Образователен Говорилник - пак bug - v.5

• 19 125
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
  • софия
Joy Преди няколко години реших да полсушам една приятелка, която ми обясни, че в техния кауфланд имало някаква машина за стотинки, която ги преброявала и ти давали ваучер от магзина за пазаруване на тази стойност.
Първо се оказа, че до близкия до нас Кауфланд такава няма. Отидохме до един в Младост и голям смях падна. От тая невзрачна кутийка, машината ни наброи приблизително 80 лв. и ни "върна" няколко цента.
Щях да ползвам моентите да правя плот, ама така и няколко години не стигнах до него. Но поне знам колко точно щеше да струва Joy
Скрит текст:

Вица за касичката сещате ли се?

# 226
Първо, ние не се засичаме много. Второ, тази жена е прекрасна, като член от семейството ни е станала за 10 години. Рядко се намира такъв човек , никога не се налага да й казвам нещо - грижи се за къщата и домакинството  като за свои и с мисъл, готви прекрасно, децата я приемат като баба, оставала е да ги гледа при необходимост /включително и ако пътуваме без тях, остава вкъщи/, когато пътуваме се грижи за кучето, много ни обича всички и всички много я обичаме. Ако не намирам нещо, на нея се обаждам - тя винаги знае кое къде е. В същото време е изключително деликатна и ненатрапчива като присъствие. Дори и когато работя вкъщи, не ми пречи изобщо. Не мога да си представя да съм без нея.  Само покрай карантирата я спряхме да идва за два месеца и много ни липсваше. И никакви роботи не могат да ми я заменят. Предишната ни жена, докато живеехме в апартамент, също беше прекрасна и с нея също имахме много близки отношения. Отношенията ни никога не са били стриктно работодател-работник. Няма и как да бъдат с човек, който ти е в къщата. Винаги сме се държали с тях като с близки /и така сме ги чувствали/ и с уважение /тази работа не е за всеки, изисква много повече от въртенеействот на прахосмукачката и пускане на пералнята и не всеки може да я върши/, помагали сме в случай на нужда и никоя от тях никога не е злоупотребявала с това. Вероятно заради това не приемаме присъствието им като външно. Simple Smile
Ние също имаме такава жена. Много мила, добра говори перфектно руски и английски, но тя е като член от семейството и не я караме да чисти. Достатъчно е, че пере, глади, подрежда и гледа детето когато излизаме.

# 227
  • София
Ох, тази тема е станала много... образователна.
Търсих, но не намерих подходящ емотикон.

# 228
  • софия
може ли аз , може ли аз

Misc Bomb

# 229
  • София
буууммммм, ехаааа Simple Smile Tada

Честно, децата в днешно време често държат големи суми в касичките си. Моето момиче, когато беше на 6, веднъж ме спаси да плати една доставка с пица, защото се оказа, че нямам кеш в портфейла, и си спомням, че искрено се впечатлих от общата сума, която беше съхранила в една по нищо неподсказваща такова съдържание, изтъркана и овехтяла кесийка Simple Smile

Старите емотикони бяха много готини, защото бяха и анимирани. Новите нямат анимация и не е същото.

# 230
  • София
Ох, предавам се! Joy
Нико, я направо изброй всичко друго, което имате, за да приключим окончателно темата. Този съспенс ме убива! Scream Laughing

# 231
Що бе, тя и моята говореше английски и руски, и още си говори, даже и испански научи. А аз тъкмо бях теглил един потребителски за кола с тези 5000😀

# 232
  • софия
така е. Като нямате самообладанието на Нико.
JoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 233
  • в страната на чудесата
така е. Като нямате самообладанието на Нико.
JoyJoyJoyJoyJoyJoy
Ееее тренираме де!
То не става за ден два.

# 234
  • София
Що бе, тя и моята говореше английски и руски, и още си говори, даже и испански научи. А аз тъкмо бях теглил един потребителски за кола с тези 5000😀
Да беше заел от детето. Joy

Я провери дали не е научила и френски. С 10000 спокойно би могла да финансира изучаването на два езика. Laughing

# 235
  • софия
Мецан к'ва яка поезия можеше да врътне...голям смях щеше да падне

# 236
  • София
Оооо, да - Мецуний да ни напише стихче, че не можем така на суха проза и пряка реч само.

# 237
Чакаме с голямо нетърпение!

# 238
  • София
Чак пък суха.

Земята вика Татко Мецан да се яви!

# 239
  • София
Вица за касичката сещате ли се?
Не, казвай го Yum

Общи условия

Активация на акаунт