Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 65

• 50 193
  • 758
  •   1
Отговори
# 735
Нашата мед. сестра в работата ми препоръча натуралното кокосово масло, не съм се мазала още, само смятам да си купя, даже тази сутрин каза, че го имало на промо в Лидл, но бурканът е 1 кг. Тя маже бебето с такова, не ползвали никакви други бебешки мазила.

# 736
И при мен много бавно попива кокосовото масло....Ползвам го за косата и сутрин в кафето по една лъжичка.Днес ще видя Копакабана-та в кутия или каквото намеря останало от тази серия.

# 737
Аз след епилация се мажа с кокосово масло, също около очите, миглите  и веждите когато се сетя. При косата не ми се получава, стой мазна на клечки..
Иначе използвам за кафе и готвене.

# 738
  • София
Знаете ли в кое Лили в София зареждат Holika? Досега не съм ги виждала, а издирвам гела с алое. 🙄

За какво го ползваш?

Не съм го ползвала все още, но смятам ще ми влезе в употреба - за раздразнена кожа, след плаж или вместо лосион.
А и опаковката е уникална. Simple Smile

# 739
Ъ, какво и е уникалното на опаковката. Голяма, груба и при ползване гела се хаби, защото трудно се дозира. На картинка може и да изглежда уникално, но на живо само заема място поради големия си обем. Е, то щото и количеството не е малко, де. Инак измиващия гел от серията е в същата, но по малка и по лека туба и е по удобна определено. Grinning

# 740
Тези измиващи гелове има ли ги в дрогериите? Някакви впечатления?

Има ги аз си взех от ДМ с боровинка много ми хареса!Свеж и приятен е🙃

# 741
Кокосово масло е комедогенно:
В последните години кокосовото масло стана фаворит сред маслата – тези, които го използват (и главно производителите му) са му създали аура на масло-чудо, което е подходящо за всичко и лекува всичко. И въпреки, че кокосовото масло има много неоспорими качества, мястото му не е върху кожата на лицето ви (освен, ако запушените пори не са ви любим аксесоар). Защо? Заради високия му комедогенен индекс (4 от 5).
https://agleu.eu/%D1%81%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%B … %B0-%D0%BF%D0%BE/

# 742
Да, и аз съм чувала това за кокосовото масло. Бих го използвала за лице, но смесено с други масла. Използвала съм го и за почистване на грим.

# 743
Говорим за мазане на тялото, не за лице.

# 744
Капсулките за лице на Balea от утре са намалени на 1,99. Simple Smile

# 745
  • Пловдив
Капсулките за лице на Balea от утре са намалени на 1,99. Simple Smile

Има ли качен някъде новият каталог?

# 746
Дам, почнаха да ги качват навреме вече.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/aktualen-dm-journal-121134

# 747

какво точно трябва да е това?
прилича ми на сапун с бабунки като антицелулитен диск
дали някой го е виждал/пробвал?

# 748
  • Стара Загора
Бубе, прилича ми на масажен сапун с фини частички, каквито са на Oriflame Spa.

# 749
Определено ще си взема сапуна за масаж! Отдавна съм му хвърлила око, а сега щом е и намален ще е на дневен ред.

Днес бях в Lilly и в DM:

1. Взех си Hair food с папая и макадамия по препоръките тук, ще видя как ще ми се отрази, но мисля да ви послушам и да използвам като pre wash. (и в Lilly, и в DM са намалени в момента, като в Lilly са с лев по-ефтини)

2. Взех си ножчета са лице на ebelin за дермапланинг, направих го... да видим какво ще се случи с кожата ми.

3. Геловете за лице на Himalaya са супер! Определено препоръчвам, като аз използвам този с боровинки. Почиства добре кожата, в същото време не я омазнява. А маските им за лице поне за мен са ненадминати, също препоръчвам, почистващите са супер! (в момента са намалени в Lilly)

За кокосовото масло...използвам с литри от него! Това за мен е незаменим продукт. Готвя с него, мажа си лицето, тялото и косата. Ако има и други консуматори в такива големи количества като мен препоръчвам ви да си вземете на dragon foods в момента са пуснали в lidl килограм на цена от 19лв.

Общи условия

Активация на акаунт