Образователен Говорилник - пак bug - v.5

• 19 115
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ох, Аш, от поста ти се сетих за следния виц (не мога да се спра да се смея на него, винаги когато се сетя):

"Казах на жена ми, че непрекъснато имам чувството, че някой ме подслушва. Жена ми се смя. И Алекса се смя, и Сири се смя..."

# 196
  • софия
Филма е жесток!
Страшен!!! Popcorn

# 197
Продуцент, режисура и главна роля - Том Кр.., пардон, Нико от Драгалевци.

Бе, Санака, кой цапа толкова у вас😀

# 198
  • София
Три деца, мъж и куче.

# 199
Хахаха, сега вече пестя от чистачка..."спестените" от чистачка ги дарявам. След 18 години и три различни чистачки, тотално ми писна да давам наставления как да се чисти. Вбесява ме миризма на мръсен моп.   И не чистя сама, мъжете вкъщи участват наравно с мен.  И не последно място, не ми е приятно да ми влизат външни лица в къщата.
Кой чисти с моп? Има страхотни парочистачки за по 3-4-5000 лева. Нашата чистачка чисти веднъж седмично за 8 часа. Обичам жена ми и не бих я карал да губи толкова време с това неприятно задължение.
Абе много си старомоден!

Хората ползват вече роботи за почистване, командвани от гласови асистенти - то Сири, то Алекса .... Ти за интернет ъф тингс не си ли чувал. Парочистачка, пфффф Triumph
Въобще не съм старомоден. От форума научих доста неща. Имам робот прахосмукачка неато д7 (много добър), миещ робот с отделни съдове за чиста и мръсна вода (не толкова добър, но все още няма хубави миещи роботи) и много добър робот за прозорци. Роботите обаче не могат да измият баните и стълбите, и въобще да минат навсякъде. За съжаление въпреки роботите чистачката едвам смогва да се оправи за 8 часа.

# 200
  • в страната на чудесата
Уилям Текери ряпа да яде.
Има ли емотикон заря?

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 20:54 от Leika_moja

# 201
  • София
Няма! Този ще свърши ли работа? Misc Bomb
Joy

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 21:02 от sanaka

# 202
  • София
Няма! Този ще свърщи ли работа? Misc Bomb
Joy
Чакай първо Попея да цъкне лайкчето и на 3 я пускай Joy

# 203
Joy

Цял следобяд я преглъщам тая реплика, ама дамите не ви сдържа😀

# 204
  • София
Sanaka, как издържаш на толкова време външно присъствие?

# 205
  • София
Първо, ние не се засичаме много. Второ, тази жена е прекрасна, като член от семейството ни е станала за 10 години. Рядко се намира такъв човек , никога не се налага да й казвам нещо - грижи се за къщата и домакинството  като за свои и с мисъл, готви прекрасно, децата я приемат като баба, оставала е да ги гледа при необходимост /включително и ако пътуваме без тях, остава вкъщи/, когато пътуваме се грижи за кучето, много ни обича всички и всички много я обичаме. Ако не намирам нещо, на нея се обаждам - тя винаги знае кое къде е. В същото време е изключително деликатна и ненатрапчива като присъствие. Дори и когато работя вкъщи, не ми пречи изобщо. Не мога да си представя да съм без нея.  Само покрай карантирата я спряхме да идва за два месеца и много ни липсваше. И никакви роботи не могат да ми я заменят. Предишната ни жена, докато живеехме в апартамент, също беше прекрасна и с нея също имахме много близки отношения. Отношенията ни никога не са били стриктно работодател-работник. Няма и как да бъдат с човек, който ти е в къщата. Винаги сме се държали с тях като с близки /и така сме ги чувствали/ и с уважение /тази работа не е за всеки, изисква много повече от въртене на прахосмукачката и пускане на пералнята и не всеки може да я върши/, помагали сме в случай на нужда и никоя от тях никога не е злоупотребявала с това. Вероятно заради това не приемаме присъствието им като външно. Simple Smile

# 206
  • София
Шарки, според мен си е до природата на домакина. Аз съм попадала на изключително съвестни помощници, но като цяло не обичам да има други хора вкъщи и не мога да делегирам. Като изчетох поста на санака - ми то си е природа и нагласа да допуснеш така някой да поеме част от грижите. Аз въобще не го мога това (колкото и да ме обича ММ Simple Smile ) и колкото и деца, кучета и имот да имам да наглеждам. В момента дори свекърва ми не мога да допусна да гледа децата, но няма как  - правя го, само защото ми се налага. (Само да не ме прочете. Ако чете - да знае, че проблемът е в мен Simple Smile )

# 207
  • София
Аз да ви кажа, много пъти съм си мислила, най-вече когато 1 час след чистене вече не личи, благодарение на естествената природа на децата, че е чистено, че за да е винаги изрядно в една къща (само теоретичното, без да вземам под внимание финансовата част) е най-добре (както навремето в аристократичните английски, пък и не само, семейства) всеки да си има личен камериер. Ей, тъй, да му приготвя дрехите, да му върви след д-то да му събира натуриите, да му оправя багажа при пътувания и т.н.. Плюс още хора за чистене, готвене... Joy Ама и аз като Аш, не знам дали би ми понесло психически такова нещо, иначе вярно, чисто и подредено ще е. Joy

# 208
Joy

Цял следобяд я преглъщам тая реплика, ама дамите не ви сдържа😀

Аз я пиша постоянно и после я изтривам. На етап самоусъвършенстване на характерови особености съм. Не е нещо друго. Simple Smile Хахахаха.

Намирането на такъв човек като помощницата на Санака е много трудно и рядкост. През годините съм сменила три жени. Малко съм маниакална на тема чистота и си го знам. Та в един момент реших, че помощта която получавам е достатъчна за да пренебрегна някои дреболии, които ме дразнят. Аз свикнах с външно присъствие когато нас ни няма и съм благодарна за освободеното време от досадни домашни задължения. Иначе и ние имаме роботи всякакви. Полезни и удобни са, но не могат да ми изгладят тоновете мъжки ризи.

Аз явно съм пропуснала голяма част от разговорите на Нико поради модераторска намеса. Което е тъпо. Сега се чувствам все едно някой ми е изял най-вкусното парче от тортата. Хахахахаха. Но и послените реплики ме забавляват много.

Сега....и мен 20 млн. печалба не могат да ме впечатлят. Не, че това ми е годишния доход. И, не по това си подбирам контактите и хората за общуване. Wink

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 09:52 от Fancy

# 209
  • софия
Фенси то тия контакти не се подбират. Или ги имаш щото си била в тия среди или ги нямаш. (по Нико)

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 10:20 от Амели

Общи условия

Активация на акаунт