всички!

# 271
  • София
Хайде, Нот, честито, приключихте поне с това Simple Smile Много са си хубави оценките според мен Simple Smile Да ти е жива и здрава!

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 00:14 от sadlady

# 272
Моля, редактирай ми “името”, че отивам да се нанасям в Драгалевци😀

# 273
Опа, резултатите от матурите при девойката 5,65 БЕЛ, 5,85 английски. Трудни ще да са били.
Весел и щастлив уикенд на всички!
Честито. Браво на вас. Едно препятствие е преодоляно... Следващото е наред.

# 274
  • София
Айде, наслука да ти е Joy

Иначе, браво на момичето! Не зная, на мен 5.65 ми се струва много висока оценка Simple Smile

# 275
  • София
Браво, Нот!

Прогресивното имат училища в Стрелбище, от където стартираха, и ПЖИ в съседна до нас сграда.

# 276
Благодаря, Аш! Ще видим колегите как са.

# 277
  • софия
Браво, Нот! Да поздравиш девойката!

( Как можахте бе?! Как можахте да ги объркате тия двамцата)

# 278
Тю, отмениха ни бала.
Една позната на девойката, приета в бръшляните, има 6,00 и 5,95 на матурите. Та труд му е майката😀

# 279
  • В офиса
Нот, супер резултати. Труд за какво? Матурата по БЕЛ е пълна със “знания”, които не ги виждам кой знае колко приложими. Съвсем спокойно си си грамотен и без тях. Та за такова 5.95 мерси. Прекалено много труд, който може да се инвестира по-полезно.

# 280
  • София

Ха-ха-ха, извинявай, Нотарис, поправих го, заради аутокомплийта е Joy Пък и к'во не му харесваш на Драгалевци? Сега като те прекръстих ще трябва и да ти купувам къща там, че в този случай няма как да мина само с риза Joy

# 281
  • София
Не беше ли обратното - на кръсника се подарява. Демек, Нотарис трябва да ти купи къща. Joy

# 282
  • София
Ааа, Санака, кръстникът купува нови дрехи на кръщелника, а вече подаръкът за него си е отделено. Joy  Не, че ще откажа къща, де, ако много настоявате Joy

# 283
Поздрави от един параклис над родопската Ковачевица. Споменах ви всичките😀-за всеки случай.

# 284
Нот, да й върви по вода на девойка и да учи това, което й е на сърце!

Общи условия

Активация на акаунт