Къде в Пловдив??? - 86

• 37 908
  • 770
  •   1
Отговори
# 630
Моля да ме упътите къде около ВСИ или Тракия мога да си купя перделък.Трябва ми около 20 метра, обикновен , непретенциозен, около 3 см широчина.
В хоумакс

# 631
За бурканите и аз да кажа, тъй като ползвам много като количество...
Първия вариант е Калековец, завива се до първата бензиностанция вдясно, продават само на палет, обаче като качество не са много ок, нямат добър външен вид, имат разни точки и чертички.

От стъкларския завод на улица Георги Бенев вече не може да се купи само 1 палет, само на тирове продават. Но точно срещу него е фирма Херос, там продават и капачки и буркани. Аз например ползвам 720мл, те са на цена 33.5 стотинки.
По надолу по същата улица, преди линията малко, има една желязна врата с избелял надпис буркани, завива се и там също има.

# 632
Интересно... ще се разходя до там, дано открия и Херос магазина и това след него! Благодаря Ви много

За бурканите и аз да кажа, тъй като ползвам много като количество...
Първия вариант е Калековец, завива се до първата бензиностанция вдясно, продават само на палет, обаче като качество не са много ок, нямат добър външен вид, имат разни точки и чертички.

От стъкларския завод на улица Георги Бенев вече не може да се купи само 1 палет, само на тирове продават. Но точно срещу него е фирма Херос, там продават и капачки и буркани. Аз например ползвам 720мл, те са на цена 33.5 стотинки.
По надолу по същата улица, преди линията малко, има една желязна врата с избелял надпис буркани, завива се и там също има.

# 633
Херос е производител на капачки, голяма сграда има и надпис. Оня ден имаше една розова електрическа кола отпред за продажба, няма как да я пропуснете. 😀

Знам че, буркани предлагат по 50 броя опаковани, не знам обаче какви разновидности има. Капачките ги купувам на кашон, та не знам за капачки дали продават на дребно. Иначе в другия магазин, за който споменах по- надолу на същата улица има и капачки на дребно за бурканите. Като видите желязната врата с надпис буркани, веднага вдясно и те са първата врата- двойна бяла алуминиева.

# 634
Здравейте, търся кадърна шивачка на рокли в Пловдив. Четох за к-с Райски Кът, но мнението беше от преди 7-8 години. Някой наблизо живеещ може ли да ми каже дали още съществува ателието, за да не се разкарам напразно нататък?
Други предложения също приемам. Благодаря ☺️

# 635
  • Пловдив
Здравейте, търся кадърна шивачка на рокли в Пловдив. Четох за к-с Райски Кът, но мнението беше от преди 7-8 години. Някой наблизо живеещ може ли да ми каже дали още съществува ателието, за да не се разкарам напразно нататък?
Други предложения също приемам. Благодаря ☺️

https://www.facebook.com/boutiqueDenica/

# 636
  • Точно където трябва
Дъщеря ми много иска да носи диадеми, но от почти всички, които съм купувала я боли отстрани. Някой виждал ли е някъде ленти за коса за по- голямо дете? Намирам само за бебета или празнични.

# 637
  • Пловдив
Здравейте.Търся аптека за приготвяне на лекарство. Заради извънредното положение квартал ната Дара не приготвя.

# 638
  • Пловдив
Дъщеря ми много иска да носи диадеми, но от почти всички, които съм купувала я боли отстрани. Някой виждал ли е някъде ленти за коса за по- голямо дете? Намирам само за бебета или празнични.
Може да погледнеш тези, които се слагат отдолу на косата и се връзват отгоре. Онзи ден гледахме някъде с дъщеря ми, но не помня къде. Много са удобни и има най-различни видове, не само за малки деца. Нашите ги купихме миналата година от морето - беше пълно. Тук може да погледнеш в НМ или в района на Халите ми се струва, че съм виждала.

Здравейте.Търся аптека за приготвяне на лекарство. Заради извънредното положение квартал ната Дара не приготвя.
Преди приготвяха в аптека 36.6 на Мега Марина срещу автогара Север. Най-вероятно все още приготвят.
Другият вариант е Мара Малеева на бул. България.

# 639
  • Пловдив
Преди седмица ми приготвяха лекарство по рецепта в аптека Язова, до Градската градина.Преди месец правих друго лекарство в една аптека в Тракия след Кауфланд, на отсрещният светофар,май беше аптека Вега.Също и Со фармаси на Кап.Райчо изготвят екстемпорални форми.

# 640
  • Пловдив
Благодаря за предложенията.

# 641
В аптеки Запад също изготвят лекарства по рецепта (само трябва да се видят в сайта аптеките), аптеката на ул. Солунска 6(аптека 31)в район Западен, както и Фарма полис в Кючук Париж до църква Св. Тройца.

# 642
Аптека 21, това им е основана дейност, още от 80-те години.
Аптека 21
бул. „Васил Априлов“ 46, 4002 Център, Пловдив
032 643 745
https://maps.app.goo.gl/sXgStft1MnCX9ngH9

# 643
  • Пловдив
Коя беше фирмата за рязане на дунапрен по мои размери, беше май на Кукленско шосе 🙂

# 644
Коя беше фирмата за рязане на дунапрен по мои размери, беше май на Кукленско шосе 🙂
Оф.. Сложете го на 1ва страница 😁
Нани, на Коматевско.

Общи условия

Активация на акаунт