Къде в Пловдив??? - 86

• 37 913
  • 770
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Привет, момичета! Има ли някъде в Пловдив физически магазин/и, от където мога да си закупя лампа и лакове за маникюр (за начинаещи)?

# 616
Привет, момичета! Има ли някъде в Пловдив физически магазин/и, от където мога да си закупя лампа и лакове за маникюр (за начинаещи)?
Ако не търсиш професионални има в китайския магазин Панда.
 На ул.Кавала 20 на партера в ляво, входа за медицинските кабинети имаше магазин специализиран само с лакове, лампи, декорации, мъниста и т.н. за маникюр.

# 617
  • Пловдив
Не успях да намеря такъв прозрачен шлем против вируси в 5-6 аптеки. Дали някой може да предложи конкретен магазин, където продават?
Във магазина на фирма "Микро АСУ" ООД на "Рогошко шосе" 9 има такива шлемове по 4.80 лв/бр

# 618
  • Пловдив
Harista, благодаря! не се бях сетила за Пандата!

# 619
  • Пловдив
Може би в Стар нейлз би имало.

# 620
Sеen , гледай лампата да е led или комбинирана uv+led Heart

# 621
  • Пловдив
Здравейте! някой има ли идея къде около МУ мога да си купя качествена сгъваема лупа?

# 622
  • Майничка
В Ориндж в Марково тепе има хубави лупи, купувала съм, но не съм търсила сгъваеми.

# 623
Здравейте, знаете ли от къде в Пловдив или около Пловдив мога да закупя буркани цял палет?

# 624
Здравейте, знаете ли от къде в Пловдив или около Пловдив мога да закупя буркани цял палет?
Може да проверите тук: фирма Дружба Стъкларски Заводи с адрес Пловдив, ул. Г. Бенев 15 ;телефон 032 908 505. Ползвала съм ги на дребно, но мисля и на едро продават.

# 625
  • Пловдив
Моля да ме упътите къде около ВСИ или Тракия мога да си купя перделък.Трябва ми около 20 метра, обикновен , непретенциозен, около 3 см широчина.

# 626
Предполагам, че в магазина за шивашки материали във Форума може да има.
Също и Мазиар в ТЦ Сани, там е много сопната продавачката обаче.

# 627
  • Пловдив
И от двата магазина съм взимала перделък.
В Сани са няколко продавачки, едната от тях е много отзивчива

# 628
  • Пловдив
Благодаря,момичета! Flowers Hibiscus Не знаех, че има Мизиар в ТЦ Сани. Ще отида да видя дали ще се разберем с продавачката.Smiley

# 629
  • Пловдив
Фирма Гласуоркс търгуват със стъкло. Може да вземете координатите от сайта им. Намират се съвсем близо до Стъкларския завод.

Общи условия

Активация на акаунт