Образователен Говорилник - пак bug - v.5

• 18 932
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
  • софия
да, и на мен ми е доста черничък пристана...

Може да го направим акционерно дружество, а, к"во ше кажете?

# 661
  • в страната на чудесата
да, и на мен ми е доста черничък пристана...

Може да го направим акционерно дружество, а, к"во ше кажете?
Еми то е ясно, че Санака и Нот трябва да вземат да кажат каква да в формата Simple Smile

Да ви питам и тук - ако есента не е настъпил милански сценарий каква е нагласата ви за присъствие в училище?

# 662
Ако е АД, можем да направим пари от него с едно IPO. Ще го организирам. Аудиторията от потърпевши е голяма. Значи ще има и кандидат инвеститори. Simple Smile

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 13:41 от Fancy

# 663
Дъждец, то негативни и всякакви мнения за навсякъде има, особено ЕЖК Simple Smile
А моят мъж, например, беше поразен, че 1АЕГ е в топ 10 по желание училища когато му обяснявах що е то НВО (той я е завършил навремето). Няма да ти казвам как се смя. Joy Каза "И за това ли ще е целия зор да ми тормозите детето?". Joy И за СМГ имам познати, които са го завършили и не искат и да чуят. И за НЕГ съм чувала негативи. Та много субективни отзиви има, нормално е. На мен НПМГ много ми допада, въпреки че и за там съм чувала не само добри неща. Познато дете се премести преди време там в 10-ти клас и твърдеше, че му е било доста трудно да навакса нивото. Дори родителите съжаляваха, че са си го причинили.

Май е време да се замислим за форумна ЧГ, то се е видяло, че децата поизкласиха и ще си трябва Joy
Нормално е за всяко училище да се чуват негативи. Права си за субективните отзиви, а и зависи кой какво търси. Немската например е идеалното училище за супер амбициозни родители, които си мислят, че само най-трудното училище ще даде идеален старт в живота или за деца, които им доставя удоволствие да учат. Моята жена не е от втория тип, но е с баща от първия тип. Съответно няма добри спомени от немската гимназия и не й минава през акъла да караме детето ни да учи там. Да, училището е с много добра среда и след него се влиза където поискаш, но има и други училища с добра среда, чийто ученици лесно продължават нагоре без да са се скъсали от учене.

# 664
  • София

Да ви питам и тук - ако есента не е настъпил милански сценарий каква е нагласата ви за присъствие в училище?
Силно положителна. Simple Smile Изобщо отказвам да си представя стартирането на година с нови учители с ДО.

# 665
Има такива училища. Но е важен какъв процент от техните възпитаници влизат по първо желание и на каква цена всъщност. Всичко останало са общи лафове.

# 666
  • София
Лейка, на мен ми се иска да могат да си тръгнат децата присъствено. Ако нещата продължават така, обаче не знам дали би ми било спокойно и ако ситуацията го налага няма да се противя на ДО. И въпреки, че съм от доволните от ДО, присъственото си е присъствено Simple Smile

Нико, на мен отрицателните отзиви от НЕГ са точно обратните - силно разочарование от нивото (сегашни осмокласници). При това от средно амбициозни родители. Но може просто техния клас да са изтеглили късата клечка Simple Smile

# 667
Ако немската е свалила нивото значи другите не знам къде са. Май пак е с най-добри резултати на матурите.

# 668
Лейка, присъствено разбира се. Все едно да ходя в Гръцко на море, ама някак дистанционно.Sweat Smile

Направо не си представям тази мъка отново, но има голяма вероятност да се повтори. Макар и перфектно проведено ДО в нашето училище, моят син не го ли ръчкам ежечасно, не му се получава нищо.
Все нещо не е предал, не е чул, не е изпълнил. Следя нещата изкъсо, но хем не ми се занимава, хем съм уморена вече.
Друг гоооолям плюс на присъствените часове е, че по разказвателните предмети си научаваше в час урока, вкъщи съответно отделяше много малко усилия да учи. А сега си беше мъка. Чул, недочул, цъка нещо друго на телефона, вайбър дзънка, фортнайт го чака и т.н.

# 669
  • София
Споко, guys, почваме на 01.10 и ДО..по МОН.

# 670
  • София
ще те набия Dizzy Face ! Да не ме докладваш само Blush

# 671
Твърдо "НьЕ" на ДО.
Сори, не искам и да чувам за ДО, въпреки че нямам никакви забележки.
За мен емоционалното и психическо равновесие на детето, общуването, социализацията са ми много важни.
Здравето е на първо място и именно заради това искам да ходи на училище, защото здравето му ще е подкопано от стоенето вкъщи и липсата на общуване.

# 672
  • София

Шегаджийка Joy И защо на 1.10?

# 673
  • София
Според мен ДО най-рано декември-януари, като налазят всичките възможни вируси.

# 674
  • София
Това се чува откъм МОН, аз само ретранслирам Simple Smile: "Посредникът е ***но." (Цитат от "Синьо лято").

Общи условия

Активация на акаунт