Къде в Пловдив??? - 86

• 37 880
  • 770
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, така и не можах да намеря тема, но може ли да ми препоръчате добър специалист уши,нос, гърло в Пловдив?
Д-р Крема в Каспела.

# 691
Къде в или около града мога да си купя нови празни 10 литрови шишета, като тези от минерална вода, на дребно. Около 20 броя ми трябват. Благодаря.

# 692
  • Пловдив
Трябват ми 2 бр. от магнитните мрежи против комари за врати. Миналата седмица гледах в едно магазинче от типа "Стоки от Европа", но тогава не взех, а сега вече ги няма. Къде в Пловдив мога да намеря в наличност две такива мрежи?  От този вид 
https://exo.bg/magnitna-mrezha-sreshtu-komari-magic-mesh

# 693
  • Пловдив
В Кауфланд имаше напред такива мрежи два размера в бяло и черно. В Джъмбо също има. Може би ще се намерят и в мосю Бриколаж.

# 694
д-р Надежда Димитрова УНГ в Гранда

# 695
  • Пловдив
Някой знае ли къде могат да ми сменят ципа на кожена чанта?
Ателието в блока до автогара "Юг" го няма вече, а други не знам.

# 696
За УНГ препоръчвам д-р  Христо Петров( има кабинет близо до Сточна гара)

# 697
  • Пловдив
На булевард Васил Априлов 62, между Торро и гръцкото кафе на ъгъла с Пещерско, има кожарско ателие. Ако не е много корава кожата на чантата, могат да сменят ципа. Аз съм носила там чанта за един разпран тигел и съм доволна. Но жената каза, че няма машина за много корави кожи.

# 698
  • Пловдив
Благодаря! Не го знаех това ателие.

# 699
  • Пловдив
Здравейте, така и не можах да намеря тема, но може ли да ми препоръчате добър специалист уши,нос, гърло в Пловдив?
Д-р Крема в Каспела.
Аз също съм чувала добри отзиви за д-р Крема.

Ние от 10 години ходим при д-р Бойко Димов. Кабинетът му е до комплекс СИЛА. Изключителен професионалист, който съм изпратила при него, е останал много доволен. Най-важното е, че обяснява всичко и можеш да водиш диалог с него.
Преди година и половина само той се зае да лекува детето на сестра ми, което беше бебе на 3 седмици с много тежка бактериална инфекция в носа. Няколко лекари отказаха, защото е много малко. Един месец ходиха при него на промивки и други манипулации и се оправи.

Друг добър лекар е д-р Стоян Марков. Работи в Св.Георги и оперира в МБАЛ Св.Козма и Дамян. Има много добра апаратура. Преди 2 седмици прави операция на гласните струни на мъжа ми. Д-р Димов беше в отпуска, иначе при него щяхме да я направим.

# 700
.

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 13:44 от The Invisible

# 701
От години се доверяваме цялото семейство на д-р Диба от Каспела- УНГ. Много човечен и отличен специалист.

# 702

Скоро сменях цип на раница в едно обущарско ателие малко след пекарната срещу пожарната, посока бул. Руски.

# 703
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
От години се доверяваме цялото семейство на д-р Диба от Каспела- УНГ. Много човечен и отличен специалист.
Подкрепям.

А цип на чанта скоро сменях до Халите в Кичук Париж, точно на ъгъла преди спирката на градския транспорт.

# 704
Много Ви благодаря за бързите съвети! Бъдете здрави и дано не Ви се налага, да ги посещавате скоро.

Общи условия

Активация на акаунт