Инсулинова резистентност и отслабване - Тема 29

• 32 573
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • Terra incognita
В края на 7- мия месец съм, гликирания хемоглобин е 5,3. Добре ли е?

# 586
В края на 7- мия месец съм, гликирания хемоглобин е 5,3. Добре ли е?
Моят беше 4.9 и ми казаха, че е повече от перфектен. Твоят също е супер.

# 587
Lams, Tsh е хубаво да е под 2 а Т3 и Т4 да са в горната граница. Според  мен е налице хипофукция.
Защо в горна граница? Не е ли добре да са по средата някъде между долна и горна?

Извинявам се, че забравих да отговоря по- рано.Качвам снимка от групата ни за такива проблеми

# 588
Дааа, има доста желязо да "изям" докато стигна феритин над 70 Confused Покачила съм го от 11 до няма и 14 от февруари досега...
Скрит текст:
Според старата ендокриноложка това беше чудесно, да бе да (и заради това, и заради другите неща я смених). А така ми се иска да мога да се доверя на лекар напълно...

# 589

natka
 Благодаря !

# 590
  • пак там
    Дааа, има доста желязо да "изям" докато стигна феритин над 70 Confused Покачила съм го от 11 до няма и 14 от февруари досега...
    Скрит текст:
    Според старата ендокриноложка това беше чудесно, да бе да (и заради това, и заради другите неща я смених). А така ми се иска да мога да се доверя на лекар напълно...

Долче,

За съжаление няма как да се доверим напълно на един лекар... Навремето, когато синът ми се роди и когато за първи път направи белодробен спазъм, не послушах нито ЛЛ, нито УНГ. И търсех второ, трето, пето мнение, докато не попаднах на читави кардиолог и пулмолог (две бяха страшните диагнози). Сега, 11 години по-късно, синът ми е здрав и силен. Ама четях здраво по нощите.

И при нас така - трябва да търсим. Засега, да чукна на дърво, уж съм намерила "моя" лекар, да видим...

# 591
    Рися, аз и с ИР сама се диагностицирах- в старата лаборатория се чудеха какво е това инсулин...пак така с много четене и търсене на информация стигнах и до тази тема.

# 592
    Е, стига де, каква е тая лаборатория да се чудят що е инсулин...Astonished

# 593
    Впоследствие се оказа, че инсулин и някои други ги носят за изследване в друга, по-голяма лаборатория...Така приключих с изследванията при тях- отклонения не е имало, но исках да ме бодат по веднъж, не да ходя на друго място за инсулина. Grinning

# 594
    Момичета за колко време излизат резултатите от обременяването с глюкоза

# 595
    Момичета за колко време излизат резултатите от обременяването с глюкоза
    Предполагам зависи от лабораторията. Там , където аз правя, след около 2 до 3 часа са готови.

# 596
    A ти къде ги правиш, на мен ми трябва да излязат до няколко часа като ги пусна сутринта

# 597
    Защо пък до няколко часа?
    Когато излязат - тогава.
    Тези принципно до края на деня излизат.

# 598
    Aми защото после имам час при лекар освободи се случайно в последния момент за утре и искам да ги покажа.

# 599
    В лабораторията ще питаш кога ще станат.
    Друг път недей да бързаш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт