Образователен Говорилник - пак bug - v.5

• 19 110
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аве, дайте да си измислим някак си аналог на търкалящото се от хилеж човече да мога да си го тургам  по много на постовете на Not, sanaka, Аш и всички останали дет ми усмихнахте сутринта: ей, по 1-2 изречения сте турнали само, но така заредени с хумор, че не мога да спра да се смея. Голям кеф - все така да ни върви с настроението.

# 211
Фенси то тия контакти не се подбират. Или ги имаш щото си била в тия среди или ги нямаш.

Е, факт. Първо трябва да ги познаваш. Но после е въпрос на личен избор и преценка дали всеки човек отговаря на личните ти разбирания за морал и човешки ценности. Wink До толкова, че да излезе от понятието познат. Та цифрата 20 изобщо не е впечатлителна.

Миленита, аз много страдам за старият емотикон на търкалящо се човече.

# 212
  • София
То и аз почти 20 г. попреглъщах малки дреболии, обаче чашата преля ММ когато се върна инцидентно вкъщи една сутрин към 10 ч. и завари чистачката  да си почива "активно" на масажния стол (включен на масаж, естествено) с кафенце в ръка. Сега вече не се и пробвам да търся нова, уморих се. И аз искам като Санака, обаче явно успявам да ги науча на добро заплащане срещу минимум усилия и после това се обръща срещу мен.

# 213
  • София

Ох, не е само той! На мен и друти ми липсват. Настоящите са толкова... неизразителни. Laughing

# 214
Шарки, тънко си минала, моята детегледачка и приятелка, която беше безкрайно ценна 8-9 години, нещо се бъгна накрая и ни ошматка с 10000 лева на изпроводяк, половината от касичката на детето и другите от джоба на якето ми.

# 215
  • София
Flushed
Не мога да реша кое ме шокира повече - кражбата или 5-те хил. лева в касичката на детето. Joy

# 216
  • София

Ох, не е само той! На мен и друти ми липсват. Настоящите са толкова... неизразителни. Laughing

Ха, че аз това със смяната на емотиконите, го възприемам направо като ограничаване свободата на словото Joy

Да, Санака, и аз още се опитвам да си представя тази касичка Joy

# 217
  • софия
Че какво ви върещява. Съдейки по това къде е била останалата сума, това са си просто джобни пари 😂
(Нот , знам че носиш на смях)

# 218
  • София
Не, бе, Амели, мен размерът на касичката ми е любопитен. Особено, ако парите са били на монети. Яка гърбина ще да е имала тази жена Joy

(Нотарис, и аз като Амели се позовавам на чувството ти за хумор. Иначе ситуацията хич не е смешна)

# 219
  • София
Че какво ви върещява. Съдейки по това къде е била останалата сума, това са си просто джобни пари 😂
(Нот , знам че носиш на смях)
Ох, беее! JoyJoyJoy

# 220
  • София
Смейте се вие на касичките, ама ако знаете моя батко какви ми ги беше насъбрал: в един буркан рестото на стотинки. И така 5 литров буркан, от 2, 5, 10, 20 стотинки . Опитай се да ги изхарчиш...

# 221
  • София
Дай ги на гледачката на Нотарис - ще се справи. Joy

# 222
Десет години ги беше събирало детенцето😂, не помня точно сумата, може малко по-малко да са били, ама закръглих да не се излагам, че то тука са джобни. Първо мислехме, че е някоя приятелка на девойката, щото беше си хан у дома, ама когато ми изчезнаха другите от якето в коридора, нямаше други хора и заподозрени. Супер си беше жената, докато работеше при нас, лев не беше изчезвал, това после стана, като идваше на гости на кафе.

# 223
  • софия
Това не е гледачка. Това е стратег! 😂😂😂

# 224
  • София
Ох, Шарки, а моят някъде като беше в 1-ви клас ми казва "Мамо, мисля, че е време да си ми дадеш парите - 748 лв." и протяга ръка. Аз, изумено, "Ама какви пари?". И той -"Ами баба всяка Коледа ми дава по толкова, значи за 7 г. - толкова, за рождения ми ден вуйчо ми даде толкова, значи по 7г. излиза толкова ..." И ги беше насмятал едни сметки Joy Викам си на ума "Добре, че не знае и други роднини по колко пари са му давали по поводи като е бил по-малък." Ми тъй, де, не всеки е като Нотарис да си държи постоянно по 5000 лв. в джоба Joy

Общи условия

Активация на акаунт