Къде в Пловдив??? - 86

• 37 917
  • 770
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Благодаря DeVa Simple Smile, ще го пробваме този

# 601
  • до най-прекрасния мъж
В магазините тип Направи си сам, какъвто е и Бриколаж, не предлагат монтаж на подобни стоки. Даже не знам въобще на нещо предлагат ли, но по-скоро не.

# 602
Има ли физически магазинчета за продажба на бебешки пелени, мокри кърпи и подобни внос от Англия?

# 603
Къде в Кючука продават лешников тахан? Препоръки за качествен такъв?

# 604
  • Пловдив
в здравословни м-ни или тези за ядки и подправки...май имаше Бахарика точно на Събота пазара.

# 605
Кое студио за лазерна епилация бихте ми препоръчали. До нас имаме Vim или нещо такова но така и не съм ходила още там. Събирам отзиви към кое да се насоча Simple Smile

# 606
Къде да запиша детето - на 6год. - на уроци по тенис на корт? Иска ми се да е групово занимание, а не индивидуално засега, за да й бъде по- интересно. Някой с отзиви? Благодаря.

# 607
в здравословни м-ни или тези за ядки и подправки...май имаше Бахарика точно на Събота пазара.
да допълня и аз и на камела между нон-стопчето и камео.

# 608
Не успях да намеря такъв прозрачен шлем против вируси в 5-6 аптеки. Дали някой може да предложи конкретен магазин, където продават?

# 609
Не успях да намеря такъв прозрачен шлем против вируси в 5-6 аптеки. Дали някой може да предложи конкретен магазин, където продават?
В Метро( в града) точно на влизане имаше няколко щанда с шлемове, маски, дезинфектанти..... предполагам, че не са изкупени толкова бързо.

# 610
И в Кауфланд имаше. Не вярвам да са изчерпани.

# 611
  • Пловдив
Кое студио за лазерна епилация бихте ми препоръчали. До нас имаме Vim или нещо такова но така и не съм ходила още там. Събирам отзиви към кое да се насоча Simple Smile
Аз от години ходя в Лазер център. Има на няколко места в Пловдив. Даже в момента има 50% май беше на една зона до 31.07. Нямам никакви забележки.

# 612
Миналата седмица видях в Лили в мол Марково тепе прозрачни шлемове. Към момента обаче не зная дали все още ги има..

# 613
ако си от кичука в аптеката срещу марса има със сигурност.

# 614
Къде да запиша детето - на 6год. - на уроци по тенис на корт? Иска ми се да е групово занимание, а не индивидуално засега, за да й бъде по- интересно. Някой с отзиви? Благодаря.
Зад зала Строител, края на парк Рибница има школа.

Общи условия

Активация на акаунт